orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Лето 2021

SLOVENSKA PLAZA 3* / 4 * - BUDVA

 

SLOVENSKA PLAZA 3* / 4 * - BUDVA

3*

ЈУНИ

3*СТАНДАРД 1/2

ПП

 3* СТАНДАРД

ALL INCLUSIVE

05-12.06

336

420

12-19.06

336

420

19-26.06

336

420

26-03.07

358

456

ЈУЛИ

 

 

03-10.07

413

511

10-17.07

413

511

17-24.07

413

511

24-31.07

413

511

АВГУСТ

 

 

31.07-07.08

413

511

07-14.08

413

511

14-21.08

413

511

21-28.08

413

511

28.08-04.09

380

472

СЕПТЕМВРИ

 

 

04-11.09

336

420

11-18.09

336

420

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4*

ЈУНИ

4* СТАНДАРД 1/2 -ПП

4* СТАНДАРД 

ALL INCLUSIVE

05-12.06

378

469

12-19.06

378

469

19-26.06

378

469

26-03.07

410

507

ЈУЛИ

 

 

03-10.07

497

602

10-17.07

497

602

17-24.07

497

602

24-31.07

497

602

АВГУСТ

 

 

31.07-07.08

497

602

07-14.08

497

602

14-21.08

497

602

21-28.08

497

602

28.08-04.09

446

545

СЕПТЕМВРИ

 

 

04-11.09

378

469

11-18.09

378

469

 

АПАРТМАН 3*

ЈУНИ

АПАРТМАН 2+2

ПП

АПАРТМАН 2+2

ALL INCLUSIVE

05-12.06

364

448

12-19.06

364

448

19-26.06

364

448

26-03.07

388

478

ЈУЛИ

 

 

03-10.07

448

553

10-17.07

448

553

17-24.07

448

553

24-31.07

448

553

АВГУСТ

 

 

31.07-07.08

448

553

07-14.08

448

553

14-21.08

448

553

21-28.08

448

553

28.08-04.09

413

508

СЕПТЕМВРИ

 

 

04-11.09

364

448

11-18.09

364

448

 

АПАРТМАН 4*

ЈУНИ

АПАРТМАН 2+2

ПП

АПАРТМАН 2+2

ALL INCLUSIVE

05-12.06

420

504

12-19.06

420

504

19-26.06

420

504

26-03.07

454

557

ЈУЛИ

 

 

03-10.07

539

637

10-17.07

539

637

17-24.07

539

637

24-31.07

539

637

АВГУСТ

 

 

31.07-07.08

539

637

07-14.08

539

637

14-21.08

539

637

21-28.08

539

637

28.08-04.09

488

580

СЕПТЕМВРИ

 

 

04-11.09

420

504

11-18.09

420

504

 

 

НАПОМЕНА!!!

Цените се дадени во евра по човек за пакет од 7 ноќевања односно 8 дена

Цените се на база полн пансион или Аll Inclusive

Цените се со вклучен превоз

 

За деца до 0-2г.- БЕСПЛАТНО

За едно дете од  2 -7год. во придружба на 2 возрасни лица има попуст  50%

За едно дете од  7 -12год. во придружба на 2 возрасни лица има попуст  30%

За едно дете од 2-12год. во придружба на 1 возрасно лице има попуст од 30%

За две деца од 2-12год. во придружба на едно лице во ½+1 има попуст од 30%

Трето и Четврто лице имаат попуст од 10% (соби/апартмани)

 

*За со сопствен превоз цените се -40е

Туристичката такса се плаќа на рецепција-- 1,50 EU, дете 2-12 год. 0,50 EU, дете 12-18год. 1 EUR

ЗАДОЛЖИТЕЛНО Е НОСЕЊЕ НА ЗАШТИТНА МАСКА за време на патувањето со превозните средства.