orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Зима 2019/2020

Nebeska Stolica

Регуларна понуда од Nebeska Stolica

NEBESKA STOLICA 1 Копаоник

Смени

Лица

Период

22.DEC

29.DEC

29.DEC

05.JAN

05.JAN

19.JAN

19.JAN

26.JAN

26.JAN

02.FEB

02.FEB

16.FEB

16.FEB

08.MAR

08.MAR

15.MAR

15.MAR

22.MAR

22.MAR

29.MAR

 

 

APARTMANI

7

7

7

 

7

7

7

7

 

7

2+0 STUDIO

2

390

510

440

STOP

440

510

440

390

STOP

310

1+1 STUDIO

3

420

595

490

490

595

490

420

360

2+1 STUDIO

4

490

695

560

560

695

560

490

400

3+1 APP

5

595

870

665

665

870

665

595

500

4+1 APP

6

665

985

750

750

985

750

665

545

ЦЕНИ ЗА СТУДИО ИЛИ АПАРТМАН ЗА НОЌЕВАЊА

Апартхотелот Небеска Столица се наоѓа на сама стаза и до него неможе да се дојде со автомобил или автобус. За пренесување на багажот се грижи хотелот

ЗАБЕЛЕШКА ЗА РЕЗЕРВАЦИИТЕ СО ПОПУСТ ЗА РАНО РЕЗЕРВИРАЊЕ:

За резервациите направени до 15.10.2019 има 10% попуст, уплата 50% веднаш и 50% најкасно до 15.12.2019

ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО:

Наем на студио или апартман за неведениот број ноќевања, ски гардероба, интернет

U CENU NIJE UKLJUČENO:

-Туристичка такса 1 ЕУР за лице на дендеца од 7-15 години 0.5 ЕУР ( се плаќа на рецепција )

-Полупансион 16 ЕУР за лице на ден, Појадок 5 ЕУР за лице на ден , деца до 1.99 години бесплатно, деца од 2-9.99 год. плаќаат 50% . Полупансионот не е задолжи-

телен и е избор од неколку јадења

-За сезоната 2019/2020 апартманите се делумно реновирани, отворена е и топла врска со ресторанот. Изграден е мини СПА центар со доплата на лице место

 

NEBESKA STOLICA 2 Копаоник

Смени/ Сабота

Лица

Период

14.DEC 21.DEC

21.DEC

28.DEC

28.DEC

04.JAN

04.JAN

25.JAN

25.JAN

01.FEB

01.FEB

15.FEB

15.FEB

22.FEB

22.FEB

07.MAR

07.MAR

14.MAR

14.MAR

28.MAR

2+1 APP

4

APARTMANI

460

565

820

615

710

820

665

595

530

460

3+1 APP

5

565

720

955

760

820

955

770

740

615

565

4+1 APP

6

595

800

1045

820

870

1045

860

810

645

595

5+1 APP

7

635

840

1130

925

945

1130

925

880

690

635

6+1 APP

8

740

945

1210

1025

1045

1210

1015

975

790

740

ДОПЛАТАТА ЗА ПОЛУПАНСИОН Е ЗАДОЛЖИТЕЛНА ВО НЕБЕСКА СТОЛИЦА 2                       ЦЕНИ ЗА АПАРТМАН ИЛИ СТУДИО ЗА 7 НОЌЕВАЊА

Смени / Сабота

Лица

Период

21.DEC

28.DEC

28.DEC

04.JAN

04.JAN

25.JAN

25.JAN

15.FEB

15.FEB

14.MAR

14.MAR

28.MAR

1/2

2

Соби

KULA 1

287

357

322

357

322

287

1/2+1, 1/2+2

3,4

315

385

350

385

350

315

1/3+1

4

287

357

322

357

322

287

1/3+2

5

252

322

287

322

287

252

Смени /Недела

Лица

Период

22.DEC

29.DEC

29.DEC

05.JAN

05.JAN

26.JAN

26.JAN

16.FEB

16.FEB

15.MAR

15.MAR

29.MAR

1/2 SUPERIOR

2

Соби

KULA 2

/

385

350

385

350

315

1/2+2

3-4

/

385

350

385

350

315

1/3+1

4

/

357

322

357

322

287

лице на дополнително легло

217

лице на дополнително легло

182

ЦЕНИТЕ ЗА СМЕСТУВАЊЕ ВО СОБИ СЕ ЗА ЛИЦЕ ЗА 7 НОЌЕВАЊА НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН, ЗА ПОКРАТОК ПРЕСТОЈ ДОПЛАТА ОД 25%

 

ЗАБЕЛЕШКА ЗА РЕЗЕРВАЦИИТЕ СО ПОПУСТ ЗА РАНО РЕЗЕРВИРАЊЕ :

За резервација до 15.10.2019 10% попуст , уплата 50% веднаш и 50% најкасно до 15.12.2019. Попустот се пресметува и на доплатата за полупансион кај апартманите

ЗАБЕЛЕШКА ЗА ПРЕСТОЈ ВО СОБИ:

Цената за деца од 2-10 години на сопствено или дополнително легло се намалува за 8.5 ЕУР на ден

Дете од 2-5 години во 1/2 соба без доолнително легло плаќа само доплата за полупансион во иснос од 8.5 ЕУР на ден

Деца до 2 години бесплатно

Деца до 10 години во соба на дополнително легло во придружба на двајца возрасни плаќаат по 50%

Доплата за еднокреветна соба 25 ЕУР на ден

ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО:

Во апартманите наем на студио или апартман за наведениот број ноќевања со задолжителна доплата за полупансион ) . Во собите цената е со вклучен полупансион

, ски гардероба, интернет

ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО:

-Туристичка такса 1 ЕУР за лице на ден , дева од 7-15 0.5 ЕУР на ден ( се плаќа на рецепција )

- Полупансион 17 ЕУР за лице на ден , деца до 1.99 год. бесплатно, деца од 2-9.99 години 50% . Полупансионот во Небеска Столица 2 е на база на шведска маса и е

задолжителна за лицата сместени во апартман.