orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Зима 2019/2020

Early Booking Discount понуда од Lucky 5*

ХОТЕЛ “LUCKY BANSKO ” ***** БАНСКО                       102    СОБИ

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК ВО ЕВРА

1

01.12-19.12

04.03-06.04

20.12-26.12

03.01-10.01

21.01-23.02

27.12-02.01

 

11.01-20.01

24.02-03.03

 

 

STUDIO LUX

1adl

69

96

183

80

 

 

1adl+1chd 0-3.99

68

96

166

82

 

 

1adl+1chd 4-11.99

68

96

166

82

 

 

1adl+2chd 0-3.99

77

108

186

92

 

 

1adl+2chd 0-3.99 ,

4-11.99

77

108

186

92

 

 

1adl+2chd 4-11.99

77

108

186

92

 

 

adl

76

107

185

91

 

 

2 adl+1chd 0-3.99

77

108

186

92

 

 

2adl+1chd 4-11.99

77

108

186

92

 

 

ONE BEDROOM APARTMENT LUX

1adl+1chd 0-3.99

100

125

209

111

 

 

1adl+1chd 4-11.99

100

125

209

111

 

 

1adl+2chd 0-3.99

101

126

210

112

 

 

1adl+2chd 0-3.99 ,

4-11.99

101

126

210

112

 

 

1adl+2chd 4-11.99

101

126

210

112

 

 

adl

100

125

209

111

 

 

2 adl+1chd 0-3.99

101

126

210

112

 

 

2adl+1chd 4-11.99

101

126

210

112

 

 

ONE BEDROOM APARTMENT DELUXE

adl

118

149

231

136

 

 

2 adl+1chd 0-3.99

119

150

232

137

 

 

2adl+1chd 4-11.99

119

150

233

138

 

 

2adl+2chd 0-3.99

120

151

234

139

 

 

2adl+2chd 0-3.99 ,

4-11.99

120

151

234

139

 

 

2adl+2chd 4-11.99

120

151

234

139

 

 

2 adl+3 chd 0-3.99,

0-3.99,4-11.99

121

152

235

140

 

 

2 adl+3 chd 0-3.99,

4-11.99,4-11.99

121

152

236

140

 

 

2adl+3chd 4-11.99

138

169

251

156

 

 

3adl

154

194

301

177

 

 

3adl+1chd 0-3.99

155

195

302

178

 

 

3adl+1chd 4-11.99

155

195

302

178

 

 

3adl+2chd 0-3.99

156

196

303

179

 

 

3adl+2chd 4-11.99

173

213

320

195

 

 

ONE BEDROOM APARTMENT EXECUTIVE

adl

151

180

244

165

 

 

2 adl+1chd 0-3.99

152

181

245

166

 

 

2adl+1chd 4-11.99

152

181

245

166

 

 

2adl+2chd 0-3.99

153

182

246

167

 

 

2adl+2chd 0-3.99 ,

4-11.99

153

182

246

167

 

 

2adl+2chd 4-11.99

153

182

246

167

 

 

2 adl+3 chd 0-3.99,

0-3.99,4-11.99

154

183

247

168

 

 

2 adl+3 chd 0-3.99,

4-11.99,4-11.99

154

183

247

168

 

 

2adl+3chd 4-11.99

171

200

264

185

 

 

3adl

197

234

318

214

 

 

3adl+1chd 0-3.99

198

235

319

215

 

 

3adl+1chd 4-11.99

199

236

320

216

 

 

3adl+2chd 0-3.99

200

237

321

218

 

 

3adl+2chd 4-11.99

216

253

337

233

 

 

TWO BEDROOMS APARTMENT LUX

4adl

218

235

448

231

 

 

4adl+1chd 0-3.99

219

236

449

232

 

 

4adl+1chd 4-11.99

220

237

450

233

 

 

5adl

251

271

516

266

 

 

Доплата за вечера

18

18

18

18

 

 

Деца од 4-11.99 г.

10

10

10

10

 

 

Минимум престој

-

3

4

-

 

 

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

 

 

Отказ

Под 7 дена 1 ноќевање

Под 14 дена 100%

Под 21 ден 100%

Под 7 дена

1 ноќевање

 

 

No shov

2 ноќевања

100%

100%

2 ноќевања

 

 

Цената вклучува: интернет, затворен базен, хидро масажа ,сауна ,парна бања ,џакузи , фитнес,трансфер до гондолата детска грижа од 09.00 до 21.00 часот

Соби: САТ ТВ, телефон, интернет,сеф, фрижидер, чајна кујна

Попусти и доплати:. доплата за Новогодишна вечера 130 Еур за возрасни и 70 Еур за деца од 4-11.99 год. ( Le Bistro )

Локација: на влезот во Банско 1600 метри од Гондолата

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 15.10.2019 15% ПОПУСТ ( НЕ ВАЖИ ЗА ПЕРИОД ОД 27.12 ДО 02.01.2020)

