orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Лето 2019

Кипар Лето 2019

КИПАР - ЦЕНИ ЗА ЛЕТО 2019

                                   -LIMASSOL-

 

GRANDRESORT BEACH HOTEL ex Hawaii grand ( 5*)

ПЕРИОД

Делукс

Двокреветна

Соба  (ГВ)

Доплата за

Делукс Двокреветна соба (СВ)

Доплата за

Фамилијарна соба (ГВ)

Доплата за фамилијарна соба супериор

Или делукс (ПМ)

6/4- 30/4/19

22 -31/10/19

60.00

24.00

21.00

47.00

1/5-30/7/19

88.00

24.00

21.00

48.00

31/7 -23/8/19

99.50

24.00

21.00

48.00

24/8- 21/10/19

94.00

24.00

21.00

48.00

Цени за смесување на нокевање со појадок по лице / на ноќ.

Доплата за еднокреветна соба во ЕУ 34.00. Доплата за полупансион ЕУ 35.00.   

Дополнителен кревет за едно дете до 14 год. Во Делукс двокреветна соба во Делукс фамилијарна соба бесплатено на база нокевање со појадок. Доплата за полупансион за деца ЕУ 12.00.

Еден родител со дете во делукс двокреветна соба, плаќа како еднокреветна , детето е бесплатно со појадок. Лица кои имаат над 14 години имаат 25 % попуст за сместување со појадок

RELEASE: A +B = 3 дена, C = 14 дена, D = 7 дена

 

FOUR SEASONS HOTEL ( 5*)

 

 

ПЕРИОД

 

 

Супериор двокреветна соба

Супериор двокреветна соба со поглед на море

Фамилијарна двокреветна соба со поглед на море

Garden

Studio pog. na more

samo za odrasle

 

Фамилијрнсоба на  море Porodicna

 

RELEASE

/DAYS

25 /4 – 7/5/19

4/8 - 25/8/19

362.00

460.00

512.00

512.00

546.00

14

8/5 –31/5/19

1/10- 31/10/19

299.00

391.00

449.00

449.00

477.00

10

1/6-3/8/19

26/8 -30/9/19

328.00

420.00

477.00

477.00

512.00

10

Цените се по соба (1-2 лица) / ноќевање со појадок. Минимум престој е 5 ноќевања.

Полупансион ЕУ 42,00, полн пансион ЕУ 75,00.

Дополнителен кревет за дете до 13 години во соба со родители или две деца бесплатно за семејните соби и студиа. Лице над 14 години. 25% попуст за појадок со појадок.

Деца до 13 години. имаат слободен полупансион, ако родителите се резервирани на полупансион.

 

AMATHUS BEACH HOTEL  (5*)                  

Period

Superior dvokrevetna

soba

Superior dvokrevetna so pog. na more

Junior suite so pogled na more

 

RELEASE/

DANA

25/4 -7/5/19

4/8-25/8/19

320.00

408.00

512.00

14

8/5 – 31/5/19

1/10-31/10/19

251.00

339.00

      443.00

       10

1/6- 3/8/19

26/8 -30/9/19

274.00

362.00

495.00

7

Цените се за сместување со појадок за соба / ноќ, (1-2 лица) мин 5 ноќевања.

Полупансион ЕУ 42.00. Полн пансион од ЕУ 75,00. За деца 50% попуст.

Дополнителен кревет за дете до 14 години Или две деца во sup Inlande или suite - бесплатно

за сместување со појадок, над 14 г. 50% попуст.

ПОСЕБНА ПОНУДА: Децата во јуни, јули и август имаат бесплатен полн пансион (независно од родителите)

 

ST. RAPHAEL HOTEL & RESORT    (5*)                        

Period

Standard

Promotivna

soba

Standard

Dvokrevetna

Executive

  soba

Release

days

1/4 – 30/4/19

66.00

72.00

89.00

7

1/5- 31/5/19

78.00

83.50

101.00

7

1/6– 30/6/19

1/9-31/10/19

95.00

101.00

120.00

10

1/7- 31/8/19

106.50

112.50

131.00

10

Цените се за нокевање со појадок по лице на вечер.

Доплата за еднокреветна соба ЕУ 60.00. Доплата за поглед на море

(стандардна двокреветна соба) ЕУ 10.00 Доплата за полупансион ЕУ 20.00,

Доплата  за allinclusive  ЕУ 40.00. Прво дете до 12 години со родители во сите соби

бесплатно на термини. Второ или трето дете во стандардна двокреветна соба 50% попуст на услови.

Трето лице над 12g 25% попуст. (максимум 1 дете во двокреветна соба со поглед кон морето и до

три деца во стандардна двојна и до две во екзекјутив соби.)

 

PARKLANE RESORT & SPA   (5*)                        

Period

Superior

 

Superior na more

Deluxe na more

Family

Suite na more

Release

days

1/4 – 25/4/19

217.00

305.00

362.00

702.00

3

26/4- 7/5/19

27/7-25/8/19

373.00

476.00

546.00

1081.00

3

8/5–23/5/19

274.00

357.00

420.00

805.00

3

24/5- 26/7/19

26/8-31/10/19

322.00

414.00

477.00

943.00

3

Цените се за соба (1-2 лица) со појадок на вечер.

Доплата за полупансион ЕУ 45,00, деца од ЕУ 30,00, доплатаза полн пансион ЕУ 80,00, деца од ЕУ 50,00.

Прво дете до 13 години со родителите бесплатно со појадок, второ дете во Superior или Family suite бесплатно.  Над 13 g 50% попуст на цената.

 

AMARA B HOTEL ( 5*)

Period

Delux

Dvokrevetna

Na more

Junior suite

Na more

Release

days

1/5 – 7/5/19

27/7 -25/8/19

472.00

765.00

14

8/5-31/5/19

19/10-31/10/19

400.00

644.00

7

1/6-26/7/19

26/8 -18/10/19

431.00

690.00

10

Цените се за соба / ноќ за појадок со појадок. Мини 5 ноќевања.

Доплата за полупансион ЕУ 44,00 Деца 50% попуст.

Дополнителен кревет за прв попуст од 50%, второ дете во соби до 12 г. 75% попуст.

Повеќе од 12 г. 30% попуст.

ЕБД: 10% попуст за сите резервации до крајот на сезоната.

 

ROYAL APOLLONIA BEACH HOTEL ( 5*)

Period

Dvokrevetna Superior soba

Doplata za Superior  na more

Doplata za ednokrevetna

Release

days

1/430/4/19

78.00

17.00

48.00

7

1/5-31/5/19

21/10-31/10/19

81.00

25.00

51.00

7

1/6-20/7/19

1/10 -20/10/19

98.00

25.00

58.00

14

21/7- 30/9/19

114.00

25.00

69.00

14

Цените се по лице / ноќ  со појадок. Мини 5 ноќевања.

Доплата за полупансион ЕУ 22.00. доплата за полн пансион ЕУ 44.00. деца 50% попуст.

Екстра кревет за прво или второ дете во собите до 12 г. 50% попуст.

Повеќе од 12 г. 25% попуст.

 

MEDITERRANEAN BEACH HOTEL  (4*)         

Period

Deluxe dvokre. soba

Delux

edno

krevet

Deluxe

Dvokre

na more

Delux

edno

krevet.

na more

Superior

dvokr.  na bazen i more

Familijarna

soba

Familijarna

 sa pog na

more

1/4- 30/4/19

19/10-31/10/19

60.00

108.00

79.00

140.00

92.00

75.00

87.00

1/5 – 15/7/19

69.00

127.00

89.00

164.00

101.00

84.00

97.00

16/7- 31/8/19

86.00

160.00

104.00

196.00

117.00

100.00

113.00

1/9 -18/10/19

83.50

156.00

101.00

191.00

115.00

98.00

113.00

Цените се за нокевање со појадок по лице на вечер. Мини 5 ноќевања

ДОПЛАТИ: Полупансион: ЕУ 18.00, Полн пансион: ЕУ 36.00, Деца 50%.

