orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Шпанија

Барселона

Барселона за Свети Кирил и Методиј

Авион / 4 дена / 3 ноќевања

Термини: /  11.10.-14.10 2019

Мадрид на ЕСЕН

Авион

4 дена / 3 ноќевања

термин:  05-08.09.2019/ 09-12.10.2019