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2019 10% ПОПУСТ

7=6, 14=12 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 03.01 ДО 16.01.2020

 

Регуларна понуда од Lucky 5*

ХОТЕЛ “LUCKY BANSKO ” ***** БАНСКО                       102    СОБИ

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК ВО ЕВРА

1

01.12-19.12

04.03-06.04

20.12-26.12

03.01-10.01

21.01-23.02

27.12-02.01

 

11.01-20.01

24.02-03.03

 

 

STUDIO LUX

1adl

69

96

183

80

 

 

1adl+1chd 0-3.99

68

96

166

82

 

 

1adl+1chd 4-11.99

68

96

166

82

 

 

1adl+2chd 0-3.99

77

108

186

92

 

 

1adl+2chd 0-3.99 ,

4-11.99

77

108

186

92

 

 

1adl+2chd 4-11.99

77

108

186

92

 

 

adl

76

107

185

91

 

 

2 adl+1chd 0-3.99

77

108

186

92

 

 

2adl+1chd 4-11.99

77

108

186

92

 

 

ONE BEDROOM APARTMENT LUX

1adl+1chd 0-3.99

100

125

209

111

 

 

1adl+1chd 4-11.99

100

125

209

111

 

 

1adl+2chd 0-3.99

101

126

210

112

 

 

1adl+2chd 0-3.99 ,

4-11.99

101

126

210

112

 

 

1adl+2chd 4-11.99

101

126

210

112

 

 

adl

100

125

209

111

 

 

2 adl+1chd 0-3.99

101

126

210

112

 

 

2adl+1chd 4-11.99

101

126

210

112

 

 

ONE BEDROOM APARTMENT DELUXE

adl

118

149

231

136

 

 

2 adl+1chd 0-3.99

119

150

232

137

 

 

2adl+1chd 4-11.99

119

150

233

138

 

 

2adl+2chd 0-3.99

120

151

234

139

 

 

2adl+2chd 0-3.99 ,

4-11.99

120

151

234

139

 

 

2adl+2chd 4-11.99

120

151

234

139

 

 

2 adl+3 chd 0-3.99,

0-3.99,4-11.99

121

152

235

140

 

 

2 adl+3 chd 0-3.99,

4-11.99,4-11.99

121

152

236

140

 

 

2adl+3chd 4-11.99

138

169

251

156

 

 

3adl

154

194

301

177

 

 

3adl+1chd 0-3.99

155

195

302

178

 

 

3adl+1chd 4-11.99

155

195

302

178

 

 

3adl+2chd 0-3.99

156

196

303

179

 

 

3adl+2chd 4-11.99

173

213

320

195

 

 

ONE BEDROOM APARTMENT EXECUTIVE

adl

151

180

244

165

 

 

2 adl+1chd 0-3.99

152

181

245

166

 

 

2adl+1chd 4-11.99

152

181

245

166

 

 

2adl+2chd 0-3.99

153

182

246

167

 

 

2adl+2chd 0-3.99 ,

4-11.99

153

182

246

167

 

 

2adl+2chd 4-11.99

153

182

246

167

 

 

2 adl+3 chd 0-3.99,

0-3.99,4-11.99

154

183

247

168

 

 

2 adl+3 chd 0-3.99,

4-11.99,4-11.99

154

183

247

168

 

 

2adl+3chd 4-11.99

171

200

264

185

 

 

3adl

197

234

318

214

 

 

3adl+1chd 0-3.99

198

235

319

215

 

 

3adl+1chd 4-11.99

199

236

320

216

 

 

3adl+2chd 0-3.99

200

237

321

218

 

 

3adl+2chd 4-11.99

216

253

337

233

 

 

TWO BEDROOMS APARTMENT LUX

4adl

218

235

448

231

 

 

4adl+1chd 0-3.99

219

236

449

232

 

 

4adl+1chd 4-11.99

220

237

450

233

 

 

5adl

251

271

516

266

 

 

Доплата за вечера

18

18

18

18

 

 

Деца од 4-11.99 г.

10

10

10

10

 

 

Минимум престој

-

3

4

-

 

 

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

 

 

Отказ

Под 7 дена 1 ноќевање

Под 14 дена 100%

Под 21 ден 100%

Под 7 дена

1 ноќевање

 

 

No shov

2 ноќевања

100%

100%

2 ноќевања

 

 

Цената вклучува: интернет, затворен базен, хидро масажа ,сауна ,парна бања ,џакузи , фитнес,трансфер до гондолата детска грижа од 09.00 до 21.00 часот

Соби: САТ ТВ, телефон, интернет,сеф, фрижидер, чајна кујна

Попусти и доплати:. доплата за Новогодишна вечера 130 Еур за возрасни и 70 Еур за деца од 4-11.99 год. ( Le Bistro )

Локација: на влезот во Банско 1600 метри од Гондолата

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД

7=6, 14=12 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 03.01 ДО 16.01.2020