orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Азурен брег

Азурен Брег- Велигден (Милано-Ница-Кан-Сен Тропе- Монако-Монте Карло)

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ ЗА УПЛАТИ ДО  30.03.2018 :   199€ / 12340 ден

РЕДОВНА ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ:  229€ / 14.200 ден