orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Зима 2019/2020

Iglika Palace 4*

Early Booking Discount понуда од Iglika Palace 4*

IGLIKA PALACE **** БОРОВЕЦ               

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН ВО ЕВРА

1

21.12-26.12

26.01-13.02

04.03-09.04

27.12-01.01

02.01-25.01

14.02-03.03

 

 

DBL STANDARD

adl

47

95

66

 

 

1adl+1chd 2-11.99

65

102

74

 

 

1adl+2chd 2-11.99

75

103

88

 

 

adl

74

107

87

 

 

2adl+1chd 2-11.99

75

103

88

 

 

adl

101

141

120

 

 

DOUBLE ECONOMY

adl

38

84

55

 

 

1adl+1chd 2-11.99

45

91

65

 

 

adl

51

91

74

 

 

STUDIO

adl

108

151

128

 

 

1 adl+1chd 2-11.99

109

152

129

 

 

1adl+2chd 2-11.99

110

153

130

 

 

2adl

108

151

128

 

 

2adl+1chd 2-11.99

109

152

129

 

 

2adl+2chd 2-11.99

110

153

130

 

 

3adl

109

152

129

 

 

3adl+1chd 2-11.99

110

153

130

 

 

4adl

138

192

163

 

 

APART COMPLEX IGLIKA PALACE 2

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ ВО ЕВРА

VILLA IGLIKA

adl

79

135

90

 

 

1 adl+1chd 2-11.99

80

136

91

 

 

1adl+2chd 2-11.99

81

137

92

 

 

1adl+3chd 2-11.99

82

138

93

 

 

1adl+4chd 2-11.99

83

139

94

 

 

1adl+5chd 2-11.99

84

140

95

 

 

2adl

80

136

91

 

 

2adl+1chd 2-11.99

81

137

92

 

 

2adl+2chd 2-11.99

82

138

93

 

 

2adl+3chd 2-11.99

83

139

94

 

 

2adl+4chd 2-11.99

84

140

95

 

 

3adl

81

137

92

 

 

3adl+1chd 2-11.99

82

138

93

 

 

3adl+2chd 2-11.99

83

139

94

 

 

3adl+3chd 2-11.99

84

140

95

 

 

4adl

82

138

93

 

 

4adl+1chd 2-11.99

83

139

94

 

 

4adl+2chd 2-11.99

84

140

95

 

 

5adl

88

143

99

 

 

Појадок

5

5

5

 

 

Деца од 2-11.99 г.

2.50

2.50

2.50

 

 

Вечера

9

9

9

 

 

Деца од 2-11.99 г.

4.50

4.50

4.50

 

 

Такса по лице на ден

0.60

0.60

0.60

 

 

Минимум престој

-

7

-

 

 

Отказ

 

Под 5 дена

2 ноќевањa

После 05.12.2019 100%

Под 7 дена

2 ноќевањa

 

 

No show

2 ноќевања

100%

2 ноќевања

 

 

Соби: мини бар, кабловска телевизија, телефон

Опис:ресторан, камин,лоби бар, затворен базен,фитнес,солариум, масажа,солариум,бар

Попусти и доплати: доплата за Новогодишна вечера 55Еур за возрасни и 30 Еур за деца

Локација: 150 метри од ски лифтовите

Цената вклучува:користење на затворен базен, паркинг, интернет во лобипауза за чај секој ден од 16.00 до 17.00 часот

(само за гостите на база полупансион )

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2019 15 % ПОПУСТ ( НЕ ВАЖИ ЗА ПЕРИОД ОД 27.12 ДО 01.01.2020)

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2019 10 % ПОПУСТ ( НЕ ВАЖИ ЗА ПЕРИОД ОД 27.12 ДО 01.01.2020)

 

Регуларна понуда од Iglika Palace 4*

IGLIKA PALACE **** БОРОВЕЦ               

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН ВО ЕВРА

1

21.12-26.12

26.01-13.02

04.03-09.04

27.12-01.01

02.01-25.01

14.02-03.03

 

 

DBL STANDARD

adl

47

95

66

 

 

1adl+1chd 2-11.99

65

102

74

 

 

1adl+2chd 2-11.99

75

103

88

 

 

adl

74

107

87

 

 

2adl+1chd 2-11.99

75

103

88

 

 

adl

101

141

120

 

 

DOUBLE ECONOMY

adl

38

84

55

 

 

1adl+1chd 2-11.99

45

91

65

 

 

adl

51

91

74

 

 

STUDIO

adl

108

151

128

 

 

1 adl+1chd 2-11.99

109

152

129

 

 

1adl+2chd 2-11.99

110

153

130

 

 

2adl

108

151

128

 

 

2adl+1chd 2-11.99

109

152

129

 

 

2adl+2chd 2-11.99

110

153

130

 

 

3adl

109

152

129

 

 

3adl+1chd 2-11.99

110

153

130

 

 

4adl

138

192

163

 

 

APART COMPLEX IGLIKA PALACE 2

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ ВО ЕВРА

VILLA IGLIKA

adl

79

135

90

 

 

1 adl+1chd 2-11.99

80

136

91

 

 

1adl+2chd 2-11.99

81

137

92

 

 

1adl+3chd 2-11.99

82

138

93

 

 

1adl+4chd 2-11.99

83

139

94

 

 

1adl+5chd 2-11.99

84

140

95

 

 

2adl

80

136

91

 

 

2adl+1chd 2-11.99

81

137

92

 

 

2adl+2chd 2-11.99

82

138

93

 

 

2adl+3chd 2-11.99

83

139

94

 

 

2adl+4chd 2-11.99

84

140

95

 

 

3adl

81

137

92

 

 

3adl+1chd 2-11.99

82

138

93

 

 

3adl+2chd 2-11.99

83

139

94

 

 

3adl+3chd 2-11.99

84

140

95

 

 

4adl

82

138

93

 

 

4adl+1chd 2-11.99

83

139

94

 

 

4adl+2chd 2-11.99

84

140

95

 

 

5adl

88

143

99

 

 

Појадок

5

5

5

 

 

Деца од 2-11.99 г.

2.50

2.50

2.50

 

 

Вечера

9

9

9

 

 

Деца од 2-11.99 г.

4.50

4.50

4.50

 

 

Такса по лице на ден

0.60

0.60

0.60

 

 

Минимум престој

-

7

-

 

 

Отказ

 

Под 5 дена

2 ноќевањa

После 05.12.2019 100%

Под 7 дена

2 ноќевањa

 

 

No show

2 ноќевања

100%

2 ноќевања

 

 

Соби: мини бар, кабловска телевизија, телефон

Опис:ресторан, камин,лоби бар, затворен базен,фитнес,солариум, масажа,солариум,бар

Попусти и доплати: доплата за Новогодишна вечера 55Еур за возрасни и 30 Еур за деца

Локација: 150 метри од ски лифтовите

Цената вклучува:користење на затворен базен, паркинг, интернет во лобипауза за чај секој ден од 16.00 до 17.00 часот

(само за гостите на база полупансион )

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД