orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Пролетни патувања

EURO 2021-Bucharest - Фудбалски натпревар : Австрија - Северна Македонија

СО ОРФЕЈ 32 ГОДИНИ НА СИТЕ СВЕТСКИ И СПОРТСКИ НАСТАНИ

EURO 2021-Bucharest - Фудбалски натпревар : Австрија - Северна Македонија

Варијанта 1 без спиење

ДЕН (13.06.2021) -  СКОПЈЕ- БУКУРЕШТ

Состанок со групата во 05,30 часот на Скопскиот аеродром. Лет за Букурешт во 08,00 часот. Пристигнување во 10.10 часот. Трансфер до центарот на Букурешт.  

  13.06.2021 - 19:00 часот - Австрија - Северна Македонија

По завршување на натпреварот трансфер од арената Национал до аеродромот . Лет за Скопје во 23.45 часот. Пристигнување во Скопје во 00.05 часот по полноќ.

 • Цена на аранжманот:  445 ЕУР по лице
 • Авионски повратен билет Скопје-Букурешт-Скопје
 • Трансфер од аеродром до центарот на Букурешт, и трансфер од

Арената Национал во Букурешт до аеродромот.

 • Влезница за натпреварот категорија 3

Варијанта 2 без спиење

ДЕН (17.06.2021) -  СКОПЈЕ- БУКУРЕШТ

Состанок со групата во 05,30 часот на Скопскиот аеродром. Лет за Букурешт во 08,30 часот. Пристигнување во 10.40 часот. Трансфер до центарот на Букурешт.

    17.06.2021 - 15:00 часот - Украина - Северна Македонија

   По завршување на натпреварот трансфер од арената Национал до аеродромот . Лет за Скопје во 21.30 часот. Пристигнување во Скопје во 21.45 часот.

Цена на аранжманот:  445 ЕУР по лице

 • Авионски повратен билет Скопје-Букурешт-Скопје
 • Трансфер од аеродром до центарот на Букурешт, и трансфер од

Арената Национал во Букурешт до аеродромот.

 • Влезница за натпреварот  категорија 3

Не е вклучено :

Патничко и ковид осигурување

 

Варијанта 3 со 4 нокевања

 1. ДЕН (13.06.2021) -  СКОПЈЕ- БУКУРЕШТ

Состанок со групата во 05,30 часот на Скопскиот аеродром. Лет за Букурешт во 08,00 часот. Пристигнување во 10.10 часот. Трансфер до хотел во Букурешт. Сместување. Нокевање.

 1. - 19:00 часот - Австрија - Северна Македонија

         2-4. ДЕН (14-16.06.2021) -  БУКУРЕШТ

Појадок. Слободен денови за индивидуални активности. Можност да се организираат факултативни екскурзи. Посета на дворците на дракула и друго.

        5. ден ( 17.06.2021) БУКУРЕШТ СКОПЈЕ

Појадок. Слободен ден. До 12.00 часот одјавување собите и одлагање на багажот во соба за багаж.

17.06.2021 - 15:00 часот - Украина - Северна Македонија

   По завршување на натпреварот трансфер од арената Национал до аеродромот . Лет за Скопје во 21.30 часот. Пристигнување во Скопје во 21.45 часот.

Цена на аранжманот:  695 ЕУР по лице

 • Авионски повратен билет Скопје-Букурешт-Скопје
 • Трансфер од аеродром до центарот на Букурешт, и трансфер од

Арената Национал во Букурешт до аеродромот.

 • 4 нокевања со појадок
 • Влезница за натпреварот  категорија 3

ПОНУДАТА ВАЖИ САМО 24 ЧАСА ОД 10 ДО 11 ЈУНИ 2021

Информации и резервации на Тел. 02 3118 602 / 075 409 409

Орфеј травел & тур оператор , Кеј 13 Ноември ГТЦ 1 кат лок206