orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Турција

Кападокија со три ноќевања со појадок

Кападокија 3НП + 1 ноќевање во Анкара - Магија и мистика

Истанбул- царската престолнина на два континенти

Цена на аранжманот: 4.900 денари

(79 евра) за уплати до 18.септември

Редовна цена на аранжманот: 6.138 денари (99 евра)

АНТИЧКА ТУРЦИЈА

КУШАДАСИ – ТРОЈА – ЕФЕС – КУЌАТА НА ДЕВА МАРИЈА – ИЗМИР

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 189 еур/ 11.720 мкд. за уплата до 14.09.2020