orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Зима 2019/2020

Apartmani Konaci

Регуларна понуда од Apartmani Konaci

APARTMANI KONACI КОПАОНИК

Акција

 

PROMO DEC

SKI OPENING

PROMO DEC

 

PROMO DEC

 

 

7=6

7=5

7=6

 

7=6

7=5

 

 

NON REF

Наем

Max pax

01. DEC

05.DEC

05.DEC

08.DEC

08.DEC

12.DEC

12.DEC

17.DEC

17.DEC

22.DEC

22.DEC

29.DEC

29.DEC

05.JAN

05.JAN

19.JAN

19.JAN

26.JAN

26.JAN 02.FEB

02.FEB

16.FEB

16.FEB

08.MAR

08.MAR

15.MAR

15.MAR

22. MAR

22.MAR

29.MAR

Број на ноќи

 

4

3

4

5

5

7

7

7

7

7

7

7

7

7

7

0+1 STD

2

99

198

119

330

155

342

735

486

385

462

658

462

385

269

194

155*

1+1 STD

3

109

228

129

380

179

395

819

540

430

516

728

516

430

299

224

179*

2+1 STD

4

119

249

139

415

199

439

910

600

475

570

805

570

475

339

249

199*

JELAC 2+1 STD

4

131

273

153

455

219

483

999

660

525

630

889

630

525

379

274

219*

3+1 APP

5

160

342

187

570

267

589

1183

780

620

744

1050

744

620

454

334

267*

2+2 APP

6

175

372

205

620

293

647

1365

900

715

858

1211

858

715

498

367

293*

2+2 APP LUX

6

193

410

226

680

322

712

1505

990

785

942

1330

942

785

588

404

323*

ДНЕВЕН ЦЕНОВНИК

 

 

0+1 STD

2

28

70

42

66

43

68

105

81

77

77

94

77

77

65

35

1+1 STD

3

31

80

45

76

50

79

117

90

86

86

104

86

86

72

40

2+1 STD

4

33

85

49

83

56

88

130

100

95

95

115

95

95

81

44

JELAC 2+1 STD

4

37

95

54

91

61

97

143

110

105

105

127

105

105

91

49

3+1 APP

5

45

119

65

114

75

118

169

130

124

124

150

124

124

109

60

2+2 APP

6

49

125

72

124

82

129

195

150

143

143

173

143

143

120

66

2+2 APP LUX

6

54

138

79

136

90

142

215

165

157

157

190

157

157

141

72

Цените се за дневен наем за студио или апартман за наведениот број ноќевања во евра , кај цените со акција попустот е пресметан освен

попустот за рани резервации. Помал број на ноќевања на баеање по дневниот ценовник

22.MART- Промо цена означена* - за NON-REF резервации (50% од цената на аранжманит е неповратена во случај на отказ)

 

ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО:

Наем на студио или апартман , користење на ски гардероба, интернет, дневно одржување

ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО:

Туристичка такса 1 ЕУР за лице на ден, деца од 7-15 години 0.5 ЕУР ( се плаќа во агенција )

Напомена : Рецепцијата е лоцирана на приземје во Конакот Козник ( приод од горниот паркинг )

ОПИСЧ

Studio 0+1 (1-2 лица) – тоалет (туш) , една простороја со софа на развлекување за две лица или француско легло

Studio 1+1 (2-3 лица тоалет (туш) , една просторија со легло за едно лице и софа на развлекување за две лица

Studio 2+1 (3-4 лица тоалет ( туш) , една просторија со две одвоени легла и софа на развлекување

Apartman 3+1 (4-5 лица тоалет (туш ) дневна соба со софа на развлекување за две лица , спална соба со француско легло, спална соба со единечно легло

Apartman 2+2 (4-6 лица тоалет ( туш) , дневма соба со софа на развлекување, спална соба со француско легло, спала соба со две единечни легла

Studio 2+1 JELAČ (3-4 лица тоалет (туш) , једна помала просторија со француско легло и софа на развелкување за 1 до 2 лица