orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Зима 2019/2020

Early Booking Discount понуда од Club A 3*

HOTEL CLUB A*** Копаоник

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2019 10% ПОПУСТ

Соба

Макс. лица

05.DEC

08.DEC

08.DEC

12.DEC

12.DEC

17.DEC

17.DEC

22.DEC

22.DEC

29.DEC

29.DEC

05.JAN

30.DEC

03.JAN

30.DEC

04.JAN

05.JAN

19.JAN

19.JAN

26.JAN

26.JAN

02.FEB

02.FEB

23.FEB

23.FEB

01.MAR

01.MAR

08.MAR

08.MAR

15.MAR

15.MAR

29.MAR

Мин.престој

 

3

3

5

3

3

7

4

5

7

7

7

7

7

7

7

7

Двокреветна

Трокреветна

2

3

52

47

75

47

56

103

133

123

66

63

65

70

63

76

59

52

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

НАПОМЕНА ЗА РЕЗЕРВАЦИИ СО ПОПУСТ ЗА РАНО РЕЗЕРВИРАЊЕ :

Попустот се пресметува само на цената за сместување.Од цената за лице се одбива 8 ЕУР за возрасно лице на ден , за останатите спрема табелата за

попусти. Бројот на соба е ограничен.

ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО:

Сместување на база полупансион, интернет , користење на СПА центар

ДОПЛАТИ:

-        Туристичка такса и осигурување 1 ЕУР за возрасни , 0.5 ЕУР за деца од 7 до 15 години. Деца до 7 години не плаќаат такса. Осигурување 0.25 ЕУР за деца и за

возрасни ( се плаќа во агенција )

УСЛОВИ ЗА ДЕЦА :

-деца до 4 години без дополнително легло бесплатно

- дете од 4 до 7 години во придружба на двајца возрасни на заедничко легло плаќа 50%

- деца од 4 до 12 години во придружба на двајца возрасни во 1/3 соба плаќаат: 1-во дете 70%, 2 –ро дете 50% и користат заедничко легло

- деца од 4 до 12 години во придружба на еден возрасен плаќаат 70% на сопственоо легло

 

Регуларна понуда од Club A 3*

HOTEL CLUB A*** Копаоник

Соба

Макс. лица

05.DEC

08.DEC

08.DEC

12.DEC

12.DEC

17.DEC

17.DEC

22.DEC

22.DEC

29.DEC

29.DEC

05.JAN

30.DEC

03.JAN

30.DEC

04.JAN

05.JAN

19.JAN

19.JAN

26.JAN

26.JAN

02.FEB

02.FEB

23.FEB

23.FEB

01.MAR

01.MAR

08.MAR

08.MAR

15.MAR

15.MAR

29.MAR

Мин. престој

 

3

3

5

3

3

7

4

5

7

7

7

7

7

7

7

7

Двокреветна

Трокреветна

2

3

52

47

75

47

56

103

133

123

66

63

65

70

63

76

59

52

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

НАПОМЕНА ЗА РЕЗЕРВАЦИИ СО ПОПУСТ ЗА РАНО РЕЗЕРВИРАЊЕ :

Попустот се пресметува само на цената за сместување.Од цената за лице се одбива 8 ЕУР за возрасно лице на ден , за останатите спрема табелата за

попусти. Бројот на соба е ограничен.

ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО:

Сместување на база полупансион, интернет , користење на СПА центар

ДОПЛАТИ:

-        Туристичка такса и осигурување 1 ЕУР за возрасни , 0.5 ЕУР за деца од 7 до 15 години. Деца до 7 години не плаќаат такса. Осигурување 0.25 ЕУР за деца и за

возрасни ( се плаќа во агенција )

УСЛОВИ ЗА ДЕЦА :

-деца до 4 години без дополнително легло бесплатно

- дете од 4 до 7 години во придружба на двајца возрасни на заедничко легло плаќа 50%

- деца од 4 до 12 години во придружба на двајца возрасни во 1/3 соба плаќаат: 1-во дете 70%, 2 –ро дете 50% и користат заедничко легло

- деца од 4 до 12 години во придружба на еден возрасен плаќаат 70% на сопственоо легло