orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602
Зима 2019

Lion Bansko

Early Booking Discount понуда од Lion Bansko 4*

 

ХОТЕЛ “LION”**** БАНСКО 193 СОБИ

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН ВО ЕВРА

1

29.12-04.01

05.01-11.01

15.12-28.12

12.01-18.01

26.01-22.02

01.12-14.12

19.01-25.01

23.02-31.03

DOUBLE STANDARD

1adl

138

77

61

57

1adl+1chd 4-11.99

125

90

74

69

1adl+2chd 4-11.99

151

110

91

85

2 adl

142

102

85

80

2 adl+1chd 4-11.99

168

123

101

95

3 adl

193

142

117

109

FAMILY ROOM

1adl

165

141

103

90

1adl+1chd 4-11.99

146

125

92

80

1adl+2chd 4-11.99

172

145

108

95

1adl+3chd 4-11.99

198

166

125

110

2 adl

167

142

105

91

2 adl+1chd 4-11.99

193

163

121

106

2adl+2chd 4-11.99

219

183

137

121

3 adl

218

182

136

120

3 adl+1chd 4-11.99

227

203

153

135

4adl

269

222

169

149

ONE BEDROOM APARTMENT

1adl

279

201

168

157

1adl+1chd 4-11.99

280

202

169

158

1adl+2chd 4-11.99

281

203

170

159

1adl+3chd 4-11.99

282

204

171

160

1 adl+4chd 4-11.99

283

205

172

161

2 adl

280

202

169

158

2 adl+1chd 4-11.99

281

203

170

159

2adl+2chd 4-11.99

282

204

171

160

2adl+3chd 4-11.99

283

205

172

161

3 adl

281

203

170

159

3 adl+1chd 4-11.99

282

204

171

160

3 adl+2chd 4-11.99

283

205

172

161

4 adl

282

204

171

160

4 adl+1chd 4-11.99

283

205

172

161

5 adl

283

205

172

161

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Минимум престој

5

5

5

5

Откажувањерезрвација

Под 14 дена 100%

Под 7 дена 1 ноќевање

Под 3 дена 1 ноќевање

Под 3 дена 1 ноќевање

No show

100%

2 ноќевања

2 ноќевања

2 ноќевања

Соби: мини бар,телефон,САТ ТВ,радио,тоалет

Опис: конференциска сала, затворен базен ,лоби бар, ресторан, меана, менувачница, интернет, фитнес сала,сауна,масажа,солариум,џакузи,билијард,сеф,паркинг

Попусти и доплати: Новогодишна вечера 75 ЕУР , деца од 4-11.99 год. 40 ЕУР

Локација: во непосредна близинна на гондолата

Цената вклучува :користење на затворен базен,сауна,фитнес и трансфер до гондолата

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2018 20% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2018 10% ПОПУСТ

14=12,10=9,7=6 ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ПОСЛЕ 02.03.2019

ПОПУСТИТЕ МОЖЕ ДА СЕ КОМБИНИРААТ

Регуларна понуда од Lion Bansko 4*

 

ХОТЕЛ “LION”**** БАНСКО 193 СОБИ

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН ВО ЕВРА

1

29.12-04.01

05.01-11.01

15.12-28.12

12.01-18.01

26.01-22.02

01.12-14.12

19.01-25.01

23.02-31.03

DOUBLE STANDARD

1adl

138

77

61

57

1adl+1chd 4-11.99

125

90

74

69

1adl+2chd 4-11.99

151

110

91

85

2 adl

142

102

85

80

2 adl+1chd 4-11.99

168

123

101

95

3 adl

193

142

117

109

FAMILY ROOM

1adl

165

141

103

90

1adl+1chd 4-11.99

146

125

92

80

1adl+2chd 4-11.99

172

145

108

95

1adl+3chd 4-11.99

198

166

125

110

2 adl

167

142

105

91

2 adl+1chd 4-11.99

193

163

121

106

2adl+2chd 4-11.99

219

183

137

121

3 adl

218

182

136

120

3 adl+1chd 4-11.99

227

203

153

135

4adl

269

222

169

149

ONE BEDROOM APARTMENT

1adl

279

201

168

157

1adl+1chd 4-11.99

280

202

169

158

1adl+2chd 4-11.99

281

203

170

159

1adl+3chd 4-11.99

282

204

171

160

1 adl+4chd 4-11.99

283

205

172

161

2 adl

280

202

169

158

2 adl+1chd 4-11.99

281

203

170

159

2adl+2chd 4-11.99

282

204

171

160

2adl+3chd 4-11.99

283

205

172

161

3 adl

281

203

170

159

3 adl+1chd 4-11.99

282

204

171

160

3 adl+2chd 4-11.99

283

205

172

161

4 adl

282

204

171

160

4 adl+1chd 4-11.99

283

205

172

161

5 adl

283

205

172

161

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Минимум престој

5

5

5

5

Откажувањерезрвација

Под 14 дена 100%

Под 7 дена 1 ноќевање

Под 3 дена 1 ноќевање

Под 3 дена 1 ноќевање

No show

100%

2 ноќевања

2 ноќевања

2 ноќевања

Соби: мини бар,телефон,САТ ТВ,радио,тоалет

Опис: конференциска сала, затворен базен ,лоби бар, ресторан, меана, менувачница, интернет, фитнес сала,сауна,масажа,солариум,џакузи,билијард,сеф,паркинг

Попусти и доплати: Новогодишна вечера 75 ЕУР , деца од 4-11.99 год. 40 ЕУР

Локација: во непосредна близинна на гондолата

Цената вклучува :користење на затворен базен,сауна,фитнес и трансфер до гондолата

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

14=12,10=9,7=6 ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ПОСЛЕ 02.03.2019