orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602
Зима 2019

Early Booking Discount понуда од Lucky 5*

ХОТЕЛ “LUCKY BANSKO ” ***** БАНСКО                       102    СОБИ

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК ВО ЕВРА

1

01.12-19.12

04.03-06.04

20.12-26.12

03.01-10.01

21.01-23.02

27.12-02.01

 

11.01-20.01

24.02-03.03

 

 

STUDIO LUX

1adl

66

91

174

77

 

 

1adl+1chd 0-11.99

66

92

158

78

 

 

1adl+2chd 0-11.99

75

103

177

88

 

 

2 adl

74

102

176

87

 

 

2 adl+1chd 4-11.99

75

103

177

88

 

 

ONE BEDROOM APARTMENT LUX

1adl

91

119

199

106

 

 

1adl+1chd 4-11.99

92

120

200

107

 

 

1adl+2chd 4-11.99

93

121

201

108

 

 

2 adl

92

120

200

107

 

 

2 adl+1chd 4-11.99

93

121

201

108

 

 

ONE BEDROOM APARTMENT DELUXE

1adl

112

141

219

128

 

 

1adl+1chd 4-11.99

113

142

220

129

 

 

1adl+2chd 4-11.99

114

143

221

130

 

 

1adl+3chd 4-11..99

115

144

222

131

 

 

2 adl

113

142

220

129

 

 

2 adl+1chd 4-11.99

114

143

221

130

 

 

2 adl+2chd 4-11.99

115

144

222

131

 

 

3adl

148

185

286

168

 

 

3adl+1chd 4-11.99

149

186

287

169

 

 

ONE BEDROOM APARTMENT EXECUTIVE

1adl

143

170

232

157

 

 

1adl+1chd 4-11.99

144

171

233

158

 

 

1adl+2chd 4-11.99

145

172

234

159

 

 

1adl+3chd 4-11..99

146

173

235

160

 

 

2 adl

144

171

233

158

 

 

2 adl+1chd 4-11.99

145

172

234

159

 

 

2 adl+2chd 4-11.99

146

173

235

160

 

 

3adl

188

223

304

206

 

 

3adl+1chd 4-11.99

189

224

305

207

 

 

TWO BEDROOMS APARTMENT LUX

1adl

206

223

428

219

 

 

1adl+1chd 4-11.99

207

224

429

220

 

 

1adl+2chd 4-11.99

208

225

430

221

 

 

1adl+3chd 4-11.99

209

226

431

222

 

 

1adl+4chd 4-11.99

210

227

432

223

 

 

2 adl

207

224

429

220

 

 

2 adl+1chd 4-11.99

208

225

430

221

 

 

2 adl+2chd 4-11.99

209

226

431

222

 

 

2adl+3chd 4-11.99

210

227

432

223

 

 

3 adl

208

225

430

221

 

 

3adl+1chd 4-11.99

209

226

431

222

 

 

3adl+2chd 4-11.99

210

227

432

223

 

 

4 adl

209

226

431

222

 

 

4adl+1chd 4-11.99

210

227

432

223

 

 

5 adl

241

261

496

256

 

 

Доплата за вечера

17

17

17

17

 

 

Деца од 4-11.99 г.

10

10

10

10

 

 

Минимум престој

4

4

 

 

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

 

 

Отказ

Под 7 дена 1 ноќевање

Под 14 дена 100%

Под 21 ден 100%

Под 7 дена

1 ноќевање

 

 

No shov

2 ноќевања

100%

100%

2 ноќевања

 

 

Цената вклучува: интернет, затворен базен, хидро масажа ,сауна ,парна бања ,џакузи , фитнес,трансфер до гондолата , детска грижа од 09.00 до 21.00 часот

Соби: САТ ТВ, телефон, интернет,сеф, фрижидер, чајна кујна

Попусти и доплати:. доплата за Новогодишна вечера 130 Еур за возрасни и 70 Еур за деца од 4-11.99 год. ( Le Bistro )

Локација: на влезот во Банско 1600 метри од Гондолата

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 15.10.2018 15% ПОПУСТ ( НЕ ВАЖИ ЗА ПЕРИОД ОД 27.12 ДО 02.01.2019)

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2018 10% ПОПУСТ

14=12,13=12,12=11, 8=7 И 7=6 ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ВО ПЕРИОД ОД 17.02 ДО 06.04.2019

10% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 11.01 ДО 20.01.2019 ЗА ПРЕСТОЈ ОД 7 И ПОВЕЌЕ НОЌЕВАЊА

Регуларна понуда од Lucky 5*

ХОТЕЛ “LUCKY BANSKO ” ***** БАНСКО                       102    СОБИ

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК ВО ЕВРА

1

01.12-19.12

04.03-06.04

20.12-26.12

03.01-10.01

21.01-23.02

27.12-02.01

 

11.01-20.01

24.02-03.03

 

 

STUDIO LUX

1adl

66

91

174

77

 

 

1adl+1chd 0-11.99

66

92

158

78

 

 

1adl+2chd 0-11.99

75

103

177

88

 

 

2 adl

74

102

176

87

 

 

2 adl+1chd 4-11.99

75

103

177

88

 

 

ONE BEDROOM APARTMENT LUX

1adl

91

119

199

106

 

 

1adl+1chd 4-11.99

92

120

200

107

 

 

1adl+2chd 4-11.99

93

121

201

108

 

 

2 adl

92

120

200

107

 

 

2 adl+1chd 4-11.99

93

121

201

108

 

 

ONE BEDROOM APARTMENT DELUXE

1adl

112

141

219

128

 

 

1adl+1chd 4-11.99

113

142

220

129

 

 

1adl+2chd 4-11.99

114

143

221

130

 

 

1adl+3chd 4-11..99

115

144

222

131

 

 

2 adl

113

142

220

129

 

 

2 adl+1chd 4-11.99

114

143

221

130

 

 

2 adl+2chd 4-11.99

115

144

222

131

 

 

3adl

148

185

286

168

 

 

3adl+1chd 4-11.99

149

186

287

169

 

 

ONE BEDROOM APARTMENT EXECUTIVE

1adl

143

170

232

157

 

 

1adl+1chd 4-11.99

144

171

233

158

 

 

1adl+2chd 4-11.99

145

172

234

159

 

 

1adl+3chd 4-11..99

146

173

235

160

 

 

2 adl

144

171

233

158

 

 

2 adl+1chd 4-11.99

145

172

234

159

 

 

2 adl+2chd 4-11.99

146

173

235

160

 

 

3adl

188

223

304

206

 

 

3adl+1chd 4-11.99

189

224

305

207

 

 

TWO BEDROOMS APARTMENT LUX

1adl

206

223

428

219

 

 

1adl+1chd 4-11.99

207

224

429

220

 

 

1adl+2chd 4-11.99

208

225

430

221

 

 

1adl+3chd 4-11.99

209

226

431

222

 

 

1adl+4chd 4-11.99

210

227

432

223

 

 

2 adl

207

224

429

220

 

 

2 adl+1chd 4-11.99

208

225

430

221

 

 

2 adl+2chd 4-11.99

209

226

431

222

 

 

2adl+3chd 4-11.99

210

227

432

223

 

 

3 adl

208

225

430

221

 

 

3adl+1chd 4-11.99

209

226

431

222

 

 

3adl+2chd 4-11.99

210

227

432

223

 

 

4 adl

209

226

431

222

 

 

4adl+1chd 4-11.99

210

227

432

223

 

 

5 adl

241

261

496

256

 

 

Доплата за вечера

17

17

17

17

 

 

Деца од 4-11.99 г.

10

10

10

10

 

 

Минимум престој

4

4

 

 

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

 

 

Отказ

Под 7 дена 1 ноќевање

Под 14 дена 100%

Под 21 ден 100%

Под 7 дена

1 ноќевање

 

 

No shov

2 ноќевања

100%

100%

2 ноќевања

 

 

Цената вклучува: интернет, затворен базен, хидро масажа ,сауна ,парна бања ,џакузи , фитнес,трансфер до гондолата , детска грижа од 09.00 до 21.00 часот

Соби: САТ ТВ, телефон, интернет,сеф, фрижидер, чајна кујна

Попусти и доплати:. доплата за Новогодишна вечера 130 Еур за возрасни и 70 Еур за деца од 4-11.99 год. ( Le Bistro )

Локација: на влезот во Банско 1600 метри од Гондолата

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

14=12,13=12,12=11, 8=7 И 7=6 ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ВО ПЕРИОД ОД 17.02 ДО 06.04.2019

10% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 11.01 ДО 20.01.2019 ЗА ПРЕСТОЈ ОД 7 И ПОВЕЌЕ НОЌЕВАЊА