orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Зима 2019/2020

Srebrna Lisica 3*

Регуларна понуда од Srebrna Lisica 3*

HOTEL SREBRNA LISICA*** Копаоник ( стаза Mало Језеро)

Сместување

 

Лица

 

22.DEC

29.DEC

29.DEC

05.JAN

05.JAN

12.JAN

12.JAN

19.JAN

19.JAN

26.JAN

26.JAN

02.FEB

02.FEB

09.FEB

09.FEB

16.FEB

16.FEB

23.FEB

23.FEB

01.MAR

01.MAR

08.MAR

08.MAR

15.MAR

7

7

7

7

7

7

7

7

7

7

7

7

2+0

Соба

2

 

323

574

316

337

323

323

510

510

316

316

316

258

0+1;2+0

1+1

2+1

 

Фам. Соба

2

 

395

704

474

459

378

438

661

661

474

474

474

309

3

 

309

467

330

323

287

309

438

438

330

330

330

237

4-6

 

287

395

294

287

273

273

373

373

286

286

286

223

ЦЕНИ ВО ЕВРА ЗА ЛИЦЕ ЗА 7 ПОЛУПАНСИОНИ

ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО:

Полупансион, Новогодишна Вечера ( без вклучени пијалоци )

ПОПУСТИ:

-Деца до 2 години во придружба на двајца возрасни беслатнож

-Деца од 2-6 години во придружба на двајца впзрасни плаќаат 50%

-Деца од 6-12 години во придружба на двајца возрасни плаќаат 70%

ДОПЛАТИ:

Доплата за ручек 650 RSD за возрасни и 325 RSD за деца до 12 години ( незадолжително )

- За користење на 5-то легло се плаќа 60% а за 6-то 40% од дневната цена за лице

- Доплата за еднокреветна соба 70%

- Туристичка такса 1 ЕУР за лице на ден, деца од 7-15 години 0.50 ЕУР, деца до 7 години не плаќаат такса ( се плаќа во агенција)

- Осигурување 0.30 ЕУР за деца и за возрасни ( се плаќа во агенција)