orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Лето 2019

КОСТА БРАВА – ЛЕТО 2019

КОСТА БРАВА – ЛЕТО 2019    
 

 

ТЕРМИН НА ПОАЃАЊЕ

14.ЈУН

21.ЈУН

01.ЈУЛ

12.ЈУЛ

19.ЈУЛ

26.ЈУЛ

02.АВГ

09.АВГ

16.АВГ

23.АВГ

30.АВГ

 БРОЈ НА НОЌЕВАЊА

7

10

7

10

7

7

7

7

10

7

10

ХОТЕЛ

КАТЕГ.

УСЛУГА

ЛОКАЦИЈА

Цена по лице во 1/2 соба 
 

H TOP SUMMER SUN 3*

3 ***

FB+

Santa Susanna

439€

 599€

 499€

 699€

 569€

 609€

 619€

 619€

 709€

519€

 589€

 

H TOP OLYMPIC 3*

3 ***

FB+

Calella

 439€

 599€

 499€

 699€

 569€

 609€

 619€

 619€

 709€

 519€

 589€

H TOP PLANAMAR 3*

3 ***

FB+

Malgrat De Mar

 439€

 599€

 499€

 699€

 569€

 609€

 619€

 619€

 709€

 519€

 589€

H TOP GRAND CASINO ROYAL 3*

3 ***

FB+

Lloret De Mar

 419€

 599€

 499€

 699€

 569€

 609€

 619€

 619€

 709€

 519€

 589€

H TOP ALEXIS 3*

3 ***

FB+

Lloret De Mar

 439€

 599€

 499€

 699€

 569€

 609€

 619€

 619€

 709€

 519€

 589€

H TOP CARTAGO NOVA 3*

3 *** 

FB+

Malgrat De Mar

 439€

 599€

 499€

 699€

 569€

 609€

 619€

 619€

 709€

 519€

 589€

MARIA DEL MAR 4*

4 ****

HB

Lloret De Mar

 509€

 649€

 529€

 689€

 559€

 579€

 579€

 579€

 699€

 539€

 639€

*** НАША ПРЕПОРАКА *** 

 TOP ROYAL BEACH 4*

4 ****

FB+

Lloret De Mar

489€

 709€

 579€

829€

649€

 699€

 699€

 699€

 829€

 599€

 699€

*** НАША ПРЕПОРАКА *** 

H TOP CALELLA PALACE 4*

4 ****

FB+

Calella

489 €

709 €

579 €

829 €

649 €

699 €

699 €

699 €

829 €

599 €

689 €

H TOP ROYAL SUN SUITE 4*

4 ****

FB+

Santa Susanna

489€

709 €

579 €

829 €

649 €

699 €

699 €

699 €

829 €

 599€

699 €

H TOP ROYAL STAR 4*

4 ****

FB+

Lloret De Mar

489 €

709 €

579 €

829 €

649 €

699 €

699 €

699 €

829 €

599 €

699 €

PINEDA PALACE 4*Sup

4 **** +

FB+

Pineda de Mar

529 €

769 €

619 €

889 €

689 €

739 €

749 €

749 €

889 €

639 €

759 €

 H TOP ROYAL SUN 4*

4 ****

FB+

Santa Susanna

529 €

769 €

619 €

889 €

689 €

739 €

749 €

749 €

889 €

639 €

759 €

H TOP AMAIKA 4* Sup

4 **** +

FB+

Calella

529 €

769 €

619 €

889€

689 €

739 €

749 €

749 €

889€

639 €

759 €

TROPIC PARK 4*

4 ****

HB

Malgrat De Mar

559 €

739 €

599 €

839 €

669 €

689 €

689 €

689 €

799 €

579 €

679 €

GRAN HOTEL FLAMINGO 4*

4 ****

BB

Lloret De Mar

539 €

759 €

649 €

879 €

699 €

709 €

779 €

779 €

819 €

629 €

669 €

 DELAMAR 4*

4 ****

BB

Lloret De Mar

579 €

819 €

699 €

989 €

789 €

809 €

879 €

 879€

969 €

729 €

859 €

RO -   Само ноќевање
BB -   Ноќевање со појадок
HB -   Пола Пансион ( Ноќевање, појадок и вечера )
FB -   Полн пансион ( Ноќевање, појадок, ручек и вечера )
FB+ – Проширен Полн пансион ( Ноќевање, појадок, ручек, вечера, вода и вино со оброците )
AI –    Се вклучено        

                                                    

КОСТА БРАВА ЛЕТО 2019

СКОПЈЕ – БАРСЕЛОНА

 

БАРСЕЛОНА – СКОПЈЕ

ДАТУМ

ДЕН

БРОЈ НА ЛЕТ

ПОЛЕТУВА

СЛЕТУВА

БРОЈ НА НОЌЕВАЊА

ДАТУМ

ДЕН

БРОЈ НА ЛЕТ

ПОЛЕТУВА

СЛЕТУВА

14.06.2019

петок

W6 7737

18:15

21:05

7

21.06.2019

петок

W6 7738

21:50

00:35

21.06.2019

петок

W6 7737

18:15

21:05

10

01.07.2019

понеделник

W6 7738

21:50

00:35

01.07.2019

понеделник

W6 7737

18:15

21:05

7

08.07.2019

понеделник

W6 7738

21:50

00:35

12.07.2019

петок

W6 7737

18:15

21:05

10
 

22.07.2019

понеделник

W6 7738

21:50

00:35

19.07.2019

петок

W6 7737

18:15

21:05

7
 

26.07.2019

петок

W6 7738

21:50

00:35

26.07.2019

петок

W6 7737

18:15

21:05

7

02.08.2019

петок

W6 7738

21:50

00:35

02.08.2019

петок

W6 7737

18:15

21:05

7

09.08.2019

петок

W6 7738

21:50

00:35

09.08.2019

петок

W6 7737

18:15

21:05

7

16.08.2019

петок

W6 7738

21:50

00:35

16.08.2019

петок

W6 7737

18:15

21:05

10

26.08.2019

понеделник

W6 7738

21:50

00:35

23.08.2019

петок

W6 7737

18:15

21:05

7

30.08.2019

петок

W6 7738

21:50

00:35

30.08.2019

петок

W6 7737

18:15

21:05

10

09.09.2019

понеделник

W6 7738

21:50

00:35

ПРОГРАМА НА ПАТУВАЊЕ

ЦЕНАТА ВКЛУЧУВА
* 7/10 ноќевања на база наведената услуга.
* Авионска карта на релација Скопје – Барселона – Скопје со 1 парче чекиран багаж (до 20кг) и 1 парче кабински багаж по лице според условите на превозникот Визер.
* Организиран трансфер аеродром – хотел – аеродром во Шпанија

ЦЕНАТА НЕ ВКЛУЧУВА
* Аеродромски и административни такси во износ од 60еур
* Патничко здравствено осигурување
* Туристичка такса – се плаќа директно на рецепција во хотел

За резервација потребна е нерефундабилна уплата од 50% од вкупната цена, а до завршување на валидноста на актуелните ценовници треба да се затвори мин 50% од износот. Целосна доплата на аранжманот најдоцна 15 дена пред почетокот на аранжманските услуги.

 

НАПОМЕНА:  Ценовникот е со важност за резервација и уплата заклучно со 20 Април 2019. После овој датум цените може да претрпат измени. Цената е загарантирана само за оние кои извршиле резервација и уплата на наведениот депозит до наведениот датум 20.04.2019 година.

 

Трансферот од аеродромот во Барцелона ( Ел Прат) до хотелот односно местото и обратно на враќање според деновите определени според договорот го врши нашата партнер агенција од Шпанија. На пристигнување нашиот партнер Ве пречекува на аеродромот и го врши превозот до одредената локација на хотелот, на враќање собите се одјавуваат најдоцна до 11.30 часот, багажот се одлага во соба предвидена за багаж кој ја има секој хотел. Во 17.00 часот на денот за враќање трансферот Ве зема од хотелот и ве превезува до Аеродромот Ел Прат во Барцелона.

 

На пристигнување гостите во хотелот ги чека ладна вечера од причина што пристигнувањето е доцна вечерта , а од следниот ден започнуваат услугите според условите на хотелите каде појадокот/ручек и вечера се служат на отворено бифе ( шведска маса).

 

Факултативни излети и посети: Се органзираат на лице место одстрана на нашата партнер агенција.