orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Лето 2019

СТУДИЈА И АПАРТМАНИ НЕА ФОКЕА

Хотел КИВИ студиа и апартмани  се наоѓа во Неа Фокеа на околу 60 метри, одалеченост од плажа, на само 10 км од Сани и 10 км од Калитеа. Располага со двокревети, трокреветни и четворокреветни студија. Сите студија имаат балкон, комплет опремена кујна, бања, ТВ, клима(влкучена во цена) и Wi-Fi.Истата е од Б категорија. 

Табела бр.1 – вонсезонски цени / по лице со вклучен превоз

ТЕРМИН

19.05.2019

26.05.2019

02.06.2019

09.06.2019

16.06.2019

23.06.2019

НОЌЕВАЊА

7 ноќи

7 ноќи

7 ноќи

7 ноќи

7 ноќи

7 ноќи

Цена по лице

65 €

85 €

115 €

125 €

135 €

155 €

 

 НАПОМЕНА: ДЕЦА ОД 02-12 години плаќаат само превоз од 45 ЕУР по лице.

Трет возрасен и четврт возрасен во студио и апартман плаќа 50 % од цената.

 

 

 

 

 

 

 

Табела бр.2 – сезонски цени / Цените се дадени во ЕУР за 7 ноќевања наем по лице.

ТЕРМИН

НАЕМ

1/2 СТД

1/2+1 СТД

1/2+2 СТД

30.06.2019

7 ноќи

155 €

155 €

175 €

07.07.2019

7 ноќи

165 €

175 €

185 €

14.07.2019

7 ноќи

180 €

190 €

199 €

21.07.2019

7 ноќи

190 €

199 €

210 €

28.07.2019

7 ноќи

190 €

199 €

210 €

04.08.2019

7 ноќи

190 €

199 €

210 €

11.08.2019

7 ноќи

190 €

199 €

210 €

18.08.2019

7 ноќи

190 €

199 €

210 €

25.08.2019

7 ноќи

175 €

185 €

199 €

  НАПОМЕНА: ДЕЦА ОД 02-12 години не плаќаат .Трет возрасен и четврт возрасен во студио и апартман плаќа 50 % од цената.

 

Табела бр.3 – вонсезонски цени / по лице со вклучен превоз

ТЕРМИН

01.09.2019

08.09.2019

15.09.2019

22.09.2019

НОЌЕВАЊА

7 ноќи

7 ноќи

7 ноќи

7 ноќи

Цена по лице

155 €

135 €

115 €

85 €

 НАПОМЕНА: ДЕЦА ОД 02-12 години плаќаат само превоз од 45 ЕУР по лице.

Трет возрасен и четврт возрасен во студио и апартман плаќа 50 % од цената.