orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Зима 2019/2020

Flora Residence

Early Booking Discount понуда од Flora Residence

FLORA RESIDENCE DAISY БОРОВЕЦ

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

1

27.12-03.01

20.12-26.12

04.01-10.01

01.02-29.02

11.01-31.01

01.03-31.03

STUDIO

1adl

99

68

52

1 adl+1chd 2-11.99

123

86

66

1adl+2chd 2-11.99

140

100

77

1 adl+3chd 2-11.99

157

115

88

adl

124

85

65

2adl+1chd 2-11.99

140

100

77

2adl+2chd 2-11.99

157

115

88

adl

150

108

83

3 adl+1chd 2-11.99

166

122

94

adl

175

130

101

ONE BEDROOM APARTMENT

1adl

102

71

55

1 adl+1chd 2-11.99

128

90

70

1adl+2chd 2-11.99

145

104

81

1 adl+3chd 2-11.99

162

119

92

adl

128

90

70

2adl+1chd 2-11.99

145

104

81

2adl+2chd 2-11.99

162

119

92

adl

154

112

88

3 adl+1chd 2-11.99

170

127

99

adl

179

135

106

Користење базен

5

5

5

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ на резервација

Под 20 дена 100%

Под 7 дена 1 ноќ

Под 3 дена 1 ноќ

No Show

100%

ноќевања

2 ноќевања

Соби: САТ ТВ,телефон,радио

Опис:Flora Residance е депанданс на хотел Flora **** Боровец

Локација: 150 метри од ски лифтовите

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2019 20ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2019 15% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2019 10% ПОПУСТ

6=5,7=6, 10=8 ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ПОСЛЕ 04.03.2019 (ВАЖИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ПОСЛЕ 01.12.2019 )

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД

 

Регуларна понуда од Flora Residence

FLORA RESIDENCE DAISY БОРОВЕЦ

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

1

27.12-03.01

20.12-26.12

04.01-10.01

01.02-29.02

11.01-31.01

01.03-31.03

STUDIO

1adl

99

68

52

1 adl+1chd 2-11.99

123

86

66

1adl+2chd 2-11.99

140

100

77

1 adl+3chd 2-11.99

157

115

88

adl

124

85

65

2adl+1chd 2-11.99

140

100

77

2adl+2chd 2-11.99

157

115

88

adl

150

108

83

3 adl+1chd 2-11.99

166

122

94

adl

175

130

101

ONE BEDROOM APARTMENT

1adl

102

71

55

1 adl+1chd 2-11.99

128

90

70

1adl+2chd 2-11.99

145

104

81

1 adl+3chd 2-11.99

162

119

92

adl

128

90

70

2adl+1chd 2-11.99

145

104

81

2adl+2chd 2-11.99

162

119

92

adl

154

112

88

3 adl+1chd 2-11.99

170

127

99

adl

179

135

106

Користење базен

5

5

5

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ на резервација

Под 20 дена 100%

Под 7 дена 1 ноќ

Под 3 дена 1 ноќ

No Show

100%

ноќевања

2 ноќевања

Соби: САТ ТВ,телефон,радио

Опис:Flora Residance е депанданс на хотел Flora **** Боровец

Локација: 150 метри од ски лифтовите

6=5,7=6, 10=8 ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ПОСЛЕ 04.03.2019 (ВАЖИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ПОСЛЕ 01.12.2019 )

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД