orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Лето 2019

Armonia 3+*

ARMONIA 3+* NYDRI LEFKADA www.armonialefkada.gr

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

5

27.04-08.06

08.09-12.10

09.06-20.07

25.08-07.09

21.07-24.08

DOUBLE ROOM GARDEN VIEW

2Ad

53

75

102

3Ad

64

90

123

2Ad+1ch(0-12.99)

53

75

102

2Ad+2ch(0-12.99)

53

75

102

DOUBLE ROOM SIDE SEA VIEW

2Ad

60

81

106

3Ad

71

96

127

2Ad+1ch(0-12.99)

60

81

106

2Ad+2ch(0-12.99)

60

81

106

Stayover tax 1.5 EUR за соба на ден, се плаќа во агенција

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62.00 МКД