orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Зима 2019/2020

Guinness 4*

Early Booking Discount понуда од Guinness 4*

HOTEL GUINNESS 4* BANSKO

ЦЕНИ ЗА COБA НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН ВО ЕВРА

1

28.12-04.01

05.01-11.01

20.12-27.12

18.01-29.02

01.12-19.02

12.01-17.01

01.03-12.04

STUDIO

1adl

135

101

74

68

1adl+1chd 2-11.99

122

92

82

72

1adl+2chd 2-11.99

137

107

97

87

2adl

136

102

91

80

2adl+1chd 2-11.99

150

117

106

95

3adl

190

143

128

112

ONE BEDROOM APARTMENT

1adl

146

110

97

86

1adl+1chd 2-11.99

132

100

88

76

1adl+2chd 2-11.99

147

115

103

93

1adl+3chd 2-11.99

161

129

117

107

2adl

147

111

98

87

2adl+1chd 2-11.99

161

126

112

101

2adl+2chd 2-11.99

176

140

127

116

3adl

205

156

137

122

3adl+1chd 2-11.99

220

170

152

136

adl

264

200

176

157

TWO BEDROOMS APARTMENT

2adl+2chd 2-11.99

258

195

175

149

2adl+3chd 2-11.99

272

209

189

163

2adl+4chd 2-11.99

287

223

203

178

3adl

257

193

173

148

3adl+1chd 2-11.99

258

194

174

149

3adl+2chd 2-11.99

272

209

189

163

3adl+3chd 2-11.99

286

223

203

178

4adl

258

195

175

149

4adl+1chd 2-11.99

272

209

189

163

4adl+2chd 2-11.99

287

223

203

178

5adl

309

233

210

179

5 adl+1chd 2-11.99

324

248

224

193

adl

361

273

245

209

Минимум престој

4

3

1

1

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Откажување резрвација

Под 21 ден 100%

Под 14 дена 100%

Под 7 дена 1 ноќевање

Под 3 дена 1 ноќевање

No show

100%

100%

2 ноќевања

2 ноќевања

Соби: клима ,САТ ТВ,фен,мини бар,балкон,интернет

Опис: рецепција,конференциска сала,ресторан,меана,лоби бар,СПА,билијард,пинг понг ,затворен базен

Попусти и доплати: Новогодишна вечера 80 ЕУР , деца од 2-11.99 40 ЕУР гаража 8 ЕУР на ден

Локација: 150 метри од Гондолата, 800 метри од центарот на Банско

Цената вклучува: користење на затворен базен,сауна,парна бања,WI-FI во лоби, трансфер до гондолата ,

( затворен паркинг со доплата на лице место 8 EUR)

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.07.2019 25% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2019 20% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2019 15% ПОПУСТ

14=12 ,7=6 ЗА ПРИСТИГНУВАЊЕ ДО 24.12.2019 И ПОСЛЕ 08.03.2020

ПОПУСТИТЕ МОЖЕ ДА СЕ КОМБИНИРААТ

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД

 

Регуларна понуда од Guinness 4*

HOTEL GUINNESS 4* BANSKO

ЦЕНИ ЗА COБA НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН ВО ЕВРА

1

28.12-04.01

05.01-11.01

20.12-27.12

18.01-29.02

01.12-19.02

12.01-17.01

01.03-12.04

STUDIO

1adl

135

101

74

68

1adl+1chd 2-11.99

122

92

82

72

1adl+2chd 2-11.99

137

107

97

87

2adl

136

102

91

80

2adl+1chd 2-11.99

150

117

106

95

3adl

190

143

128

112

ONE BEDROOM APARTMENT

1adl

146

110

97

86

1adl+1chd 2-11.99

132

100

88

76

1adl+2chd 2-11.99

147

115

103

93

1adl+3chd 2-11.99

161

129

117

107

2adl

147

111

98

87

2adl+1chd 2-11.99

161

126

112

101

2adl+2chd 2-11.99

176

140

127

116

3adl

205

156

137

122

3adl+1chd 2-11.99

220

170

152

136

adl

264

200

176

157

TWO BEDROOMS APARTMENT

2adl+2chd 2-11.99

258

195

175

149

2adl+3chd 2-11.99

272

209

189

163

2adl+4chd 2-11.99

287

223

203

178

3adl

257

193

173

148

3adl+1chd 2-11.99

258

194

174

149

3adl+2chd 2-11.99

272

209

189

163

3adl+3chd 2-11.99

286

223

203

178

4adl

258

195

175

149

4adl+1chd 2-11.99

272

209

189

163

4adl+2chd 2-11.99

287

223

203

178

5adl

309

233

210

179

5 adl+1chd 2-11.99

324

248

224

193

adl

361

273

245

209

Минимум престој

4

3

1

1

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Откажување резрвација

Под 21 ден 100%

Под 14 дена 100%

Под 7 дена 1 ноќевање

Под 3 дена 1 ноќевање

No show

100%

100%

2 ноќевања

2 ноќевања

Соби: клима ,САТ ТВ,фен,мини бар,балкон,интернет

Опис: рецепција,конференциска сала,ресторан,меана,лоби бар,СПА,билијард,пинг понг ,затворен базен

Попусти и доплати: Новогодишна вечера 80 ЕУР , деца од 2-11.99 40 ЕУР гаража 8 ЕУР на ден

Локација: 150 метри од Гондолата, 800 метри од центарот на Банско

Цената вклучува: користење на затворен базен,сауна,парна бања,WI-FI во лоби, трансфер до гондолата ,

( затворен паркинг со доплата на лице место 8 EUR)

14=12 ,7=6 ЗА ПРИСТИГНУВАЊЕ ДО 24.12.2019 И ПОСЛЕ 08.03.2020

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД