orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Далечни патувања

Посетете ја егзотичната Куба (5*****)

НОН СТОП

ЕКЛУЗИВНА ЦЕНА НА ПАКЕТ АРАНЖМАН КУБА

ХАВАНА И ВАРАДЕРО 8 ноќевања

 

1 Ден : Скопје – Хавана  

Лет од Скопје  за Хавана со еден стоп .По пристигнувањето во Хавана трансфер до хотелот во Хавана. Ноќевање.

2 Ден: Хавана

Појадок во хотелот. Слободен ден за индивидуални активности и прошетка во Хавана. Ноќевање.

3 Ден: Хавана – Варадеро

Појадок. Трансфер од хотелот во Хавана до хотелот во Варадеро. Сместување во хотел со 5***** на база АЛЛИНКЛУЗИВ . Ноќевање

Од 04 – 08 Ден: Варадеро

Слободни денови за индивидуални активности ( време за плажа, сонце – уживајте во прекрасните песочни плажи во Варадеро, најпознато и најголемо монденско летувалиште во Куба кое е оддалечено од Хавана 150 км или околу еден час и половина возење со автомобил.

Услугата во хотелот во Варадеро е на база Allinclusive ( Појадок/Ручек/Вечера и пијалоци )

Ноќевање.

09  Ден: Хавана– Скопје

Појадок. Слободно предпладне и раздолжување на собите. Одјава од хотелот. Трансфер од хотелот во Варадеро до  Аеродромот во Хавана . Лет за Скопје. Нокен лет. Летот е со еден стоп.

12 Ден: Скопје 

Пристигнување во Скопје  во попладневните часови.

ЦЕНА НА ПАКЕТ ЗА ХОТЕЛИ СО 5*****

Од 1670  ЕУР по лице

 

Во цената на пакетот е вклучено:

  • Повратен авионски билет Скопје-Хавана-Скопје со еден стоп
  • Трансферите во Хавана  ( од аеродром до хотел) и ( од хотел до Варадеро хотел) како и трансферот од хотелот во Варадеро до аеродромот во Хавана)
  • 7 нокевања на база Алинклузив во хотел со 4 **** во Варадеро
  • 2 нокевања на база нокевање со појадок во хотел со 4 **** во Хавана

 

Во цената на пакетот не е вклучено:

  • Аеродромските такси кои се променливи 293 ЕУР по лице
  • Таксата за влез и излез во Куба се плака на лице место на аеродром и не е вклучена во цената кошта околу 30 Евра по лице
  • Факултативни екскурзии , посети, разгледи , јавен превоз, како и услуги кои не се наведени во понудата и не се вклучени во цената на програмата
  • ПО БАРАЊЕ НА СТРАНКИТЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРОДОЛЖИ ПРЕСТОЈОТ ВО ВАРАДЕРО ЗА ШТО ПРЕСТОИ ДОПЛАТА СПОРЕД ДЕНОВИТЕ ЗА КОИ БИ ГО ПРОДОЛЖИЛЕ ПРЕСТОЈОТ.

 

НАПОМЕНА :

За реализација е потребен минимум од 2 пријавени патници. Оваа програма не е групна. Летовите се дефинираат во зависност од денот на уплата.

Цената за рана уплата важи за уплата во целост по цената со попуст , за уплата по редовна цена исто така се уплака во целост но по цената која е предвидена по завршување на датумот предвиден до кога важи цената за рана уплата. Хотелите и релацијата се објавуваат по извршената уплата или 48 часа по извршената уплата. Оваа цена е специјална цена со веке прерачунат попуст и важи само за овој програм.

БАГАЖ- во цената е вклучен само рачен багаж до 10 кг по лице со одредени димензии според условите на авио компаниите. За чекирани багажи се доплаќа според условите на авио компаниите превозници на оваа дестинација. Исто така во цената на авио билетите, нема вклучено храна и пијалоци на летовите. За цените на менијата и информации обратете се во агенцијата.