orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Зима 2019/2020

Early Booking Discount понуда од Regnum 5*

REGNUM HOTEL&SPA ***** BANSKO                            

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

1

27.12-01.01

20.12-26.12

02.01-09.01

10.01-29.02

01.12-19.12

01.03-12.04

EXECUTIVE SUITE

1adl

194

135

108

91

1adl+1chd 2-9.99

195

136

109

92

2adl

217

180

145

122

EXECUTIVE SUITE MOUNTAIN VIEW

1adl

199

140

112

95

1adl+1chd 2-9.99

200

141

113

96

2adl

222

187

150

128

EXECUTIVE DELUXE SUITE

1adl

204

142

116

100

1adl+1chd 2-9.99

205

143

117

101

1adl+2chd 2-9.99

229

191

157

135

1adl+3chd 2-9.99

259

213

176

150

2adl

228

190

156

134

2adl+1chd 2-9.99

229

191

157

135

2adl+2chd 2-9.99

259

213

176

150

3adl

282

235

193

163

EXECUTIVE DELUXE SUITE MOUNTAIN VIEW

1adl

209

148

120

104

1adl+1chd 2-9.99

210

149

121

105

1adl+2chd 2-9.99

234

199

162

140

1adl+3chd 2-9.99

264

221

181

156

2adl

233

198

161

139

2adl+1chd 2-9.99

234

199

162

140

2adl+2chd 2-9.99

264

221

181

156

3adl

288

242

199

169

GRAND SUITE

2adl+2chd 2-9.99

296

308

235

203

2adl+3chd 2-9.99

297

309

236

204

3adl

295

307

234

202

3adl+1chd 2-9.99

296

308

235

203

3adl+2chd 2-9.99

297

309

236

204

4adl

296

308

235

203

4adl+1chd 2-9.99

297

309

236

204

5adl

451

352

273

233

GRAND SUITE MOUNTAIN VIEW

2adl+2chd 2-9.99

402

311

241

211

2adl+3chd 2-9.99

403

312

242

212

3adl

401

310

240

210

3adl+1chd 2-9.99

402

311

241

211

3adl+2chd 2-9.99

403

312

242

212

4adl

402

311

241

211

4adl+1chd 2-9.99

403

312

242

212

5adl

456

355

279

241

Полупансион

10

10

10

10

Деца од 2-9.99 год.

5

5

5

5

Мин. Престој

5

3

3

3

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Откажување   резрвација

Под 26 дена 100%

Под 14 дена 3 ноќевања

Под 14 дена 2 ноќевања

Под 7 дена 1 ноќевање

No show

100%

100%

50%

2 ноќевања

Соби: САТ Тв, мини бар,кујна, фен, балкон, сеф, интернет

Опис: ресторан, лоби бар,сеф,бизнис центар,ски гардероба,интернет, Спа центар,фитнес,затворен базен, детско катче,пинг понг, отворен паркинг

Попусти и доплати: Доплата за Новогодишна вечера 85 Еур , 25 Еур за деца од 2-09.99г. , 45 Еур за деца од 10-15.99 год. ( во главниоот ресторан второ ниво)

Локација: 400 метри од Гондолата, 900 метри од центарот на Банско

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 25.09.2019 30% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2019 25% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 21.11.2019 18% ПОПУСТ

7=6 8=7,9-=8,10=9,11=9,12=10,13=11 и 14=12 ЗА ПРЕСТОЈ ДО 26.12.2019 И ПРИСТИГНУВАЊА ПОСЛЕ 02.01.2020 ( ВАЖИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ПОСЛЕ 21.11.2019 )

 

Регуларна понуда од Regnum 5*

REGNUM HOTEL&SPA ***** BANSKO                            

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

1

27.12-01.01

20.12-26.12

02.01-09.01

10.01-29.02

01.12-19.12

01.03-12.04

EXECUTIVE SUITE

1adl

194

135

108

91

1adl+1chd 2-9.99

195

136

109

92

2adl

217

180

145

122

EXECUTIVE SUITE MOUNTAIN VIEW

1adl

199

140

112

95

1adl+1chd 2-9.99

200

141

113

96

2adl

222

187

150

128

EXECUTIVE DELUXE SUITE

1adl

204

142

116

100

1adl+1chd 2-9.99

205

143

117

101

1adl+2chd 2-9.99

229

191

157

135

1adl+3chd 2-9.99

259

213

176

150

2adl

228

190

156

134

2adl+1chd 2-9.99

229

191

157

135

2adl+2chd 2-9.99

259

213

176

150

3adl

282

235

193

163

EXECUTIVE DELUXE SUITE MOUNTAIN VIEW

1adl

209

148

120

104

1adl+1chd 2-9.99

210

149

121

105

1adl+2chd 2-9.99

234

199

162

140

1adl+3chd 2-9.99

264

221

181

156

2adl

233

198

161

139

2adl+1chd 2-9.99

234

199

162

140

2adl+2chd 2-9.99

264

221

181

156

3adl

288

242

199

169

GRAND SUITE

2adl+2chd 2-9.99

296

308

235

203

2adl+3chd 2-9.99

297

309

236

204

3adl

295

307

234

202

3adl+1chd 2-9.99

296

308

235

203

3adl+2chd 2-9.99

297

309

236

204

4adl

296

308

235

203

4adl+1chd 2-9.99

297

309

236

204

5adl

451

352

273

233

GRAND SUITE MOUNTAIN VIEW

2adl+2chd 2-9.99

402

311

241

211

2adl+3chd 2-9.99

403

312

242

212

3adl

401

310

240

210

3adl+1chd 2-9.99

402

311

241

211

3adl+2chd 2-9.99

403

312

242

212

4adl

402

311

241

211

4adl+1chd 2-9.99

403

312

242

212

5adl

456

355

279

241

Полупансион

10

10

10

10

Деца од 2-9.99 год.

5

5

5

5

Мин. Престој

5

3

3

3

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Откажување   резрвација

Под 26 дена 100%

Под 14 дена 3 ноќевања

Под 14 дена 2 ноќевања

Под 7 дена 1 ноќевање

No show

100%

100%

50%

2 ноќевања

Соби: САТ Тв, мини бар,кујна, фен, балкон, сеф, интернет

Опис: ресторан, лоби бар,сеф,бизнис центар,ски гардероба,интернет, Спа центар,фитнес,затворен базен, детско катче,пинг понг, отворен паркинг

Попусти и доплати: Доплата за Новогодишна вечера 85 Еур , 25 Еур за деца од 2-09.99г. , 45 Еур за деца од 10-15.99 год. ( во главниоот ресторан второ ниво)

Локација: 400 метри од Гондолата, 900 метри од центарот на Банско

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД

7=6 8=7,9-=8,10=9,11=9,12=10,13=11 и 14=12 ЗА ПРЕСТОЈ ДО 26.12.2019 И ПРИСТИГНУВАЊА ПОСЛЕ 02.01.2020 ( ВАЖИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ПОСЛЕ 21.11.2019 )