Дете до 12 години: во двокреветна соба со родители бесплатно на нокевање со појадок.

Второ дете под 12: 50% попуст за нокевање со појадок (само во семејните соби е можно)

Трето лице над 12 години: 25% попуст за сместување со појадок

Семејни пакети:. деца 0-12 год. во посебна просторија (минимум 2) 20% попуст за нокевање со појадок

Дете до 12 години + родителот плаќа цена за еден кревет, дете бесплатно со појадок

ОДВОЈУВАЊЕ: A = 7 DAYS, B = 10 DAYS, C = 21 DAYS, D = 14 DAYS.

 

ATLANTICA MIRAMARE BEACH HOTEL    ( 4*)         

Period

Dvokre

soba

Doplata za pog. na more

Doplata za Delux  soba

Doplata za Delux so pog.na more

Release

days

1– 30/4/19

 

 71.00

     14.00

        17.00 

      30.00

7

1/5-30/6/19

1/10- 31/10/19

 86.00

    14.00

       17.00 

      30.00

10

1/7-30/9/19

  98.00

     14.00

      17.00                      

        30.00

14

 

Цените се за сместување со полупансион по лице на вечер. Мини 5 ноќевања.

Доплата за полн пансион за EU 16.00, За СЕ вклучено ЕУ 28.00. Децата плаќаат 50%.

Доплата за еднокреветна соба 70%. Дете до 12 години. во соба со родители бесплатно

 со полупансион. Трето лице над 12 години: - 25% попуст.

 

KANIKA ELIAS BEACH HOTEL  ( 4*)

Period

Dvokrevetna soba

Dvokrevetna

So pogled na more

Dvokrevetna superior na more

familijarna/ junior suite

na more

1/4-30/4/19

85.00

94.00

102.00

106.00

1/5 -10/5/19

95.00

115.00

120.00

129.00

11/5-31/5/19

106.00

124.00

129.00

137.00

1/6 - 15/7/19

115.00

136.00

140.00

147.00

16/7- 27/8/19

130.00

150.00

154.00

163.00

28/8-21/10/19

123.00

143.00

146.00

154.00

22/10-31/10/19

108.00

128.00

132.00

140.00

Цените се за сместување со ALL INCLUSIVE по лице на вечер.

Доплата за еднокреветна соба ЕУ 42.00. Дете до 12 години. во соба со родители бесплатно,

Плаќа само за Се вклучено ЕУ ​​10,00 за АИ. Второ или трето дете до 12 години. во соба со родители

(само во Супериор, фамилијарна или апартмани) 50% попуст. Лице над 12 години. 25% попуст.

 

POSEIDONIA BEACH HOTEL (4 *)        

Period

Dvokrevetna soba

Familijarna

soba

Doplata za

ednokrevetna

RELEAS/DANA

1/4 – 30/4/19

 

43.50

 

63.00

 

      23.00

     7

1/5-20/5/19

21/10-31/10/19

52.00

81.00

     44.00

     7

21/5 – 15/6/19

57.00

86.00

44.00

7

16/6-20/7/19

1/10-20/10/19

64.00

92.00

53.00

7

21/7 – 20/8/19

75.00

104.00

58.00

10

21/8-30/9/19

69.00

99.00

53.00

10

Цените се за нокевање со појадок по лице / ноќ.

Доплата за поглед на море ЕУ 12,00 по лице, Доплата за полупансион ЕУ 15,00,

Доплата за сите инклузивни ЕУ 40,00 (од цена со појадок).

Првото дете во собата бесплатно со појадок, плаќа 50% попуст на полупансион или All inclusive.

Уште едно дете во семејната соба плаќа ЕУ 5,00 со појадок, ЕУ 12,00 за полупансион

и ЕУ 25,00 за сите All inclusive. Трето лице во соби или четири лица во семејна соба над 12 години.

имаат попуст од 25% на цената со појадок.

 

ODYSSIA HOTEL ( EX KANIKA PANTHEON  SUP 3 +*)      

Period

Dvokrevetna soba

Doplata za ednokrevetna soba

1/4 – 30/4/19

48.00

21.00

1/5-31/5/19

15/10-31/10/19

53.50

 

23.00

 

1/6- 15/7/19

58.00

25.00

16/7-14/10/19

63.00

29.00

Цените се за сместување со полупансион по лице на вечер.

Доплата за супериор соба ЕУ 13,00 по лице / ноќ.

Попуст за соба само и појадок ЕУ 9,00 по лице.

Деца од 2-12 години: во двокреветна соба со родители првото дете бесплатно полупансион,

Второ дете во супериор соби 50% попуст. Трето лице над 12 години: 25% попуст.

 

KAPETANIOS HOTEL ( 3*)

Period

Dvokrevetna soba

Doplata za ednokrevetna

Doplata za Superior 

Doplata

za fam soba

1 /4 -30/04/19

42.00

21.00

8.00

14.00

1/05-31/5/19

15/10 -31/10/19

48.00

23.00

8.00

16.00

1/6 – 15/7/19

       52.50

25.00

8.00

16.00

16/7-14/10/19

       57.00

29.00

8.00

16.00

Цените се за сместување со полупансион по лице / ноќ.

Попуст за само ноќевање со појадок ЕУ 8,00 по лице / ноќ.

Дополнителен кревет за дете во соба со родители бесплатно полупансион.

Второ дете во супериор или семејна соба 50% попуст, над 12 години: 25% попуст.

 

HARMONY BAY HOTEL ( 3 STARS )

Period

Dvokrevetna  pogled od strane

Doplata za Front pogled na more

Doplata za familijarna

Soba

na more

Release/

days

 

1/4- 30/4/19

20- 31/10/19

39.50

7.00

13.00

3

1/5- 31/7/19

43.50

7.00

13.00

7

1/8 –  19/10/19

       52.00

7.00

13.00

7

 

Цени по лице / ноќ со појадок. Минимален престој 5 ноќевања за јули, август, септември.

Доплата за полупансион ЕУ 11,00 по лице. Доплата за All inclusive ЕУ 28.00

Доплата за еднокреветна соба 100%. Дополнителен кревет за деца бесплатно,

второ дете 50% на услови.

Трето лице над 12 г. или четврто лице во семејна соба 25% попуст на услови.

 

PARK B. HOTEL ( 3 STARS )

ПЕРИОД

Dvokrevetna soba

Doplata za ednokrevetnа

Release

days

 

27/4-  30/4/19

25/10-31/10/19

37.50

22.00

7

1/5 – 31/5/19

1/10- 24/10/19

       45.50

25.00

7

1/6- 30/6/19

       50.00

25.00

10

1/7 – 31/7/19

1/9 -30/9/19

       56.00

29.00

14

1/8-31/8/19

       59.00

29.00

14

Цени по лице / ноќ со полупансион.

Доплата за полна пансион ЕУ 10,00, се вклучено ЕУ 22,00 по лице. Деца 50%.

Доплата за поглед на море ЕУ 4,50 по лице / ноќ.

Дополнителен кревет за дете бесплатно на полупансион, второ дете во сите соби 50% попуст на услови.

Трето лице над 12 г. 25% попуст на услови.

Еден возрасен + дете се плаќа како еднокреветна, детето е бесплатно на полупансион.

 

NAVARRIA HOTEL ( 3*)

ПЕРИОД

Dvokrevetna soba

Doplata za ednokrevetnа

Doplata za Superior 

Doplata

Za sup fam sobа

min 4 лица

1 /4 - 30/4/19

28.00

16.00

5.00

7.00

1/5- 31/5/19

1/10-31/10/19

35.00

21.00

6.00

7.00

1/6-30/6/19

38.00

23.00

7.00

8.00

1/7-31/7/19

41.00

26.00

7.00

8.00

1/8 -30/09/19

44.00

         29.00

     7.00

          8.00

Цените се за појадок со појадок по лице / ноќ.

Доплата за полупансион ЕУ 9,00, Се вклучено 25,00. Деца полупансион ЕУ 6,00, АИ ЕУ 20,00

Sup фамилијарна соба се плаќа за минимум 4 лица – возрасни или деца.

Дополнителен кревет за дете во соба со родителите бесплатно со појадок.

Над 12 години. дополнително лице во соба 25% попуст.

Минимален престој 5 ноќевања дополнителен 10% попуст

 

PIER BEACH HOTEL APARTS (B’ Class Limassol  )

ПЕРИОД

Studio aprt

( 2 лица)

Onebedroom aprt

( 2 лица)

1/4- 31/5/19

83.00

99.00

1/6 -31/10/19

94.00

113.00

Цените се за апартман (2 лица) за една ноќ, со доручек.

Прв дополнителен кревет за деца до 12 години ЕУ 6,00, втор кревет ЕУ 12,00.

Над 12 г. ЕУ 12.00.

Еднокреветно Студио попуст ЕУ 10,00 за вечер.

 

-LARNACA-

GOLDEN BAY HOTEL ( 5* Larnaca bay)

Period

Dvokrevetna soba pogled na more od strane

ednokrevetna soba na more sa strane

Mini suite  na more od strana/jacuzzi

(1-2pax)

Release

days

1/4 – 30/4/19

68.00

108.00

241.50

7

1/5 -31/5/19

16 -31/10/19

81.00

143.00

285.00

7

1/6-30/6/19

86.00

154.00

297.00

10

1/7 -31/7/19

92.00

163.00

320.00

14

1/8 -31/8/19

98.00

175.00

343.00

14

1/9- 15/10/19

94.00

169.00

320.00

10

Цените се за појадок со појадок по лице на вечер. Мин 3 ноќи.

Дополнителен кревет за дете во соба до 12 години. Бесплатено со доручек,

второ дете во мини-пакет 75% попуст. Над 12г. 25% попуст

Полупансион доплата ЕУ 20.00. Доплата за Алл инклузив ЕУ 48.00.

Децата имаат попуст од 50% на храна. Едно лице + дете плаќа како еднокреветна соба,

 дете бесплатно со појадок

 

PALM BEACH HOTEL        (4 * Larnaca Bay)

Period

Dvokrevetna

garden

Doplata za polupansion

Release

/days

1/4 - 30/4/19

  53.00

       25.00

7

1/5 – 15/7/19

20 – 31/10/19

 

 68.00

 

25.00

 

7

16 /7 -31/8/19

          80.00

       25.00

7

1/9 - 19/10/19

          74.00

       25.00

7

Цени по лице / ноќ за појадок со појадок.

Доплата за еднокреветна соба ЕУ 35,00, допплата за полу пансион 22,00 ЕУ, За Полн пансион ЕУ 44,00. Преден поглед на морето се доплаќа ЕУ 10,00 по лице,

Доплата  за супериорсоба со поглед на градина ЕУР 5,00 по лице, доплата за Супериор соба поглед на Море ЕУ 15,00 по лице.

Доплата за Garden Bungalow ЕУ 21,00 по лице / ноќ. Полупансион за деца 50%.

Екстра кревет за едно дете во сите соби или две деца во Garden Bungalows бесплатно со појадок.

Трето лице над 12 г. 25% попуст со појадок.

 

SUN HALL HOTEL     (4 Stars Lca grad)

Period

Dvokrevetna

 

Doplata za ednokrevetna

RELEASE

DANA

1/4 – 31/5/19

  57.00

 40.00

7

1/6-30/6/19

63.00

45.00

7

1/7 – 31/10/19

          71.00

         46.00

           7

Цените се по лице / ноќ со доручек.

Доплата за полупансион ЕУР 20.00, Доплата за поглед на море од страна на ЕУ 10.00 по соба, доплата за директен поглед на море ЕУ 16,00 по соба. Дополнителен кревет за првото дете бесплатно, 50% попуст за второ дете.  Над 12 г. 25% попуст.

 

LORDOS BEACH HOTEL  (4 * Larnaca Bay)

Period

Classic 

na more  stranicno

Superior na more stranicno

Fam soba na more

stranicno

 

Junior Family suite

na more stranicno

Doplata

za ednokre

vetna

Release

days

1/4 - 30/4/19

  56.00

67.00

138.00

    155.00

39.00

7

1/5 – 31/5/19

    68.00             

       79.00

 169.00

    186.00

45.00

7

1 /6 -15/7/19

21-31/10/19

     74.00

       84.00

 181.00

    198.00

49.00

7

16/7- 31/8/19

     86.00         

        97.00

213.00

    230.00

 60.00

14

1/9 -20/10/19

      81.00        

        92.00

201.00

    219.00

53.00

7

Цените се за нокевање со појадок по лице на вечер. Familijarna соба и Junior suite цената се однесува на една соба на ден.

Дете до 12 години: во двокреветна соба со родители или друго дете во семејна соба и помлади семејства бесплатно со појадок. Трето лице над 12 години: 25% попуст

Доплата за полупансион ЕУ 19.00, Полн пансион ЕУ 36.00,  Деца до 12.г имаат 50%.

 

FLAMINGO HOTEL ( 3 *Larnaca grad)

Period

Dvokrevetna

2 pax

ednokrevetna

1 pax

Trokrevetna

3 pax

RELEASE

DANA

1/ 4 -30/4/19

61.00

48.00

81.00

5

1/5-31/5/19

71.00

58.00

89.00

5

1/6 -30/6/19

1/10-31/10/19

84.00

71.00

87.00

7

1/7  -30/9/19

97.00

83.00

137.00

10

Цените се за соба / ноќ со појадок.

Доплата за полупансион ЕУ 11,00 по лице / ноќ. Доплата за  Се вклучене во ЕУ 29.00.

Деца 50% попуст.

Дополнителен кревет за дете до 12г. во двокреветна соба бесплатно со појадок

 

HENIPA HOTEL ( 3*Larnaca bay)

Period

Dvokrevetna soba

Doplata za ednokrevetna

Doplata za ALLINCLUSIVE

Doplata za Bungalow

1/4 -16/6/19

26/9-31/10/19

31.00

15.00

23.00

6.50

17/6 –25/7/19

1/9- 25/9/19

41.00

17.00

23.00

6.50

26/7 – 31/8/19

48.00

20.00

23.00

6.50

Цените се по лице / ноќ со Полупансион.

Попуст на Promo двокреветна соба  ЕУ 2,50 по лице / ноќ.

Екстра кревет за прво или второ дете до 14 г. бесплатен Полупансион, доплата за All inclusive за деца EU10.00. Лице над 14 години. 25% попуст. Едно лице + дете се плаќа како едно лице. Дете бесплатно.

 

CACTUS HOTEL ( 2 * Larnaca Grad)

Period

Dvokrevetna

2 pax

ednokrevetna

1 pax

Trokrevetna

3 pax

Release/dana

1/ 4 -30/4/19

 43.00

39.00

61.00

5

1/5-31/5/19

45.00

41.00

63.00

5

1/6 -30/6/19

1/10-31/10/19

52.00

48.00

69.00

7

1/7  -31/7/19

1/9-30/9/19

56.00

53.00

75.00

7

1/8-31/8/19

61.00

56.00

77.00

7

Цените се однесувааза соба / ноќ со појадок.

Вечера ЕУ 10,00 по лице / ноќ. Деца 50% попуст.

 

LARCO HOTEL ( 2 * Larnaca Grad)

Period

Dvokrevetna

soba

Doplata

ednokrevna

1/ 4 -30/4/19

18.00

15.00

1/5 -31/5/19

1/10-31/10/19

23.00

18.00

1/6 -30/6/19

25.00

20.00

1/7- 31/7/19

1/9-30/9/19

30.00

25.00

1/8- 31/8/19

33.00

28.00

Цени за сместување само по лице / ноќ. ( без храна)

Дополнителен кревет за деца до 12 години во собите бесплатно, друго

дете 50% попуст. Една или две лица над 12 g 25% попуст.

Доплата за појадок ЕУ 3,00, надоместок за полупансион ЕУ 10,00 по лице. За Аллинклузив ЕУ 22,00

Децата имаат попуст од 50% на храна.   RELEASE: 3 DЕNA.

 

LARCO HOTEL APRTS C ‘ LCA Grad)

Period

Studio

1-2 pax

ednosobеn

apart ( 1-2 pax)

1/4  -30/4/19

40.00

45.00

1/5-31/5/19

1/10-31/10/19

48.00

55.00

1/6-30/6/19

53.00

60.00

1/7 -31/7/19

1/9-30/9/19

64.00

71.00

1/8-31/8/19

69.00

75.00

Цените се однесуваат само за сместување по соба (1-2 лица) / на ноќ/

Доплата за појадок ЕУ 3,00 по лице, доплата за полупансион ЕУ 10,00 по лице,

Доплата за Алл инклузивни ЕУ 22,00 по лице. Децата имаат попуст од 50% на храна.

Екстра кревет за деца или возрасни (еден кревет во студиа и 2 кревети во една соба) ЕУ 12,00 за вечер.

RELEASE: 3 DANA

 

-AYIA NAPA / PROTARAS-

 

ADAMS BEACH HOTEL ( 5 *) A. NAPA

Period

Classic soba

Classic na more

Superior

soba

Junior suite

Queen suite

Delux wing pool/ssv

Delux wing SV

29/3- 18/5/19

21/10- 20/11/19

83.00

90.00

102.00

117.00

159.00

123.00

135.00

19/5 – 30/6/19

98.00

104.00

117.00

131.00

172.00

163.00

175.00

1/7 - 31/8/19

116.00

141.00

137.00

154.00

196.00

177.00

189.00

1/9- 20/10/19

108.00

112.00

 127.00

141.00

183.00

163.00

175.00

Цените се за сместување на Полупансион  по лице на вечер. Минимален престој 5 ноќевања.

Доплата за полнпансион во ЕУ  22,00 по лице. Попуст за престој само со појадок ЕУ 14,00 по лице

Доплата за Енокреветна соба само за класични соби 100%.

Дополнителен кревет за дете до 12 години во сите соби, или второ дете во Супериор Соба,или во Џуниор СЈУТ  бесплатно  на полупансион. Трето дете во апартмани 50% попуст.

Лице над 12 години. во sup или апартмани 25% попуст.

RELEASE:  7 DANA

 

GRECIAN BAY HOTEL ( 5*) A.NAPA

Period

Dvokrevetna

soba

Dvokrevetna na

more sa strane

Dvokrevetna direktno na more

RELEASE

DANA

1/4 – 30/4/19

62.00

69.00

87.00

7

1/5- 15/5/19

69.00

78.00

86.00

7

16/5- 31/7/19

21/10-31/10/19

87.00

94.00

102.00

14

1/8 -20/10/19

95.00

101.00

110.00

14

Цените се за нокевање со појадок по лице на вечер. Минимален престој 7 ноќевања.

ДОПЛАТИ : Полупансион ЕУ 25,00, Полн пансион ЕУ 44,00.

Доплата за еднокреветна соба ЕУ 33.00,  Екстра кревет за дете во соби или две деца

во извршно студио 50% попуст на родителска цена.

Лицето пие 12 години. 25% попуст за појадок со појадок.

 

GRECIAN PARK  HOTEL ( 5*) PROTARAS

Period

Dvokrevetna

soba

Dvokrevetna na

more sa strane

Dvokrevetna direktno na more

Release/days

1/4 – 30/4/19

45.00

51.00

58.00

7

1/5- 15/5/19

52.00

58.00

67.00

7

16/5- 31/7/19

21/10 -31/10/19

67.00

67.00

83.00

14

1/8 – 20/10/19

75.00

81.00

89.00

14

Цените се за нокевање со појадок по лице на вечер.

ДОПЛАТИ : Полупансион ЕУ 23,00 по лице на ден, Полн пансион ЕУ 42,00 по лице на ден. Доплата за фамилијарна  соба за поглед на море по нокевање на цената за двокреветна соба

повеќе ЕУ 170,00 соба (2 спални - една бања)

Доплата за еднокреветна соба ЕУ 30.00.

Дополнителен кревет за дете во соба или две деца во семејна соба 50% попуст,

лице пече 12 години. 25% попуст за појадок со појадок.

 

ATLANTICA AENEAS HOTEL ( 5 * A. NAPA)

Period

Twin IV

Twin pool view

Family 4

IV

Fam 4 Pool View

Fam 4 Premium (direct pristup na bazen)

26/3  -30/4/19

83.00

85.00

90.00

92.00

120.00

1/5 – 24/5/19

16/10- 11/11/19

95.00

98.00

104.00

105.00

137.00

25/5-30/6/19

16/9- 15/10/19

106.00

110.00

117.00

122.00

152.00

1/7- 15/9/19

122.00

127.00

133.00

138.00

170.00

Цените се по лице / ноќ за Полупансион. Минимален престој 5 ноќевања.

AI доплата ЕУ 25,00 по лице, деца до 12 години. 50%. Попуст за само соба и појадок ЕУ 8,00 по лице

Доплата за еднокреветна соба 70 %.

Екстра кревет за едно дете во сите соби бесплатно полупансион. Второ дете во Фамилијарна соба 50 % попуст на полупансион

Над 12 г. едно или две лица во фамилијарни соби 25 % попуст на полупансион.

 

MARE VILLAGE by ATLANTICA( 5*) A.NAPA

PERIOD

Dvokrevetna soba

Dvokrevetna na more sa strane

Fam soba

Separation

vrata

Jednosobna

suite

Release

dana

1/4- 15/5/19

16/10 -10/11/19

74.00

79.00

81.00

97.00

7

16/5- 10/6/19

1/10-15/10/19

89.00

95.00

98.00

114.00

10

11/6-30/6/19

101.00

106.00

110.00

131.00

14

1/7 -30/9/19

112.00

120.00

124.00

144.00

14

Цените се за нокевање со појадок по лице / на вечер. Минимален престој 5 ноќевања

Доплата за еднокреветна соба 70 %. Доплата за полупансион 24,00 по лице  на ден,

 Деца до 12 години. 50 % попуст.

