orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Зима 2019/2020

Premier Luxury Mountain Resort 5*

Early Booking Discount понуда од Premier Luxury Mountain Resort 5*

PREMIER LUXURY MOUNTAIN RESORT ***** БАНСКО         

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА СО ВКЛУЧЕН ПОЈАДОК ВО ЕВРА

1

30.11-19.12

20.12-26.12

27.12-05.01

06.01-06.02

07.02-01.03

02.03-28.03

ПРВО ДЕТЕ ОД 0-5.99 ГОД. ГРАТИС ВО СИТЕ ТИПОВИ СОБИ

SMART CLUB

DBL SMART

1adl

69

103

147

88

103

77

1adl+1chd 0-11.99

87

129

185

111

129

97

1adl+2chd 0-11.99

105

158

213

140

158

126

2adl

87

129

185

111

129

97

2adl+1chd 0-11.99

105

158

213

140

158

126

adl

111

169

224

151

169

137

DBL SMART MOUNTAIN VIEW

1adl

75

112

158

98

112

88

1adl+1chd 0-11.99

95

141

198

123

141

110

1adl+2chd 0-11.99

112

170

227

152

170

139

2adl

95

141

198

123

141

110

2adl+1chd 0-11.99

112

170

227

152

170

139

adl

119

181

238

163

181

150

JUNIOR SUITE

1adl

100

150

217

129

150

112

1adl+1chd 0-11.99

101

151

218

130

151

113

1adl+2chd 0-11.99

119

180

247

159

180

142

1adl+3chd 0-11.99

137

209

275

188

209

171

2adl

101

151

218

130

151

113

2adl+1chd 0-11.99

119

180

247

159

180

142

2adl+2chd 0-11.99

137

209

275

188

209

171

adl

126

191

258

170

191

153

JUNIOR SUITE MOUNTAIN VIEW

1adl

109

163

229

142

163

126

1adl+1chd 0-11.99

110

164

230

143

164

127

1adl+2chd 0-11.99

128

193

259

172

193

156

1adl+3chd 0-11.99

146

222

288

201

222

185

2adl

110

164

230

143

164

127

2adl+1chd 0-11.99

128

193

259

172

193

156

2adl+2chd 0-11.99

146

222

288

201

222

185

adl

135

205

270

183

205

167

EXECUTIVE SUITE

3adl

180

268

385

231

268

202

3adl+1chd 0-11.99

181

269

386

232

269

203

3adl+2chd 0-11.99

199

298

415

261

298

232

3adl+3chd 0-11.99

217

327

444

290

327

261

4adl

181

269

386

232

269

203

4adl+1chd 0-11.99

199

298

415

261

298

232

4adl+2chd 0-11.99

217

327

444

290

327

261

5adl

205

309

426

272

309

243

EXECUTIVE COLLECTION

DBL EXECUTIVE

1adl

83

124

179

107

124

94

1adl+1chd 0-11.99

105

156

224

135

156

118

1adl+2chd 0-11.99

122

185

253

163

185

147

2adl

105

156

224

135

156

118

2adl+1chd 0-11.99

122

185

253

163

185

147

adl

129

196

264

175

196

158

DBL ALPINE EXECUTIVE

1adl

90

135

190

118

135

104

1adl+1chd 0-11.99

114

169

238

148

169

130

1adl+2chd 0-11.99

131

198

267

177

198

159

2adl

114

169

238

148

169

130

2adl+1chd 0-11.99

131

198

267

177

198

159

adl

138

209

278

188

209

170

SUPERIOR SUITE

1adl

96

142

205

123

143

107

1adl+1chd 0-11.99

120

179

258

155

179

135

1adl+2chd 0-11.99

138

208

286

183

208

163

2adl

120

179

258

155

179

135

2adl+1chd 0-11.99

138

208

286

183

208

163

2adl+2chd 0-11.99

155

237

315

212

237

192

adl

145

219

298

195

219

175

ALPINE SUITE

1adl

103

153

216

134

153

118

1adl+1chd 0-11.99

129

192

271

168

192

148

1adl+2chd 0-11.99

147

221

300

197

221

177

2adl

129

192

271

168

192

148

2adl+1chd 0-11.99

147

221

300

197

221

177

2adl+2chd 0-11.99

165

250

329

225

250

205

adl

153

232

311

208

232

188

Минимум престој

-

3

4

-

-

-

Полупансион

19

19

19

19

19

19

Деца од 2 -11.99 г.

10

10

10

10

10

10

ОТКАЗ 1

Под 4 дена 50%

Под 30 дена 50%

Под 30 дена 50%

Под 13 дена 50%

Под 13 дена 50%

Под 13 дена 50%

ОТКАЗ 2

Под 1ден 100%

Под 24 дена 100%

Под 24 дена 100%

Под 9 дена 100%

Под 9 дена 100%

Под 9 дена 100%

NO SHOW

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Такса по лице на ден

0.67

0.67

0.67

0.67

0.67

0.67

Соби: мини бар,фрижидер,сеф,балкон,телефон,САТ ТВ, интернет,фен

Опис: детски клуб , конференциска сала, бизнис центар , затворен базен , лоби бар, ресторан,менувачница, продавница,фитнес сала, сауна,масажа,солариум,џакузи,СПА центар,ски гардероба,

Попусти и доплатиДоплата за новогодишна велера 100 ЕУР за возрасни и 55 ЕУР за деца од 6-11.99 г, 40 ЕУР за деца од 2-5.99 год. во ресторан DIONYSSOS, 140 ЕУР за Возрасни и 95 ЕУР за деца од 6-11.99 г, 75 ЕУР за деца од 2-5 .99год. во ресторан AMVROSIA или NECTAR BAR

Локација: 150 метри од Гондолата

Цената вклучува: користење на затворен базен, топло отворено џакузи ,сауна ,арома сауна, руска бања, амам,тепидариум,фитнес, WI-FI, трансфер до гондолата

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.08.2019 20 % ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2019 15% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2019 10% ПОПУСТ

7=6 ЗА ПРЕСТОЈ ДО 20.12.2019 И ПРИСТИГНУВАЊА ПОСЛЕ 06.01.2020

ВО СЛУЧАЈ НА ПРОМЕНА ИЛИ ОТКАЗ КАЈ РАНИТЕ РЕЗЕРВАЦИИ УПЛАТЕНАТА СУМА НЕ СЕ РЕФУНДИРА

( УПЛАТА НАЈКАСНО 14 ДЕНА ПО ДАДЕНИОТ РОК )

ПОПУСТИТЕ МОЖЕ ДА СЕ КОМБИНИРААТ

 

Регуларна понуда од Premier Luxury Mountain Resort 5*

PREMIER LUXURY MOUNTAIN RESORT ***** БАНСКО         

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА СО ВКЛУЧЕН ПОЈАДОК ВО ЕВРА

1

30.11-19.12

20.12-26.12

27.12-05.01

06.01-06.02

07.02-01.03

02.03-28.03

ПРВО ДЕТЕ ОД 0-5.99 ГОД. ГРАТИС ВО СИТЕ ТИПОВИ СОБИ

SMART CLUB

DBL SMART

1adl

69

103

147

88

103

77

1adl+1chd 0-11.99

87

129

185

111

129

97

1adl+2chd 0-11.99

105

158

213

140

158

126

2adl

87

129

185

111

129

97

2adl+1chd 0-11.99

105

158

213

140

158

126

adl

111

169

224

151

169

137

DBL SMART MOUNTAIN VIEW

1adl

75

112

158

98

112

88

1adl+1chd 0-11.99

95

141

198

123

141

110

1adl+2chd 0-11.99

112

170

227

152

170

139

2adl

95

141

198

123

141

110

2adl+1chd 0-11.99

112

170

227

152

170

139

adl

119

181

238

163

181

150

JUNIOR SUITE

1adl

100

150

217

129

150

112

1adl+1chd 0-11.99

101

151

218

130

151

113

1adl+2chd 0-11.99

119

180

247

159

180

142

1adl+3chd 0-11.99

137

209

275

188

209

171

2adl

101

151

218

130

151

113

2adl+1chd 0-11.99

119

180

247

159

180

142

2adl+2chd 0-11.99

137

209

275

188

209

171

adl

126

191

258

170

191

153

JUNIOR SUITE MOUNTAIN VIEW

1adl

109

163

229

142

163

126

1adl+1chd 0-11.99

110

164

230

143

164

127

1adl+2chd 0-11.99

128

193

259

172

193

156

1adl+3chd 0-11.99

146

222

288

201

222

185

2adl

110

164

230

143

164

127

2adl+1chd 0-11.99

128

193

259

172

193

156

2adl+2chd 0-11.99

146

222

288

201

222

185

adl

135

205

270

183

205

167

EXECUTIVE SUITE

3adl

180

268

385

231

268

202

3adl+1chd 0-11.99

181

269

386

232

269

203

3adl+2chd 0-11.99

199

298

415

261

298

232

3adl+3chd 0-11.99

217

327

444

290

327

261

4adl

181

269

386

232

269

203

4adl+1chd 0-11.99

199

298

415

261

298

232

4adl+2chd 0-11.99

217

327

444

290

327

261

5adl

205

309

426

272

309

243

EXECUTIVE COLLECTION

DBL EXECUTIVE

1adl

83

124

179

107

124

94

1adl+1chd 0-11.99

105

156

224

135

156

118

1adl+2chd 0-11.99

122

185

253

163

185

147

2adl

105

156

224

135

156

118

2adl+1chd 0-11.99

122

185

253

163

185

147

adl

129

196

264

175

196

158

DBL ALPINE EXECUTIVE

1adl

90

135

190

118

135

104

1adl+1chd 0-11.99

114

169

238

148

169

130

1adl+2chd 0-11.99

131

198

267

177

198

159

2adl

114

169

238

148

169

130

2adl+1chd 0-11.99

131

198

267

177

198

159

adl

138

209

278

188

209

170

SUPERIOR SUITE

1adl

96

142

205

123

143

107

1adl+1chd 0-11.99

120

179

258

155

179

135

1adl+2chd 0-11.99

138

208

286

183

208

163

2adl

120

179

258

155

179

135

2adl+1chd 0-11.99

138

208

286

183

208

163

2adl+2chd 0-11.99

155

237

315

212

237

192

adl

145

219

298

195

219

175

ALPINE SUITE

1adl

103

153

216

134

153

118

1adl+1chd 0-11.99

129

192

271

168

192

148

1adl+2chd 0-11.99

147

221

300

197

221

177

2adl

129

192

271

168

192

148

2adl+1chd 0-11.99

147

221

300

197

221

177

2adl+2chd 0-11.99

165

250

329

225

250

205

adl

153

232

311

208

232

188

Минимум престој

-

3

4

-

-

-

Полупансион

19

19

19

19

19

19

Деца од 2 -11.99 г.

10

10

10

10

10

10

ОТКАЗ 1

Под 4 дена 50%

Под 30 дена 50%

Под 30 дена 50%

Под 13 дена 50%

Под 13 дена 50%

Под 13 дена 50%

ОТКАЗ 2

Под 1ден 100%

Под 24 дена 100%

Под 24 дена 100%

Под 9 дена 100%

Под 9 дена 100%

Под 9 дена 100%

NO SHOW

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Такса по лице на ден

0.67

0.67

0.67

0.67

0.67

0.67

Соби: мини бар,фрижидер,сеф,балкон,телефон,САТ ТВ, интернет,фен

Опис: детски клуб , конференциска сала, бизнис центар , затворен базен , лоби бар, ресторан,менувачница, продавница,фитнес сала, сауна,масажа,солариум,џакузи,СПА центар,ски гардероба,

Попусти и доплатиДоплата за новогодишна велера 100 ЕУР за возрасни и 55 ЕУР за деца од 6-11.99 г, 40 ЕУР за деца од 2-5.99 год. во ресторан DIONYSSOS, 140 ЕУР за Возрасни и 95 ЕУР за деца од 6-11.99 г, 75 ЕУР за деца од 2-5 .99год. во ресторан AMVROSIA или NECTAR BAR

Локација: 150 метри од Гондолата

Цената вклучува: користење на затворен базен, топло отворено џакузи ,сауна ,арома сауна, руска бања, амам,тепидариум,фитнес, WI-FI, трансфер до гондолата

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД

7=6 ЗА ПРЕСТОЈ ДО 20.12.2019 И ПРИСТИГНУВАЊА ПОСЛЕ 06.01.2020