orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Maлта

Малта – Нова година

Цена 295€/18.290,00 за рана уплата до 15.11.2019

РЕДОВНА ЦЕНА 399 € /24.738.00 денари