orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Лето 2019

Skiathos Palace 4*

SKIATHOS PALACE 4* KOUKOUNARIES SKIATHOS       www.skiathos-palace.gr

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА– ПОЛУПАНСИОН

0

01.05-04.06

18.09-10.10

05.06-07.07

29.08-17.09

08.07-31.07

01.08-28.08

Dbl Modern Inland View

58

87

93

120

Трето лице

65%

65%

65%

65%

1 дете од 2-11.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99

50%

50%

50%

50%

Dbl Modern Sea View

63

95

104

133

Трето лице

65%

65%

65%

65%

1 дете од 2-11.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99

50%

50%

50%

50%

Dbl Deluxe Sea View

69

107

117

150

Трето лице

65%

65%

65%

65%

1 дете од 2-11.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99

50%

50%

50%

50%

Dbl Superior Deluxe

Koukounaries View

77

122

135

173

Трето лице

65%

65%

65%

65%

1 дете од 2-11.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99

50%

50%

50%

50%

Dbl Executive Panoramic Sea View

82

133

146

189

Трето лице

65%

65%

65%

65%

1 дете од 2-11.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99

50%

50%

50%

50%

Single Room Inland View Balcony

51

125

137

180

Dbl Executive PlusPanoramic Sea View

89

144

159

206

Трето лице

65%

65%

65%

65%

1 дете од 2-11.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99

50%

50%

50%

50%

Suite Panoramic Sea View

156

269

296

390

Трето лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 2-11.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Мин.престој

2

3

3

5

Stayover tax 3 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

Опис: ресторан,бар,конференциска сала, WI-FI,мини маркет,отверен базен,паркинг, бар на базен и др.

Соби: WI-FI,САТ ТВ,клима,фен,телефон,балкон,мини бар

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62.00 МКД