Дополнителен кревет за деца во соба до 12 години. бесплатно со појадок, второ дете

во семејна соба или во еднособен Сјут 50% попуст за условите за родителите.

Над 12 г. едно дополнително лице во двокреветна соба или две дополнителни лица во семејна или еднособен Сјут со попуст од 25% со појадок.

 

NISSIBLU BEACH HOTEL ( Novi hotel 4*) A.NAPA

PERIOD

Sup Dvokrev. na more sa strane

Doplata za jednokrevetnu

Sup porodicna

direkt na more

Release/days

1/4- 30/4/19

1/11 -30/11/19

60.00

41.00

103.00

7

1/5- 31/5/19

16/10-31/10/19

78.00

41.00

106.00

7

1/6-30/6/19

89.00

46.00

129.00

7

1/7 - 15/10/19

101.00

58.00

145.00

12

 

Цените се за нокевање со појадок по лице / на вечер. Минимален престој 3 ноќевања

Доплата за директен поглед на море ЕУ 12.00, доплата за делукс соба директен поглед на море  ЕУ 22.00 по лице / ноќ.

Доплата за полупансион ЕУ 30,00, Деца до 12 години. 50%. Дополнителен кревет за дете до 12 години бесплатно со појадок, второ дете 50% попуст во супериор семејна соба. Над 12 г. 25% попуст со појадок.

 

MELISSI BEACH HOTEL ( 4*) A.NAPA

PERIOD

Nova sup Dvokrevetna soba

Doplata za jednokrevetnu

Executive soba na more sa whirlpool (min 2 pax)

Release/days

19/4- 30/4/19

19/10 -31/10/19

65.00

41.00

103.00

7

1/5- 17/5/19

82.00

47.00

106.00

7

18/5-31/5/19

76.00

51.00

115.00

7

1/6-30/6/19

88.00

62.00

132.00

7

1/7 -31/7/19

22/8 -18/10/19

97.00

71.00

145.00

12

1/8- 21/8/19

106.00

82.00

170.00

14

Цените се за сместување со полупансион по лице / на вечер. Минимален престој 4 ноќевања

Доплата за поглед на море од страна на ЕУ 6,00 по лице на ден, Директен поглед на море ЕУ 12,00 по лице / ноќ.  Доплата за Алл инклузив ЕУ 26,00 по лице на ден, Само на база нокевање и појадок попуст ЕУ 8,00 по лице / ноќ. Дополнителен кревет за дете до 12 години бесплатно на полупансион,

второ дете 50% попуст. Над 12 г. 25% попуст со појадок.

 

GRECIAN SANDS HOTEL ( 4*) A.NAPA

Period

Dvokrevetna

soba

Doplata za pogled

more sa strane

Doplata za  Direkt pogled more

1/4 – 30/4/19

44.00

9.00

16.00

1/5-15/5/19

53.00

9.00

16.00

16/5- 31/7/19

21/10-31/10/19

70.00

9.00

16.00

1/8- 20/10/19

74.00

9.00

16.00

Цените се за нокевање со појадок по лице на вечер.

ДОПЛАТИ: Полупансион ЕУ 23.00 Полн пансион ЕУ 42.00. АЛЛ Инклузив ЕУ додаток 50.00. Деца 50%.

 Доплата за еднокреветна собапо ден ЕУ 26,00, Доплата за Екзекјутив студија EU30.00 за ноќ за директен SV.  Екстра кревет за едно дете до 12 години во сите соби или други деца во екзекјутив студија 50% попуст. Над 12 g.25% попуст.

 

ASTERIAS BEACH HOTEL ( 4*) A.NAPA

PERIOD

Dvokrevetna

 Soba garden

Jednokretna

 Soba

 

Release/

dana

1/4- 30/4/19

1/11-30/11/19

62.00

109.00

7

1/5 - 26/5/19

21/10-31/10/19

70.00

123.00

10

27/5 –  30/6/19

81.00

143.00

10

1/7- 31/8/19

97.00

170.00

14

1/9-20/10/19

90.00

159.00

10

Цените се за сместување со полупансион по лице на вечер.

Доплата за Алл инклузив ЕУ 34,00 по лице на ден, Доплата за Премиум All inclusive ЕУ 48,00 по лице. Деца до 12 g 50%. Доплата за фамилијарна соба ЕУ 12.50 по лице / ноќ градина.

Доплата за поглед на базен во ЕУ 5.00 по лице, морска страна по 12,50 ЕУР по лице, поглед

до море ЕУ 25,00 по лице. Дете до 12 години. 50% попуст за полупансион, второ дете во фамилијарна соба 50% попуст. Над 12 g, 20% попуст на полупансион.

 

CAPO BAY HOTEL  ( 4* )Protaras

Period

Dvokrevetna

Doplata

pogled na more sa strane

Doplata za pogled na more

Doplata za

Triple sa pogledom sa strane

Doplata

Za quad sobu

30/3 – 30/4/19

55.00

15.00

29.00

25.00

25.00

1/5 – 31/5/19

71.00

15.00

29.00

25.00

25.00

1/6 – 21/7/19

1/10- 15/10/19

92.00

16.00

30.00

25.00

25.00

22/7 – 30/9/19

101.00

16.00

29.00

25.00

25.00

16/10 -31/10/19

71.00

15.00

29.00

25.00

25.00

Цените се за нокевање со појадок по лице / ноќ. Минимум 5 ноќевања.

ПОПУСТ за еднокревена соба 10% (по цена за две лица). Прво дете до 12 години бесплатно со појадок во трокреветни или quad соба, второ дете до 12 g. само четири креветни соби можат да бидат ЕУ 32,00 со појадок, над 12 г. ЕУ 42,00 во трокреветна соба. Доплата за полупансион ЕУР 29,00 ЕУ во(секој хотелски ресторан). Деца 50% попуст.

 

SUNRISE B HOTEL ( 4 * PROTARAS )

PERIOD

Dvokrevetna

Polupansion

Doplata za jednokrevetna

Release

 

20/3 – 30/4/19

1/11 -15/11/19

54.00

30.00

4

1/5- 31/ 5/19

81.00

51.00

10

1/6 – 19/7/19

11/10-31/10/19

95.00

64.00

14

20/7- 10/10/19

110.00

76.00

14

Цените се по лице / на ноќ на база Полупансион. Мин 4 ноќи.

Доплата за поглед на море од страна во ЕУ 7,50 по лице на ноќ.

Доплата за поглед на море од ЕУ 15,00 по лице на ноќ.

Доплата за семејната соба со поглед на море од страна на ЕУ 25,00 по лице.

Прво дете до 12 години во собите бесплатно. Второ дете во семејната соба 50% попуст.

Над 12 г. 50% попуст.

 

GOLDEN COAST B. HOTEL (  4*) PROTARAS

Period

Standard

Dvokrevetna

Na more sa strane

Release/dana

1/ 4 – 4/5/19

1/11-5/11/19

63.00

3

5/5 -  2/6/19

24/10-31/10/19

69.00

5

3/6 -  27/7/19

2/9-25/9/19

94.00

7

28/7- 1/9/19

101.00

10

26/9-  23/10/19

76.00

10

Цени по лице / ноќ со полупансион. Минимален престој 3 ноќевања.

Доплата за супериор соба ЕУР 5.00, Доплата за поглед на морето на ЕУ 5.00, Прилог за детски пакет ЕУ 5.00, Дополнување за извонреден детски пакет ЕУ 18.00. Доплата за All inclusive ЕУ 22.00.

