orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Турција

Кападокија и Истанбул за Велигден (авионска тура)

ЦЕНА за РАНА УПЛАТА НА АРАНЖМАНОТ (до 30.03.2019):  419 €  (25 980, 00 мкд.)

РЕДОВНА ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 499 € ( 30.940,00 )денари.

 

Велигден во Кападокија (авионска тура)

Aвионска тура

термини   26 – 30.04.2019

Редовна цена на аранжманот:     339 €  (21 018, 00 мкд.)

КАПАДОКИЈА – ВЕЛИГДЕН (СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА/автобуска тура)

ВЕЛИГДЕН ВО КАПАДОКИЈА

ЦЕНА ЗА УПЛАТА ДО 28.02.2019: 169€ / 10.480 ден

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 199€ / 12.340 ден