orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602
Maлта
Пролетна тура низ МАЛТА

Малтешките острови, опишани како музеј на отворено. 

термини: 22-25.03.2019 и 28.04-01.05.2019