orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Зима 2019/2020

Early Booking Discount понуда од Astera 4*

ХОТЕЛ “ASTERA **** БАНСКО             www.asterabansko.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН ВО ЕВРА

1

01.12-22.12

01.03-15.04

23.12-27.12

11.01-29.02

04.01-10.01

28.12-03.01

DBL STANDARD

adl

55

69

80

121

1 adl+1chd 3-12.99

62

79

84

129

1 adl+2chd 3-12.99

84

106

112

171

adl

83

105

111

170

2 adl+1chd 3-12.99

84

106

112

171

adl

111

141

150

231

ONE BEDROOM APARTMENT

adl

123

152

172

217

1 adl+1chd 3-12.99

124

153

173

218

1 adl+2chd 3-12.99

125

154

174

219

1 adl+3chd 3-12.99

157

193

185

274

adl

124

153

173

218

2 adl+1chd 3-12.99

125

154

174

219

2 adl+2chd 3-12.99

157

193

185

274

adl

168

207

234

294

TWO BEDROOMS APARTMENT

adl

290

352

392

476

3 adl+1 chd 3-12.99

291

353

393

477

3 adl+2 chd 3-12.99

292

354

394

478

3 adl+3 chd 3-12.99

331

401

446

541

adl

291

353

393

477

4 adl+1chd 3-12.99

292

354

394

478

4 adl+2chd 3-12.99

331

401

446

541

adl

345

418

465

564

APARTMENT PART

ONE BEDROOOM APARTMENT

adl

117

146

166

210

1 adl+1chd 3-12.99

118

147

167

211

1 adl+2chd 3-12.99

119

148

168

212

1 adl+3chd 3-12.99

149

185

210

265

adl

118

147

167

211

2 adl+1chd 3-12.99

119

148

168

212

2 adl+2chd 3-12.99

149

185

210

265

adl

159

198

225

285

TWO BEDROOM APARTMENT

adl

279

341

381

465

3 adl+1 chd 3-12.99

280

342

382

466

3 adl+2 chd 3-12.99

281

343

383

467

3 adl+3 chd 3-12.99

317

386

431

526

adl

280

342

382

466

4 adl+1chd 3-12.99

281

343

383

467

4 adl+2chd 3-12.99

317

386

431

526

adl

329

402

449

548

Доплата за ручек

9

9

9

9

Деца од 3-12.99 год.

4.5

4.5

4.5

4.6

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Откажување резрвација

Под 5 дена 1 ноќевање

Под 10 дена 1 ноќевање

Под 14 дена 1 ноќевање

Под 2ден 100 %

No show

ноќевања

2 ноќевања

2 ноќевања

100%

Соби: мини бар,фен,ТВ,телефон

Опис: ресторан,бар, СПА центар, затворен базен,конференциска сала,детски клуб,бизнис центар,паркинг, ски гардероба,WI-FI , Aква релакс парк

Попусти и доплати: Новогодишна вечера 85 ЕУР за возрасни и 45 еур за деца

Локација: 200 метри од Гондолата

Цената вклучува: користење на сите содржини на аква паркот како безени,сауни,џакузи,фитнес, паркинг и интернет

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2019 15% ПОПУСТ ( НЕ ВАЖИ ОД 28.12 ДО 03.01.2020)

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2019 10% ПОПУСТ ( НЕ ВАЖИ ОД 28.12 ДО 03.01.2020)

14=10, 7=5 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД 0Д 01.12 ДО 22.12.2019 И ОД 16.03 ДО 15.04.2020

14=12 и 7=6 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 23.12 ДО 27.12.2019, ОД 11.01 ДО 29.02.2020 И ОД 01.03 ДО 15.03.2020

15 % ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 23.12 ДО 27.12.2019 И ОД 11.01 ДО 15.04.2019

( ЗА ОД 2 ДО 6 НОЌЕВАЊА )

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД

 

Early Booking Discount понуда од Astera 4*

ХОТЕЛ “ASTERA **** БАНСКО             www.asterabansko.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН ВО ЕВРА

1

01.12-22.12

01.03-15.04

23.12-27.12

11.01-29.02

04.01-10.01

28.12-03.01

DBL STANDARD

adl

55

69

80

121

1 adl+1chd 3-12.99

62

79

84

129

1 adl+2chd 3-12.99

84

106

112

171

adl

83

105

111

170

2 adl+1chd 3-12.99

84

106

112

171

adl

111

141

150

231

ONE BEDROOM APARTMENT

adl

123

152

172

217

1 adl+1chd 3-12.99

124

153

173

218

1 adl+2chd 3-12.99

125

154

174

219

1 adl+3chd 3-12.99

157

193

185

274

adl

124

153

173

218

2 adl+1chd 3-12.99

125

154

174

219

2 adl+2chd 3-12.99

157

193

185

274

adl

168

207

234

294

TWO BEDROOMS APARTMENT

adl

290

352

392

476

3 adl+1 chd 3-12.99

291

353

393

477

3 adl+2 chd 3-12.99

292

354

394

478

3 adl+3 chd 3-12.99

331

401

446

541

adl

291

353

393

477

4 adl+1chd 3-12.99

292

354

394

478

4 adl+2chd 3-12.99

331

401

446

541

adl

345

418

465

564

APARTMENT PART

ONE BEDROOOM APARTMENT

adl

117

146

166

210

1 adl+1chd 3-12.99

118

147

167

211

1 adl+2chd 3-12.99

119

148

168

212

1 adl+3chd 3-12.99

149

185

210

265

adl

118

147

167

211

2 adl+1chd 3-12.99

119

148

168

212

2 adl+2chd 3-12.99

149

185

210

265

adl

159

198

225

285

TWO BEDROOM APARTMENT

adl

279

341

381

465

3 adl+1 chd 3-12.99

280

342

382

466

3 adl+2 chd 3-12.99

281

343

383

467

3 adl+3 chd 3-12.99

317

386

431

526

adl

280

342

382

466

4 adl+1chd 3-12.99

281

343

383

467

4 adl+2chd 3-12.99

317

386

431

526

adl

329

402

449

548

Доплата за ручек

9

9

9

9

Деца од 3-12.99 год.

4.5

4.5

4.5

4.6

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Откажување резрвација

Под 5 дена 1 ноќевање

Под 10 дена 1 ноќевање

Под 14 дена 1 ноќевање

Под 2ден 100 %

No show

ноќевања

2 ноќевања

2 ноќевања

100%

Соби: мини бар,фен,ТВ,телефон

Опис: ресторан,бар, СПА центар, затворен базен,конференциска сала,детски клуб,бизнис центар,паркинг, ски гардероба,WI-FI , Aква релакс парк

Попусти и доплати: Новогодишна вечера 85 ЕУР за возрасни и 45 еур за деца

Локација: 200 метри од Гондолата

Цената вклучува: користење на сите содржини на аква паркот како безени,сауни,џакузи,фитнес, паркинг и интернет

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2019 15% ПОПУСТ ( НЕ ВАЖИ ОД 28.12 ДО 03.01.2020)

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2019 10% ПОПУСТ ( НЕ ВАЖИ ОД 28.12 ДО 03.01.2020)

14=10, 7=5 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД 0Д 01.12 ДО 22.12.2019 И ОД 16.03 ДО 15.04.2020

14=12 и 7=6 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 23.12 ДО 27.12.2019, ОД 11.01 ДО 29.02.2020 И ОД 01.03 ДО 15.03.2020

15 % ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 23.12 ДО 27.12.2019 И ОД 11.01 ДО 15.04.2019

( ЗА ОД 2 ДО 6 НОЌЕВАЊА )

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД