orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Лето 2023

Palmariva Beach 4*

PALMARIVA BEACH HOTEL 4* ERETRIA EVIA                    www.palmarivabeachhotel.hotelbrain.com

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА НА БАЗА СЕ ВКЛУЧЕНО

10/4

01.05-31.05

01.10-31.10

01.06-30.06

11.09-30.09

01.07-28.07

22.08-10.09

29.07-21.08

Superior Room Sea View

61

67

79

85

Трето лице

70%

70%

70%

70%

дете од 2-11.99 г.

23

23

23

23

Standard Room Garden View

56

61

73

79

Трето лице

70%

70%

70%

70%

дете од 2-11.99 г.

23

23

23

23

Family Room Bunk Bed

60

64

78

83

дете од 2-11.99 г.

23

23

23

23

2 дете од 2-11.99 г.

23

23

23

23

Минимум престој

1

1

1

1

Stayover tax 3 EUR за соба на ден, се плаќа во агенција

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Non show 100% of total amount

Early departure 100% of total amount

Cancelled 1-7 days before check-in 50% of total amount

Cancelled 8-14 days before check-in 30% of total amount