orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Лето 2019

Magna Graecia 4*

MAGNA GRAECIA 4* DASSIA                             www.ionian-hotels.com       

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – СЕ ВКЛУЧЕНО

5

01.05-29.05

30.05-02.06

03.06-15.06

16.06-14.07

15.07-24.08

25.08-15.09

16.09-29.09

30.09-02.10

03.10-20.10

DOUBLE ROOM FOR SINGLE USE

1Ad

74

86

128

143

172

143

128

86

74

1Ad+1ch(0-13.99)

74

86

128

143

172

143

128

86

74

1Ad+2ch(0-13.99)

74

86

128

143

172

143

128

86

74

DOUBLE ROOM

2Ad

77

86

126

149

172

149

126

86

77

3Ad

104

116

170

201

232

201

170

116

104

2Ad+1ch(0-13.99)

77

86

126

149

172

149

126

86

77

FAMILY ROOM

2Ad

77

88

133

156

179

156

133

88

77

3Ad

104

119

179

210

242

210

179

119

104

3Ad+1ch(0-13.99)

104

119

179

210

242

210

179

119

104

2Ad+1ch(0-13.99)

77

88

133

156

179

156

133

88

77

2Ad+2ch(0-13.99)

96

111

166

194

224

194

166

111

96

Мин. престој

3

3

5

5

5

5

5

3

3

Stayover tax 3 EUR за соба на ден, се плаќа во агенција

Локација: Дасиа , 200 метри од плажа

Соби: клима, тоалет, балкон,телефон,ТВ

Опис: ресторан,бар,пул бар, паркинг,отворен базен,детско игралиште,градина

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62.00 МКД