orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Грција

Најроматичните острови на светот: Санторини-Миконос

Early booking (Рана резервација) до: 25.03.2019 299€ За сметување во апартмани/ Early booking

(Рана резервација) до: 25.03.2019 399€ За сметување во Хотел со 3 звезди/ нокевање со појадок