orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Лето 2023

Eretria Hotel & Spa Resort 4*

ERETRIA HOTEL & SPA RESORT 4* EVIA                     www.eretriahotel.com

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА–СЕ ВКЛУЧЕНО

0/2/4

01.04-10.05

01.10-31.10

11.05-31.05

 

01.06-30.06

01.09-30.09

01.07-08.07

09.07-31.07

20.08-31.08

01.08-19.08

Double Bungalow Garden View

53

61

71

82

91

97

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 2-12.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Double Bungalow Pool View

61

68

77

90

98

104

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 2-12.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Double Bungalow Sea View

68

75

86

97

105

112

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 2-12.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Family Room up to 4 pax Sea View

103

110

119

131

140

146

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 2-12.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-12.99 г.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

Double Bungalow Garden View Private Pool

110

116

125

138

146

152

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 2-12.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Double Bungalow Pool View Private Pool

116

121

131

143

151

158

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 2-12.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Maisonette Family Sea View Up to 5 pax

110

116

125

138

146

152

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

70%

Четврто лице

70%

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 2-12.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

дете од 2-12.99 г.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

дете од 2-12.99 г.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

Family Bungalow Garden View Up to 4 pax

( мин. 3 возрасни)

73

81

92

103

112

118

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

70%

Четврто лице

70%

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 2-12.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

дете од 2-12.99 г.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

Family Bungalow Superior Garden View Up to 5 pax

мин. 3 возрасни)

134

140

158

183

194

207

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

70%

Четврто лице

70%

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 2-12.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

дете од 2-12.99 г.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

3 дете од 2-12.99 г.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

Family Bungalow Superior Sea View Up to 5 pax

мин. 3 возрасни)

146

151

170

194

207

218

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

70%

Четврто лице

70%

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 2-12.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

дете од 2-12.99 г.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

3 дете од 2-12.99 г.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

Минимум престој

1

1

2

3

3

3

Stayover tax 3 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

1. Cancellation policy:

01.04-30.06/01.09-31.10

5-1 days prior to arrival, 50% fees

01.07-31.08

8-4 days prior to arrival, 50% fees

3-1 days prior to arrival, 100% fees