orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Зима 2019/2020

Early Booking Discount понуда од Samokov 4*

ХОТЕЛ “ SAMOKOV **** БОРОВЕЦ 309 СОБИ

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК ВО ЕВРА

1

28.12-03.01

04.01-17.01

01.02-21.02

18.01-31.01

22.02-28.02

21.12-27.12

29.02-31.03

DOUBLE STANDARD

1adl

72

59

54

49

1adl+1chd 5-11.99

81

61

52

46

1adl+2chd 5-11.99

108

81

70

61

2adl

107

80

69

60

2adl+1chd 5-11.99

134

101

87

76

3adl

152

114

99

86

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

DOUBLE STANDARD

1adl

78

65

59

54

1adl+1chd 5-11.99

89

69

61

52

1adl+2chd 5-11.99

119

92

81

70

2adl

118

91

80

69

2adl+1chd 5-11.99

148

115

101

87

3adl

168

130

114

99

Минимум престој

5

-

-

-

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Мин. престој

5

3

3

3

Отказ на резервација

Под 15 денa 100%

Под 5 дена 1 ноќевање

Под 5 дена 1 ноќевање

Под 3 дена 1 ноќевање

No Show

100%

2 ноќевања

2 ноќевања

2 ноќевања

Соби: мини бар ,балкон,телефон,телевизор,радио,радио,тоалет

Опис: конференциска сала ,бизнис центар , затворен базен, кафе слаткарница ,ноќен бар, лоби бар,ресторан,менувачница,фризерница,сала за интернетсауна,масажа,солариум,џакузи,ски гардероба,ски школо,куглање, лекарски кабинет,сеф на рецепција,СПА

Попусти и доплати: Новогодишна вечера 50 ЕУР деца 35 ЕУР за деца од 2-11.99 години

Локација: 100 метри од ски лифтовите

Цената вклучува:користење на затворен базен

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2019 15 % ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2019 10 % ПОПУСТ

5=4,14=12 (и комбинации ) ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ВО ПЕРИОД ОД 04.01 ДО 22.01.2020 И ОД 07.03 ДО 31.03.2020 ( ВАЖИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ПОСЛЕ 01.12.2019)

 

Регуларна понуда од Samokov 4*

ХОТЕЛ “ SAMOKOV **** БОРОВЕЦ 309 СОБИ

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК ВО ЕВРА

1

28.12-03.01

04.01-17.01

01.02-21.02

18.01-31.01

22.02-28.02

21.12-27.12

29.02-31.03

DOUBLE STANDARD

1adl

72

59

54

49

1adl+1chd 5-11.99

81

61

52

46

1adl+2chd 5-11.99

108

81

70

61

2adl

107

80

69

60

2adl+1chd 5-11.99

134

101

87

76

3adl

152

114

99

86

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

DOUBLE STANDARD

1adl

78

65

59

54

1adl+1chd 5-11.99

89

69

61

52

1adl+2chd 5-11.99

119

92

81

70

2adl

118

91

80

69

2adl+1chd 5-11.99

148

115

101

87

3adl

168

130

114

99

Минимум престој

5

-

-

-

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Мин. престој

5

3

3

3

Отказ на резервација

Под 15 денa 100%

Под 5 дена 1 ноќевање

Под 5 дена 1 ноќевање

Под 3 дена 1 ноќевање

No Show

100%

2 ноќевања

2 ноќевања

2 ноќевања

Соби: мини бар ,балкон,телефон,телевизор,радио,радио,тоалет

Опис: конференциска сала ,бизнис центар , затворен базен, кафе слаткарница ,ноќен бар, лоби бар,ресторан,менувачница,фризерница,сала за интернетсауна,масажа,солариум,џакузи,ски гардероба,ски школо,куглање, лекарски кабинет,сеф на рецепција,СПА

Попусти и доплати: Новогодишна вечера 50 ЕУР деца 35 ЕУР за деца од 2-11.99 години

Локација: 100 метри од ски лифтовите

Цената вклучува:користење на затворен базен

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД

5=4,14=12 (и комбинации ) ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ВО ПЕРИОД ОД 04.01 ДО 22.01.2020 И ОД 07.03 ДО 31.03.2020 ( ВАЖИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ПОСЛЕ 01.12.2019)