orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Лето 2019

Toroni Blue Sea 4*

TORONI BLUE SEA 4* TORONI www.toronibluesea.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –ПОЛУПАНСИОН

5 EBD

18.04-15.06

25.09-05.11

16.06-24.06

10.09-24.09

25.06-06.07

29.08-09.09

07.07-28.08

DOUBLE ECONOMY GROUND FLOOR

2Ad

55

111

126

155

3Ad

75

149

170

209

3Ad+1ch(0-5.99)

75

149

170

209

3Ad+1ch(6-11.99)

88

177

202

248

2Ad+1ch(0-5.99)

55

111

126

155

2Ad+1ch(6-11.99)

70

138

158

193

2Ad+2ch(0-5.99)

55

111

126

155

2Ad+2ch(0-5.99)

(6-11.99)

70

138

158

193

2Ad+2ch(6-11.99)

83

166

189

232

DOUBLE SUPERIOR FOR SINGLE USE

1Ad

42

81

92

112

1Ad+1ch(0-5.99)

42

81

92

112

DOUBLE ECONOMY FOR SINGLE USE

1Ad

40

78

90

109

1Ad+1ch(0-5.99)

40

78

90

109

DOUBLE SUPERIOR

2Ad

60

115

130

159

3Ad

81

156

177

215

3Ad+1ch(0-5.99)

81

156

177

215

3Ad+1ch(6-11.99)

96

185

209

255

2Ad+1ch(0-5.99)

60

115

130

159

2Ad+1ch(6-11.99)

75

144

164

199

2Ad+2ch(0-5.99)

60

115

130

159

2Ad+2ch(0-5.99)

(6-11.99)

75

144

164

199

2Ad+2ch(6-11.99)

90

172

196

239

Мин. престој

2

2

2

3

Stayover tax 3 EUR по соба на ден , се плаќа на лице место

Опис: а ла карт ресторан , интернет,паркинг,ресторан,супер маркет ,амам,џакузи,масажа,сауна,отворен базен,WI-FI

Соби:клима,фрижидер,САТ ТВ

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД