orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602
Зима 2019

Early Booking Discount понуда од Sport 4*

SPORT HOTEL **** БАНСКО

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН ВО ЕВРА

1

28.12-04.01

05.01-11.01

21.12-27.12

12.01-08.03

01.12-20.12

09.03-15.04

DBL EXECUTIVE

1 adl

157

134

88

79

1 adl+1chd 2-12.99

138

119

96

80

1 adl+2chd 2-12.99

156

137

113

98

2 adl

158

136

109

91

2 adl+1chd 2-12.99

175

153

127

109

3 adl

217

187

150

126

DBL DELUXE

1adl

185

161

95

82

1 adl+1chd 2-12.99

164

142

107

86

1 adl+2chd 2-12.99

181

160

122

104

1 adl+3chd 2-12.99

199

178

143

121

2 adl

187

162

122

98

2 adl+1chd 2-12.99

204

180

140

116

2 adl+2chd 2-12.99

222

198

158

133

3 adl

257

223

168

135

3 adl+1chd 2-12.99

275

241

186

152

4 adl

327

284

214

172

ONE BEDROOM APARTMENT

1adl

245

211

168

141

1 adl+1chd 2-12.99

246

212

169

142

1 adl+2chd 2-12.99

247

213

170

143

1 adl+3chd 2-12.99

248

214

171

144

2 adl

246

212

169

142

2 adl+1chd 2-12.99

247

213

170

143

2 adl+2chd 2-12.99

248

214

171

144

3 adl

247

213

170

143

3 adl+1chd 2-12.99

248

214

171

144

4 adl

248

214

171

144

Доплата за Deluxe VIP Apartment ( на ден)

66

66

66

66

Минимум престој

5

4

3

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Соби: клима,САТ ТВ,телефон, балкон , интернет

Опис: ресторан, бар, СПА центар, затворен базен, лоби, ски гардероба

Попусти и доплати:. Новогодишна вечера 85 ЕУР за возрасни и 45 ЕУР за деца , доплата за затворена гаража на ден 8 Еур,

Цената вклучува:користење на затворен базен,сауна,парна бања,римска бања,ски гардероба, WI-FI во лоби

Доплата за затворена загреана гаража 8 ЕУР на ден

Локација: Веднаш до Гондолата

Откажување резервација

Под 21 ден 100%

Под 14 денa100%

Под 7 дена 1 ноќевање

Под 3 дена 1 ноќевање

No show

100%

100%

2 ноќевања

2 ноќевања

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.07.2018 25% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.08.2018 20% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2018 15% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.10.2018 10% ПОПУСТ

ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ДО 21.12.2018 И ПОСЛЕ 15.03.2019 14=12 ,7=6

ПОПУСТИТЕ МОЖЕ ДА СЕ КОМБИНАРААТ

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Регуларна понуда од Sport 4*

SPORT HOTEL **** БАНСКО

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН ВО ЕВРА

1

28.12-04.01

05.01-11.01

21.12-27.12

12.01-08.03

01.12-20.12

09.03-15.04

DBL EXECUTIVE

1 adl

157

134

88

79

1 adl+1chd 2-12.99

138

119

96

80

1 adl+2chd 2-12.99

156

137

113

98

2 adl

158

136

109

91

2 adl+1chd 2-12.99

175

153

127

109

3 adl

217

187

150

126

DBL DELUXE

1adl

185

161

95

82

1 adl+1chd 2-12.99

164

142

107

86

1 adl+2chd 2-12.99

181

160

122

104

1 adl+3chd 2-12.99

199

178

143

121

2 adl

187

162

122

98

2 adl+1chd 2-12.99

204

180

140

116

2 adl+2chd 2-12.99

222

198

158

133

3 adl

257

223

168

135

3 adl+1chd 2-12.99

275

241

186

152

4 adl

327

284

214

172

ONE BEDROOM APARTMENT

1adl

245

211

168

141

1 adl+1chd 2-12.99

246

212

169

142

1 adl+2chd 2-12.99

247

213

170

143

1 adl+3chd 2-12.99

248

214

171

144

2 adl

246

212

169

142

2 adl+1chd 2-12.99

247

213

170

143

2 adl+2chd 2-12.99

248

214

171

144

3 adl

247

213

170

143

3 adl+1chd 2-12.99

248

214

171

144

4 adl

248

214

171

144

Доплата за Deluxe VIP Apartment ( на ден)

66

66

66

66

Минимум престој

5

4

3

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Соби: клима,САТ ТВ,телефон, балкон , интернет

Опис: ресторан, бар, СПА центар, затворен базен, лоби, ски гардероба

Попусти и доплати:. Новогодишна вечера 85 ЕУР за возрасни и 45 ЕУР за деца , доплата за затворена гаража на ден 8 Еур,

Цената вклучува:користење на затворен базен,сауна,парна бања,римска бања,ски гардероба, WI-FI во лоби

Доплата за затворена загреана гаража 8 ЕУР на ден

Локација: Веднаш до Гондолата

Откажување резервација

Под 21 ден 100%

Под 14 денa100%

Под 7 дена 1 ноќевање

Под 3 дена 1 ноќевање

No show

100%

100%

2 ноќевања

2 ноќевања

ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ДО 21.12.2018 И ПОСЛЕ 15.03.2019 14=12 ,7=6

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД