orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Бугарија

8ми ДЕКЕМВРИ во хотел Св. Никола – Сандански

Термин: 07 - 09.12.2019

2 ноќевања со појадок

Автобуски превоз