orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Шпанија

Мадрид за Јуни 2019

МАДРИД  

Авион / 4 дена / 3 ноќевања-

Термини: /12.06-15.06.2019/

Пролетни тури во БАРСЕЛОНА

Термини: 24-27 Мај 2019 

 Авион / 4 дена / 3 ноќевања

Мадрид на пролет

Авион

5 дена / 4 ноќевања

термин: 25-29.05.2019 / 05-09.09.2019/ 09-13.10.2019