orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Зима 2019/2020

Casa Karina 4*

Early Booking Discount понуда од Casa Karina 4*

CASA KARINA 4* BANSKO

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

1

01.12-21.12

01.03-31.03

22.12-26.12

27.12-03.01

04.01-29.02

 

DBL STANDRAD

1adl

51

55

88

67

 

1adl+1chd 4-11.99

58

58

98

74

 

1adl+2chd 4-11.99

79

84

133

100

 

1adl+3chd 4-11.99

100

106

169

127

 

2adl

69

74

118

89

 

2adl+1chd 4-11.99

90

96

153

116

 

2adl+2chd 4-11.99

111

118

189

142

 

3adl

97

104

166

125

 

STUDIO STANDARD

1adl

72

75

124

92

 

1adl+1chd 4-11.99

60

62

101

76

 

2adl

74

76

125

94

 

2adl+1chd 4-11.99

95

98

160

120

 

STUDIO LUX

1adl

84

86

135

104

 

1adl+1chd 4-11.99

66

68

107

81

 

2adl

85

87

136

105

 

2adl+1chd 4-11.99

106

109

171

131

 

2adl+2chd 4-11.99

127

131

207

158

 

3adl

112

117

183

140

 

ONE BEDROOM APARTMENT

1adl+1chd 4-11.99

69

72

107

81

 

1adl+2chd 4-11.99

90

95

142

108

 

2adl

91

96

136

105

 

2adl+1chd 4-11.99

112

118

171

131

 

2adl+2chd 4-11.99

136

142

210

160

 

3adl

119

126

183

140

 

TWO BEDROOMS APARTMENT

2adl+2chd 4-11.99

138

145

213

162

 

2adl+3chd 4-11.99

159

167

249

189

 

3adl

137

143

203

157

 

3adl+1chd 4-11.99

160

168

242

186

 

3adl+2chd 4-11.99

181

190

278

212

 

4adl

182

191

271

209

 

4adl+1chd 4-11.99

203

213

306

235

 

4adl+2chd 4-11.99

224

236

342

262

 

5adl

210

221

319

244

 

Мин. престој

3

3

5

5

 

Baby cot

3

3

3

3

 

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

 

Откажување резрвација

Под 7 дена 1 ноќевање

Под 14 дена 3 ноќевања

Под 21 дена 100%

Под 14 дена 3 ноќевања

 

No Show

100%

100%

100%

100%

 

Соби:балкон,САТ ТВ,мини кујна,фрижидер

Опис: ресторан,бар,затворен базен,сауна,парна бања,амам,конференциска сала,WI-FI,паркинг,билијард

Попусти и доплати: Новогодишна вечера 95 Еур за возрасни и 50 Еур за деца Доплата за затворен паркинг 6

ЕУР на ден, доплата за куче до максимум 5 килограми 6 ЕУР на ден

Локација:150 метри од гондолата

Цената вклучува:користење на затворен базен,сауна,парна бања и фитнес, WI-FI

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 15.08.2019 30% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 01.11.2019 25% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 01.12.2019 20% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 15.12.2019 15% ПОПУСТ

7=6,14=12 ЗА ПРЕСТОЈ ДО 26.12.2019 И ПРИСТИГНУВАЊА ПОСЛЕ 04.01.2020

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД

 

Регуларна понуда од Casa Karina 4*

CASA KARINA 4* BANSKO

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

1

01.12-21.12

01.03-31.03

22.12-26.12

27.12-03.01

04.01-29.02

 

DBL STANDRAD

1adl

51

55

88

67

 

1adl+1chd 4-11.99

58

58

98

74

 

1adl+2chd 4-11.99

79

84

133

100

 

1adl+3chd 4-11.99

100

106

169

127

 

2adl

69

74

118

89

 

2adl+1chd 4-11.99

90

96

153

116

 

2adl+2chd 4-11.99

111

118

189

142

 

3adl

97

104

166

125

 

STUDIO STANDARD

1adl

72

75

124

92

 

1adl+1chd 4-11.99

60

62

101

76

 

2adl

74

76

125

94

 

2adl+1chd 4-11.99

95

98

160

120

 

STUDIO LUX

1adl

84

86

135

104

 

1adl+1chd 4-11.99

66

68

107

81

 

2adl

85

87

136

105

 

2adl+1chd 4-11.99

106

109

171

131

 

2adl+2chd 4-11.99

127

131

207

158

 

3adl

112

117

183

140

 

ONE BEDROOM APARTMENT

1adl+1chd 4-11.99

69

72

107

81

 

1adl+2chd 4-11.99

90

95

142

108

 

2adl

91

96

136

105

 

2adl+1chd 4-11.99

112

118

171

131

 

2adl+2chd 4-11.99

133

140

207

158

 

3adl

119

126

183

140

 

TWO BEDROOMS APARTMENT

2adl+2chd 4-11.99

138

145

213

162

 

2adl+3chd 4-11.99

159

167

249

189

 

3adl

137

143

212

161

 

3adl+1chd 4-11.99

160

168

242

186

 

3adl+2chd 4-11.99

181

190

278

212

 

4adl

182

191

271

209

 

4adl+1chd 4-11.99

203

213

306

235

 

4adl+2chd 4-11.99

224

236

342

262

 

5adl

210

221

319

244

 

Мин. престој

3

3

5

5

 

Baby cot

3

3

3

3

 

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

 

Откажување резрвација

Под 7 дена 1 ноќевање

Под 14 дена 3 ноќевања

Под 21 дена 100%

Под 14 дена 3 ноќевања

 

No Show

100%

100%

100%

100%

 

Соби:балкон,САТ ТВ,мини кујна,фрижидер

Опис: ресторан,бар,затворен базен,сауна,парна бања,амам,конференциска сала,WI-FI,паркинг,билијард

Попусти и доплати: Новогодишна вечера 95 Еур за возрасни и 50 Еур за деца Доплата за затворен паркинг 6

ЕУР на ден, доплата за куче до максимум 5 килограми 6 ЕУР на ден

Локација:150 метри од гондолата

Цената вклучува:користење на затворен базен,сауна,парна бања и фитнес, WI-FI

7=6,14=12 ЗА ПРЕСТОЈ ДО 26.12.2019 И ПРИСТИГНУВАЊА ПОСЛЕ 04.01.2020

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД