orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Лето 2023

Brown Beach Chalkida 4*

BROWN BEACH CHALKIDA 4* CHALKIDA                                             www.brownhotels.com

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА –НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

0

01.04-30.04

01.10-31.10

01.05-30.06

16.09-30.09

01.07-29.07

26.08-15.09

30.07-25.08

Double Classic Garden View

45

50

54

57

Трето лице

29

29

29

29

1 дете од 4-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Double Classic Pool View

53

59

63

66

Трето лице

29

29

29

29

1 дете од 4-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Double Superior Sea View

56

61

66

70

Трето лице

29

29

29

29

1 дете од 4-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Single Classic Garden View

79

88

96

102

Single Classic Pool View

95

105

115

120

Single Superior Sea View

99

111

120

127

Полупансион

23

23

23

23

Деца од 4-11.99 год.

15

15

15

15

Комплет Пансион

47

47

47

47

Деца од 4-11.99 год.

30

30

30

30

Stayover tax 3 EUR за соба на ден , се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

1. Cancellation policy:

01/04-30/04 & 01/10-31/10:

6-1 days prior to arrival, 100%

01/05-30/6 & 16/09-30/09:

8-1 days prior to arrival, 100%

01/07-15/09:

15-1 days prior to arrival, 100%

Non-show/ Early Departure 100%