orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Лето 2019

Алиа Палата Хотел 5*- 50 % попуст

Alia Palace - Алија Палата

***** со пет звезди 

Касандра , Пефкохори на Халкидики 

Специјален пакет со 50/40/35/30/25 % проценти попуст за резервации направени во  периодите од 23/4-30/4/2019 година за кои самиот престој ке биде  во периодите 30/4 - 18/5/19 сите пакети имаат свои предиспозиции за видот на собата и храната кои зависно по вашиот избор се асоцираат со попустите.

50% попуст за резервации направени помеѓу 23/4-30/4/2019 за престој помеѓу 30/04 до 18/05/2019. Валидна само за основниот пакет и за типот на собата. Јуниор соба со приватен базен.Хотелот го задржува правото да ги стопира или промени раните резервации во секое време.

40% попуст за резервации  направени  23/4-30/4/2019 за престој помеѓу 30/04 до 18/05/2019 . Валидна само за основниот пакет и за типот на собата Промо Јуниор соба .Хотелот го задржува правото да ги стопира или промени раните резервации во секое време.

35% попуст за резервации направени помеѓу 23/4-30/4/2019 за престој помеѓу 30/04 до 18/05/2019. Валидна само за основниот пакет и за типот на собата. Дупла близнак соба со поглед кон морето .Хотелот го задржува правото да ги стопира или промени раните резервации во секое време.

25% попуст за резервации направени помеѓу 23/4-30/4/2019 за престој помеѓу 30/04 до 18/05/2019. Валидна само за основниот пакет и за типот на собата. Дупла близнак соба со страничен поглед кон морето Хотелот го задржува правото да ги стопира или промени раните резервации во секое време.

Побрзајте и јавете се не ја пропуштајте оваа супер понуда за одмор и прошетка низ Халкидики.