orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Зима 2019/2020

Vila Zvoncica

Регуларна понуда од Vila Zvoncica

VILA ZVONČICA Копаоник

Сместување

Макс. лица

01.DEC

22.DEC

22.DEC

29.DEC

29.DEC

05.JAN

05.JAN

12-JAN

12.JAN

19.JAN

19.JAN

26.JAN

26.JAN

02.FEB

02.FEB

09.FEB

09.FEB

16.FEB

16.FEB

23.FEB

23.FEB

01.MAR

01.MAR

08.MAR

08.MAR

15.MAR

15.MAR

22.MAR

22.MAR

05.APR

Минимум престој

 

1

7

7

7

7

7

7

7

7

7

7

7

7

7

1

1+1 STUDIO

2

45

400

560

500

560

560

500

500

450

500

400

45

APARTMAN 1

4

65

650

830

650

730

800

650

650

650

650

550

60

APARTMAN 2

6

70

680

850

700

750

850

700

700

700

680

600

70

APARTMAN 3

8

90

680

900

750

800

900

750

750

750

700

650

80

VIP APARTMAN

5

100

900

1200

1000

1200

1200

1200

1200

1200

1200

900

100

APP PETAR PAN

7

130

1000

1300

1200

1300

1300

1300

1300

1300

1300

1100

130

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ЕВРА ЗА НАЕМ НА СТУДИО ЗА НАВЕДЕНИОТ БРОЈ НОЌЕВАЊА. ПОМАЛ БРОЈ НОЌЕВАЊА НА БАРАЊЕ

ЦЕНАТА ВКЛУЧУВА:

Наем на студио или апартман, ски гардероба, интернет, дневно одржување

ЦЕНАТА НЕ ВКЛУЧУВА:

Појадок 600 RSD за лице на ден, вечера 900 RSD или вкупно 1500 RSD. Деца до 14 години плаќаат 400 RSD за појадок, 600 RSD за вечера или вкупно 1000 RSD.

Туристичка такса 1 ЕУР за лице на ден , деца од 7-15 години 0.5 ЕУР , деца од 2-7 години не плаќаат такса. Осигурување 70 RSD за лице на ден ( за деца и за возрасни