orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Лето 2019

Porto Koufo 3*

PORTO KOUFO 3* PORTO KOUFO                    www.portokoufohotel.gr

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

5

27.04-31.05

21.09-30.09

01.06-15.06

11.09-20.09

16.06-30.06

01.07-20.07

01.09-10.09

21.07-31.08

SINGLE ROOM

1Ad

50

67

84

96

116

1Ad+1ch(0-3.99)

50

67

84

96

116

APARTMENT

2Ad

76

99

130

154

186

3Ad

76

99

130

154

186

3Ad+1ch(0-3)

76

99

130

154

186

3Ad+1ch(4-11.99)

76

99

130

154

186

2Ad+1ch(0-3)

76

99

130

154

186

2Ad+1ch(4-11.99)

76

99

130

154

186

2Ad+2ch(0-3)

76

99

130

154

186

2Ad+2ch(0-3)(4-11.99)

76

99

130

154

186

2Ad+2ch(4-11.99)

76

99

130

154

186

DOUBLE ROOM

2Ad

50

67

84

96

116

2Ad+1ch(0-3.99)

50

67

84

96

116

JUNIOR SUITE

2Ad

70

86

118

139

176

2Ad+1ch(0-3.99)

70

86

118

139

176

TRIPLE ROOM

3Ad

60

78

99

116

145

3Ad+1ch(0-3.99)

60

78

99

116

145

Минимум престој

3

5

5

5

5

Stayover tax 1.5 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

Опис: бар,кафетерија,ресторан

Соби : клима,фрижидер,телефон,балкон,ТВ,сеф

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД