orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Лето 2021

ХОТЕЛ/ВИЛА МОНТЕРИО- БУДВА

ХОТЕЛ/Вmonterio ИЛА МОНТЕРИО- БУДВА

Вилата се наоѓа на 500м од самата плажа и има сопствен ресторан кој што е достапен за доручек и вечера и располага со шветска маса.

ЈУНИ

 

СОБА

НП

ПП

12-19.06

 

150

186

215

19-26.06

 

150

186

215

ЈУЛИ

 

 

 

 

26.06-03.07

 

N/A

195

220

03.07-17.07

 

N/A

211

243

10.07-17.07

 

N/A

211

243

17.07-24.07

 

N/A

220

250

24.07-31.07

 

N/A

220

250

31.07-07.08

 

N/A

220

250

АВГУСТ

 

 

 

 

07.08-14.08

 

N/A

220

250

14.08-21.08

 

N/A

220

250

21.08-28.08

 

N/A

211

243

28.08-04.09

 

N/A

199

229

СЕПТЕМВРИ

 

 

 

 

04.09-11.09

 

N/A

186

215

 

НАПОМЕНА!!!

Цените се дадени во евра по човек за пакет од 7 ноќевања односно 8 дена

За деца до 4г.- БЕСПЛАТНО

За деца од 4-12г. – цената на аранжманот е на 50% попуст

Цените се со вклучен појадок / вечера на база шветска маса и со вклучен превоз.

*За со сопствен превоз цените се -40е и паркинг место за месеците Јули/ Август изнесува  5евра на ден

Туристичката такса е вклучена во цената

ЗАДОЛЖИТЕЛНО Е НОСЕЊЕ НА ЗАШТИТНА МАСКА за време на патувањето со превозните средства.