orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Зима 2019/2020

Lion Bansko 4*

Early Booking Discount понуда од Lion Bansko 4*

ХОТЕЛ “LION**** БАНСКО 193 СОБИ

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН ВО ЕВРА

1

28.12-03.01

04.01-10.01

14.12-27.12

11.01-17.01

25.01-28.02

01.12-13.12

18.01-24.01

29.02-31.03

DOUBLE STANDARD

1adl

140

79

64

58

1adl+1chd 4-11.99

129

92

78

72

1adl+2chd 4-11.99

157

113

95

88

adl

147

105

89

82

2 adl+1chd 4-11.99

175

126

106

98

adl

202

146

122

114

FAMILY ROOM

1adl

168

146

108

95

1adl+1chd 4-11.99

148

129

96

84

1adl+2chd 4-11.99

176

150

113

100

1adl+3chd 4-11.99

205

171

130

116

adl

169

147

109

96

2 adl+1chd 4-11.99

197

168

126

112

2adl+2chd 4-11.99

225

189

143

128

adl

224

188

142

127

3 adl+1chd 4-11.99

253

209

159

143

4adl

280

229

176

158

ONE BEDROOM APARTMENT

1adl

290

212

179

162

1adl+1chd 4-11.99

291

213

180

163

1adl+2chd 4-11.99

292

214

181

164

1adl+3chd 4-11.99

293

215

182

165

1 adl+4chd 4-11.99

294

216

183

166

adl

291

213

180

163

2 adl+1chd 4-11.99

292

214

181

164

2adl+2chd 4-11.99

293

215

182

165

2adl+3chd 4-11.99

294

216

183

166

adl

292

214

181

164

3 adl+1chd 4-11.99

293

215

182

165

3 adl+2chd 4-11.99

294

216

183

166

adl

293

215

182

165

4 adl+1chd 4-11.99

294

216

183

166

adl

294

216

183

166

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Минимум престој

5

5

5

5

Откажување резрвација

Под 14 дена 100%

Под дена 1 ноќевање

Под 3 дена 1 ноќевање

Под 3 дена 1 ноќевање

No show

100%

2 ноќевања

2 ноќевања

2 ноќевања

Соби: мини бар,телефон,САТ ТВ,радио,тоалет

Опис: конференциска сала, затворен базен ,лоби бар, ресторан, меана, менувачница, интернет, фитнес сала,сауна,масажа,солариум,џакузи,билијард,сеф,паркинг

Попусти и доплати: Новогодишна вечера 80 ЕУР , деца од 4-11.99 год. 40 ЕУР

Локација: во непосредна близинна на гондолата

Цената вклучува :користење на затворен базен,сауна,фитнес и трансфер до гондолата

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2019 20% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2019 10% ПОПУСТ

14=12,10=9,7=6 ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ПОСЛЕ 29.02.2020

ПОПУСТИТЕ МОЖЕ ДА СЕ КОМБИНИРААТ

 

Регуларна понуда од Lion Bansko 4*

ХОТЕЛ “LION**** БАНСКО 193 СОБИ

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН ВО ЕВРА

1

28.12-03.01

04.01-10.01

14.12-27.12

11.01-17.01

25.01-28.02

01.12-13.12

18.01-24.01

29.02-31.03

DOUBLE STANDARD

1adl

140

79

64

58

1adl+1chd 4-11.99

129

92

78

72

1adl+2chd 4-11.99

157

113

95

88

adl

147

105

89

82

2 adl+1chd 4-11.99

175

126

106

98

adl

202

146

122

114

FAMILY ROOM

1adl

168

146

108

95

1adl+1chd 4-11.99

148

129

96

84

1adl+2chd 4-11.99

176

150

113

100

1adl+3chd 4-11.99

205

171

130

116

adl

169

147

109

96

2 adl+1chd 4-11.99

197

168

126

112

2adl+2chd 4-11.99

225

189

143

128

adl

224

188

142

127

3 adl+1chd 4-11.99

253

209

159

143

4adl

280

229

176

158

ONE BEDROOM APARTMENT

1adl

290

212

179

162

1adl+1chd 4-11.99

291

213

180

163

1adl+2chd 4-11.99

292

214

181

164

1adl+3chd 4-11.99

293

215

182

165

1 adl+4chd 4-11.99

294

216

183

166

adl

291

213

180

163

2 adl+1chd 4-11.99

292

214

181

164

2adl+2chd 4-11.99

293

215

182

165

2adl+3chd 4-11.99

294

216

183

166

adl

292

214

181

164

3 adl+1chd 4-11.99

293

215

182

165

3 adl+2chd 4-11.99

294

216

183

166

adl

293

215

182

165

4 adl+1chd 4-11.99

294

216

183

166

adl

294

216

183

166

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Минимум престој

5

5

5

5

Откажување резрвација

Под 14 дена 100%

Под дена 1 ноќевање

Под 3 дена 1 ноќевање

Под 3 дена 1 ноќевање

No show

100%

2 ноќевања

2 ноќевања

2 ноќевања

Соби: мини бар,телефон,САТ ТВ,радио,тоалет

Опис: конференциска сала, затворен базен ,лоби бар, ресторан, меана, менувачница, интернет, фитнес сала,сауна,масажа,солариум,џакузи,билијард,сеф,паркинг

Попусти и доплати: Новогодишна вечера 80 ЕУР , деца од 4-11.99 год. 40 ЕУР

Локација: во непосредна близинна на гондолата

Цената вклучува :користење на затворен базен,сауна,фитнес и трансфер до гондолата

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД

14=12,10=9,7=6 ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ПОСЛЕ 29.02.2020