Екстра кревет за прво дете до 12 g. во соби бесплатно, второ дете во детски апартман 50% попуст на услови. Трето лице над 12г. 25% попуст

 

VASSOS NISSI PLAGE ( 4 * A.NAPA )

PERIOD

Dvokrevetna

 

Jednokrevetna

Dvokrevetna

pogled more sa strane

Jednokrevet. na more sa strane

Dvokrevetna

Front Pogled na more

16/4 – 30/4/19

49.00

67.00

51.00

69.00

53.00

1/5- 31/5/19

1/10-31/10/19

63.00

98.00

66.00

100.00

71.00

1/6 – 30/6/19

1/9 -30/9/19

72.00

109.00

75.00

112.00

83.00

1/7- 31/8/19

83.00

122.00

89.00

124.00

95.00

Цените се по лице / ноќ со доручек.

Минимален престој 5 ноќевања за период A + B + C и 7 ноќевања за периодот D.

Доплата за полупансион ЕУ 18,00 по лице / ноќ.

Доплата за апартман ЕУ 46,00 по лице / ноќ ( на цената за двокреветна соба со поглед кон морето) . Прво дете до 12 години во соби бесплатно на услови, второ дете 50% попуст на услови.

Над 12 g. Трето лице во соба или четврто лице само во пакет 25% попуст

 

PAVLONAPA B. HOTEL ( 4*) A. NAPA

Period

Standard

dvokrevetna

Standard

dvokrevetna na more sa strane

Doplata za jednokrevetnu

Release/dana

1/ 4 – 30/4/19

43.00

49.00

31.00

3

1/5 -  31/5/19

64.00

71.00

43.00

5

1/6 -  30/6/19

76.00

83.00

58.00

7

1/7- 31/8/19

88.00

94.00

75.00

7

1/9- 19/10/19

81.00

87.00

69.00

5

20/10- 31/10/19

53.00

60.00

37.00

 

Цени по лице / ноќ со полупансион. Минимален престој 5 ноќевања.

Доплата за All inclusive ЕУ 24.00. Деца на ЕУ 14.00. Екстра кревет за прво дете до 12 g. бесплатно

На полупансион, второ дете 50% попуст на услови. Трето лице над 12г. 25% попуст

 

CYPROTEL FLORIDA HOTEL ( 4*) A. NAPA

Period

Standard

dvokrevetna

Standard

dvokrevetna pogled na more

Doplata za jednokrevetnu

Release/dana

1/5 -  17/5/19

2/10-31/10/19

63.00

69.00

29.00

5

18/5 -  10/7/19

70.00

76.00

35.00

7

11/7-  2/8/19

15/9- 1/10/19

75.00

83.00

46.00

7

3/8- 26/8/19

85.00

91.00

52.00

5

27/8- 14/9/19

80.00

87.00

46.00

 

Цени по лице / ноќ со All inclusive. Минимален престој 3 ноќевања.

Дополнителен кревет за деца до 12 години. бесплатно. Трето лице над 12г. 25% попуст

 

ELEANA HOTEL ( Novi hotel 3 * ) A.NAPA

Period

Ddvokrevetna

Na bazen

jednokrevetna

Release/

dana

1/5– 31/5/19

16/10-31/10/19

37.00

62.00

5

1/6- 30/6/19

46.00

81.00

7

1/7- 31/7/19

1/9-15/10/19

60.00

104.00

7

1/8 – 31/8/19

63.00

110.00

7

Цените се по лице / ноќ со доручек. Минимален престој 5 ноќевања.

Доплата за полупансион ЕУ 13,00, Доплата за Алл инклузив  ЕУ 30,00, Деца 50%.

Дополнителен кревет за деца без доручек, над 12 гр. 25% попуст со појадок.

Еден родител + дете плаќа како сингл, дете бесплатно со појадок ..

 

OKEANOS BEACH HOTEL ( 3 * ) A. NAPA

Period

Standard

Dvokrevetna

 

Doplata

jednokrevetna

Doplata za superior

Fam suite

Release/dana

7/4 –  30/4/19

41.00

25.00

12.00

67.00

3 dana

1/5 -31/5/19

21/10-31/10/19

55.00

39.00

12.00

81.00

3 dana

1/6 -  30/6/19

1/10 -20/10/19

64.00

47.00

12.00

90.00

10 dana

1/7 -24/8/19

83.00

64.00

12.00

108.00

14 dana

25/8 -30/9/19

78.00

60.00

12.00

103.00

14 dana

Цени по лице / ноќ со полупансион.

Доплата за Аллинклузив ЕУ 22,00, деца 50% попуст. Доплата за поглед на море/странично ЕУ 6.00,

за директен поглед на море во ЕУ 7.50 по лице на ден. Дополнителен кревет за дете во собите бесплатно со полупансион, второ дете во семејна соба 50% попуст. Прво дополнително лице над 12 g во сите соби 25% попуст, уште една дополнителна личност во семејниот пакет 50% попуст.

Попуст за соба само и појадок ЕУ 6,00 по лице / ноќ

 

NESTOR HOTEL ( Sup 3*) A.NAPA

PERIOD

Superior

Soba

Polupansion

Doplata za superior jednokrevetnu

Delux soba na more

Release

days

29/3– 30/4/19

43.00

22.00

56.00

5

1/5 -31/5/19

21/10 -11/11/19

60.00

40.00

72.00

5

1/6 -30/6/19

1/10 -20/10/19

73.00

52.00

83.00

10

1/7 – 30/9/19

87.00

67.00

98.00

14

 

Цените се за сместување со полупансион по лице на вечер.

Доплата за семејна соба ЕУ 20,00 за соба / ноќ. Доплата за Аллинклузив ЕУ 26,00, деца 50%.

Доплата за супериор соба со поглед на море од страна на ЕУ 5.00, Доплата за супериор соба со поглед кон морето ЕУ 7,00 по лице / ноќ.

Дополнителен кревет за дете до 12 години бесплатно, Второ дете 50% попуст-само може да биде во семејна соба  Лице над 12 години. 25% попуст на полупансион.

Попуст за појадок со појадок ЕУ 6,00 по лице / ноќ.

 

NAPA PLAZA HOTEL ( 3*) A.NAPA

Period

Superior

Dvokrevetna

 

 Superior

Pogled bazen

deluxe dvokrevetna

Deluxe

Pogled bazen

30/3-30/4/19

15/10- 4/11/19

43.00

53.00

58.00

63.00

1/5 -31/5/19

51.00

61.00

66.00

71.00

1/6- 30/6/19

58.00

68.00

71.00

78.00

1/7- 19/8/19

79.00

89.00

94.00

99.00

20/8 – 14/10/19

71.00

81.00

85.00

91.00


Цените се за нокевање со појадок по лице / на вечер. Само за луѓе над 16 години.

Доплата за полупансион ЕУ 18.00. Доплата за Dine around packet / полупансион ЕУ 22.00

(можност за вечера во 4 ресторани 1/5 - 31/10)

Екстра кревет за лица над 16 години. само во делукс соби 25% попуст.

Допlata за еднокреветна соба само супериорен 70%.

 

BELLA NAPA HOTEL ( 3 * )A.NAPA

PERIOD

Dvokrevetna  soba

polupansion

Doplata za pogled na more sa strane

Doplata za direct pogled na more

1/4 – 30/4/19

34.00

5.00

8.00

1/5  –  31/5/19

43.00

5.00

9.00

1/6- 30/6/19

56.00

6.00

10.00

1/7- 27/9/19

65.00

6.00

10.00

28/9 -11/10/19

58.00

6.00

9.00

12/10-31/10/19

40.25

5.00

9.00

Цените се за сместување со полупансион по лице на вечер.

Доплата за Аллинклузиве во  ЕУ 22,00 по лице. Деца до 12 години 50% попуст.

Доплолнителен кревет за првото дете во двокреветна соба бесплатно.

Дополнително трето лице над 12 години во двокреветна соба е 25% попуст.

Доплата за еднокреветна соба 50%.

 

ANONYMOUS BEACH HOTEL ( 3*) A.NAPA

Period

Dvokrevetna

Standard

polupansion

Doplata za superior

standard

Doplata za

Superior Pog na more sa strane

RELEASE/ DANA

1/3-24/4/19

25/10-30/11/19

35.00

7.00

12.00

5

25/4 - 24/5/19

21/10- 24/10/19

52.00

7.00

12.00

14

25/5- 23/6/19

57.00

7.00

12.00

14

24/6- 24/7/19

64.00

7.00

12.00

21

25/7 -20/10/19

76.00

7.00

12.00

21


Цените се за сместување со ПОЛУПАНСИОН за лице / на вечер. За возрасни само 16гр.

Доплата за супериор соба со  поглед кон морето ЕУ 17,00 по лице.

Екстра кревет повеќе од 16 години. 25% попуст.

 

 

CAVO MARIS BEACH HOTEL ( 3*)PROTARAS

PERIOD

Dvokrevetna soba

Doplata

Za pogled na more sa strane

Doplata za pogled na more

Doplata

za porodicnu sobu na more sa strane

20/4 – 21/5/19

23/10- 31/10/19

44.00

8.00

16.00

13.00

22/5  – 31/5/19

55.00

8.00

16.00

13.00

1/6-30/6/19

1/10- 22/10/19

62.00

8.00

16..00

13.00

1/7 – 31/7/19

1/9- 30/9/19

67.00

9.00

17.00

13.00

1/8- 31/8/19

73.00

9.00

17.00

13.00

Цените се за нокевање со појадок по лице на вечер.

Доплата за полупансион ЕУ 16,00 по лице на ден, доплата за Алл инклузив ЕУ 37,00 по лице.

деца 50%. Дополнителен кревет за дете до 12 години Во сите соби бесплатно со појадок, второ дете во собите. 50% попуст на условите за возрасно лице. 2 деца во семејна соба 50% попуст за секое дете на условите за возрасно лице. Лице над 12 години. 25% попуст во соби. 2 екстра возрасни во семејната соба, првото лице ја плаќа целата цена А другиот има 25% попуст.

 

CHRISTOFINIA HOTEL  (3 * ) A. NAPA

Period

Standard dvokrevetna

polupansion

Superior

Dvokrevetna

polupansion

Release/dana

1/ 4 – 30/4/19

20/10-31/10/19

47.00

71.00

5 dana

1/5 – 31/5/19

57.00

78.00

5 dana

1/6 -  30/6/19

63.00

91.00

7 dana

1/7 – 31/7/19

72.00

97.00

14 dana

1/8- 31/8/19

78.00

101.00

14 dana

1/9- 19/10/19

71.00

94.00

14 dana

Цени по лице / ноќ со полупансион

Доплата за еднокреветна соба ЕУ 26,00, Доплата за поглед на море од страна на ЕУ 4,00,

За поглед кон морето ЕУ 7.00. Доплата за Аллинклузив ЕУ 22.00. по лице на ден.

Дополнителен кревет за прво дете до 12г. бесплатен полупансион, ЕУ 12,00 за Аллинклузив,

второ дете во супериор соби 50% на услови. Над 12 години. 25% попуст.

 

NISSIANA HOTEL & BUNGALOWS ( 3* ) A.NAPA

Period

Dvokrevetna

Polupansion

Doplata

jednokrevetna

Doplata za porodicnu sobu

Release/dana

19/ 4 – 30/4/19

21/10-16/11/19

37.00

23.00

9.00

5

1/5 -31/5/19

43.00

28.00

9.00

5

1/6 -  30/6/19

1/10 -20/10/19

60.00

40.00

9.00

7

1/7- 31/7/19

26/8-30/9/19

66.00

45.00

9.00

7

1/8 -25/8/19

71.00

50.00

9.00

7

Цени по лице / ноќ на полупансион. Доплата за Аллинклузив ЕУ 22,00. Попуст за нокевање со појадок ЕУ 5,00 Доплата за поглед на море од страна на ЕУ 3,00, доплата за поглед на базен и море ЕУРО 5.00 по лице. Доплата за студиски бунгалов ЕУ 4,00, Доплата за бунгалов со една спална ЕУ 7.50,00 по лице / ноќ. Дополнителен кревет за дете во сите соби бесплатно, второ дете во семејна соба или една соба бунгалов 50% попуст. Трето лице во соби или четири лица над 12 g 25% попуст (во семејство или една соба бунгалов) Еден возрасен + дете се плаќа како сингл.

 

AKTEA BEACH VILLAGE ( A KAT.) A. NAPA

Period

Studio

Jednosobni aprt

Doplata za jednokrevetnu

Release/dana

1/ 4 – 31/4/19

44.00

51.00

30.00

7

1/5 -  31/5/19

16- 31/10/19

53.00

60.00

39.00

7

1/6 -  30/6/19

63.00

69.00

46.00

14

1/7- 24/8/19

75.00

81.00

58.00

14

25/8- 15/10/19

69.00

76.00

55.00

7

Цени по лице / ноќ со полупансион.

Дополнување за All inclusive ЕУ 20.00. Екстра кревет за прво дете до 12 g. бесплатно,

второ дете 50% попуст на услови.

Трето лице во студиото или четврто во една соба aprt 12 g. 25% попуст на услови.

 

EURONAPA HOTEL APRTS ( A’ KAT ) A. NAPA

Period

Studio

Doplata za jednokrevetni

studio

Jednosobni

aprt

Release/dana

24/ 4 – 31/5/19

21/10- 2/11/19

29.00

21.00

32.00

5

1/6 -  30/6/19

43.00

32.00

46.00

7

1/7-25/8/19

56.00

43.00

60.00

7

26/8 – 30/9/19

52.00

40.00

56.00

7

1/10-20/10/19

42.00

31.00

45.00

7

Цени по лице / ноќевање со појадок.

Доплата за полупансион ЕУ 8.50. Возрасно + дете се плаќа како сингл.

Дополнителен кревет за првото дете бесплатно на услови, второ дете во една соба aprt 50% попуст на условени.

Трето возрасно лице во студио или четврто возрасно лице во еднособен стан 25% попуст на услови

 

-APHOS/CORAL BAY-

  CORAL BEACH HOTEL& RESORT    (5 *CORAL BAY)

Period

Standard

 Dvokrevetna

Doplata

pogled  more sa strane

Doplata pogled na more

Garden Studio

na more

 Duplex

Studio na more.

 

1/4 – 30/4/19

       85.00

        8.00

    16.00

113.00

190.00

1/5- 31/5/19

91.00

8.00

17.00

120.00

209.00

1/6 – 30/6/19

23/8- 9/9/19

98.00

8.00

17.00

124.00

225.00

1/7- 31/7/19

112.00

10.00

17.00

138.00

248.00

1/8 – 22/8/19

127.00

10.00

17.00

154.00

242.00

10/9-31/10/19

106.00

10.00

17.00

132.00

230.00

Цените се по лице / ноќ на Полупансион.

Попуст за нокевање со појадок ЕУ 10,00 по лице / ноќ.

Доплата за еднокреветна соба  ЕУ 34,00 за вечер за стандардна соба.

