orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Лето 2019

SUNRISE HOTEL *** AMOULIANI                    www.sunrise-ammouliani.gr

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА -НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

5 RP

26.04-13.06

23.09-14.10

14.06-27.06

08.09-22.09

28.06-07.09

SINGLE ROOM

1Ad

43

52

61

1Ad+1ch(0-5.99)

43

52

61

DOUBLE ROOM

2Ad

53

64

75

3Ad

71

85

101

2Ad+1ch(0-5.99)

53

64

75

2Ad+1ch(6-13.99)

66

81

94

DOUBLE SUPERIOR

2Ad

62

73

84

3Ad

83

97

112

2Ad+1ch(0-5.99)

62

73

84

2Ad+1ch(6-13.99)

77

92

105

Минимум престој

2

2

3

Stayover tax 1.5 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД