orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Турција

АНКАРА И МИСТИЧНАТА КАПАДОКИЈА

Цена на аранжманот: 22.260 денари (359 еур)

за резервации до 14.септември.2020

Редовна цена на аранжманот: 399 еур