Доплата за Golden Club All Inclusive ЕУ 22,00 по лице. Деца до 12 години ЕУ 15.00.

Доплата за  All Inclusive Plus ЕУ 34,00 за возрасни и ЕУ 21,00 за деца.

Дополнителен кревет за едно дете во соба или 2 деца во студиа или 3 деца во студиата Dublex до 12 g. бесплатно со појадок, плаќаат 6,00 ЕУР за деца / ноќ за полупансион

Над 12 g едно лице во соба или друго возрасно лице во дуплекс студио попуст од 25%.

 

ELYSIUM BEACH HOTEL ( 5 * PAPHOS)

Period

Delux

soba

Delux SSV

Delux  SV

Cyprian

Maisonette GV

1/4- 30/4/19

 

196.00

217.00

255.00

276.00

1/5-18/7/19

19 -31/10/19

259.00

282.00

322.00

357.00

19/7- 18/10/19

 

282.00

305.00

345.00

380.00

Цените се за соба / ноќ со појадок. Мини 5 ноќевања

Доплата за полупансион ЕУ 28,00, деца 50%.

Помошен кревет за деца до 12 години. 70% попуст со појадок, второ дете Cyprian мезонети 70% попуст.

Над 12 г. 25% попуст.

 

THE ANNABELLE HOTEL ( 5* PAPHOS)

Period

Dvokrevetn soba

Dvokrevetn so terasaGV

familijarna Soba

(2 sobe)

Dvokrevetna soba SV

Dvokrev. terrace na more

Treta

osoba

1/4 – 30/4/19  

163.00

198.00

274.00

221.00

262.00

81.00

1/5 – 8/7/19

194.00

239.00

322.00

260.00

311.00

95.00

9/7-9/9/19

15 -31/10/19

213.00

259.00

362.00

288.00

343.00

106.00

10/9-14/10/19

247.00

297.00

414.00

334.00

397.00

121.00

Цените се за соба / ноќ со појадок. Мини 5 ноќевања.

Доплата за полупансион ЕУР 30,00, детски 50% попуст. Еднокреветна соба има попуст од 30%.на вториот лежај.

Дополнителен кревет за деца бесплатно, второ дете во семејната соба бесплатно.

Еден родител + еден се плаќа како еднокреветна соба.

 

ALMYRA HOTEL ( 4*+ PAPHOS)

Period

Dvokrevetna

 

Terrace soba

so pogled GV

Sup soba pogled SV

familijarna

Soba (2 sobi)

Treto lice

1/4 – 30/4/19

193.00

236.00

259.00

322.00

94.00

1/5 – 30/6/19

200.00

244.00

270.00

334.00

97.00

1/7 - 31/7/19

2/9-31/10/19

209.00

259.00

288.00

357.00

102.00

1/8-1/9/19

236.00

288.00

322.00

403.00

114.00

Цени по соба / ноќ со појадок. Мини 5 ноќевања.

Доплата за полупансион ЕУ 30,00.

Дополнителен кревет за деца до 12 g во соби или други деца во семејна соба бесплатно.

Еднокреветна соба има попуст од 30%. Еден родител + дете се плаќа како сингл

 

ASIMINA SUITES HOTEL  (5 *PAPHOS )

Period

Junior suite

Inland

ednosoben suite Inland 

ednosoben suite na more

od strane

ednosobеn

suite na more 

 

Executive ednosobеn

Suite so privaten bazen

Executive ednosoben

suite na more i

Privaten bazen

1/5 – 15/7/19

  156.00

176.00

198.00

217.00

281.00

385.00

16/7 – 2/9/19

161.00

186.00

209.00

229.00

293.00

397.00

3/9 -15/10/19

177.00

205.00

228.00

247.00

306.00

412.00

16 -  31/10/19

145.00

170.00

193.00

213.00

270.00

374.00

Цени по лице (мин. 2 лица) / ноќевање со појадок. Мин 3 ноќи. Само за возрасни.

Прилог за полупансион ЕУ 30.00 стр. Полн пансион ЕУ 54,00.

 Делукс пакет Ултра Алл инклузив  ЕУ 80,00 по лице

Дополнителни лица над 16 години 25% попуст.

 

ATHENA BEACH HOTEL ( 4* PAPHOS)

Period

Dvokrevetna

 

Dvokrevetna

sa pogled na more  strane

Dvokrevetna front pogled na more

Fam

Jednosobna

Suite na more

1/4 -3/5/19

68.00

71.00

79.00

147.00

4/5 – 16/7/19

20/8 – 31/8/19

87.00

94.00

106.00

206.00

17/7 – 19/8/19

1/9- 11/10/19

104.00

109.00

122.00

213.00

12/10-31/10/19

77.00

83.00

94.00

182.00

Цени по лице / ноќ ПОЛУПАНСИОН. Мини 5 ноќевања.

Премиум пакет Ултра Алл инклузив  ЕУ 35,00 возрасни , деца до 12 г. ЕУ 20.00.

Доплата за Единечна соба ЕУ соба 30.00. Дополнителен кревет за дете до 13 години. во соба или 2 деца во Фамилијарна соба со една спална suite бесплатно, Трето лице над 13 g. во собата или на четвртиот кат во една соба сопствена 25% попуст.

Еден родител + едно дете плати едно дете, бесплатно дете.

 

ATHENA ROYAL BEACH HOTEL ( 4 *PAPHOS)

Period

Dvokrevetna

Dvokrevetna na more sa strane

Dvokrevetna na more

1/4 – 11/4/19

75.00

81.00

87.00

12/4 –   3/5/19

27/8 – 3/9/19

12/10-31/10/19

92.00

98.00

109.00

4/5- 26/8/19

100.00

106.00

117.00

4/9 – 11/10/19

117.00

122.00

133.00

Цени по лице / ноќ ПОЛУПАНСИОН. Мини 5 ноќевања. Само за возрасни.

Премиум пакет ULTRA All Inclusive доплата EU 35.00.по лице на ден

Еднокреветна соба се плаќа како двокреветна соба.

 

За пречек на аеродром на Српски јазик, резервации , задолжително се плаќа 900,00 денари по лице,а деца до 12 години плаќаат 500,00 денари. СЕ ПЛАЌА во АГЕНЦИЈА.

Цени на трансфери од аеродром до градовите односно до хотелите ( ПО ПРАВЕЦ / по лице)

Od LARNAKA AERODROM ZA:

A/C

Taxi

 

 

 

 

 

4 mesta

 

 

 

 

LARNAKA GRAD

12.00

 

 

 

 

LARNACA BAY

15.00

 

 

 

 

AYIA NAPA

20.00

 

 

 

 

PROTARAS

22.00

 

 

 

 

LIMASSOL

25.00

 

 

 

 

PAPHOS

40.00

 

 

 

 

CORAL BAY

45.00

 

 

 

 

 

Во цената не е вклучено:

*Патничко осигурување

*Туристичка такса која се плаќа во Хотел (1EUR по лице на ноќ - можни се промени)

*Авионски билет - Цените зависат од моментот на резервација и уплата а се движат од 100 до 250ЕУР само со рачен багаж за (повратен билет)

Доплата за 20кг багаж - 3800мкд по лице во 2 правци;

Доплата за 32кг багаж - 5300мкд по лице во 2 правци;

Доплата за WIZZ PRIORITY со 2 рачни торби 1300мкд по лице во 2 правци;

 

Забелешка:

Цената за доплатите за багаж е валидна доколку се резервират заедно со авиобилетот.

Дете 0-1,99 доплаќа само за трансфер - 10€