orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Зима 2019/2020

Angella Family Hotel 4*

Early Booking Discount понуда од Angella Family Hotel 4*

FAMILY HOTEL ANGELLA **** Копаоник

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2019 10% ПОПУСТ

TIP ТИП НА СОБА

МАКС. ЛИЦА

05.DEC

08.DEC

08.DEC

15.DEC

15.DEC 29.DEC

29.DEC 03.JAN

29.DEC 05.JAN

05.JAN 19.JAN

19.JAN 26.JAN

26.JAN 02.FEB

02.FEB 16.FEB

16.FEB 01.MAR

01.MAR 15.MAR

15.MAR 05.APR

Минимум престој

 

3

5

3

4

7

7

7

7

7

7

7

7

 

 

SKI OPENING

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PAKET 7=6

1/2, 1/2+1, 1/2+2, 1/1+1

2-4

230*

75

60

125

115

70

60

70

90

70

75

60

LUX APARTMAN

4

250*

95

75

155

140

85

80

85

110

85

90

70

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

ЦЕНАТА ВКЛУЧУВА:

·       Сместување на база полупансион ( појадок и вечера )

·       Пратечка програма за бебиња ( грејач за шишиња,масичка за пресоблекување,кадичка,бебешко креветче со предходна најава) , бебешки столчиња

·       Непграничено користење на содржините на СПА центарот (џакузи, амам,финска сауна,инфра сауна,фитнес)

·       Интернет

·       Хотелско осигурување

·       Ски гардероба

ЦЕНАТА НЕ ВКЛУЧУВА

·       Туристичка такса 1 ЕУР за лице на ден, 0.5 ЕУР за деца од 7 до 15 години, деца до 7 години не плаќаат такса

УСЛОВИ ЗА Family Hotel Angella****:

·       Дете од 0 до 7 години во придружба на двајца возрасни гратис во 1/2 соба без дополнително легло

·       Дете од 7-12 години во придружба на двајца возрасни на дополнително легло 50% попуст

·       Дете од 2-12 години во придружба на еден возрасен 50% попуст

·       Две деца од 2-7 години во придружба на еден возрасен , 1-во дете бесплатно, 2-ро дете 50% попуст во 1/2 соба

·       Две деца од 7-12 години во придружба на еден возрасен имаат по 50% попуст во 1/2+1 соба ( секое дете користи легло )

·       Две деца од 2-12 години во придружба на двајца возрасни на засебни легла имаат по 50% попуст во 1/2 +2 соба или 1/2 +2 апартман

·       Второ лице на дополнително легло во 1/1 соб 20% попуст

·       Трето или Четврто лице на дополнителни легла 20% попуст во 1/2+1,1/2+2 или 1/2+2 апартман

·       Минимален број на лица за пресметка во четворокреветна соба е 3

·       Минимален број на лица за пресметка во LUX APARTMAN е 3

·       Доплата за еднокреветна соба е 40% на цената за лице во двокреветна соба

 

Регуларна понуда од Angella Family Hotel 4*

FAMILY HOTEL ANGELLA **** Копаоник

TIP ТИП НА СОБА

МАКС. ЛИЦА

05.DEC

08.DEC

08.DEC

15.DEC

15.DEC 29.DEC

29.DEC 03.JAN

29.DEC 05.JAN

05.JAN 19.JAN

19.JAN 26.JAN

26.JAN 02.FEB

02.FEB 16.FEB

16.FEB 01.MAR

01.MAR 15.MAR

15.MAR 05.APR

Минимум престој

 

3

5

3

4

7

7

7

7

7

7

7

7

 

 

SKI OPENING

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PAKET 7=6

1/2, 1/2+1, 1/2+2, 1/1+1

2-4

230*

75

60

125

115

70

60

70

90

70

75

60

LUX APARTMAN

4

250*

95

75

155

140

85

80

85

110

85

90

70

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

ЦЕНАТА ВКЛУЧУВА:

·       Сместување на база полупансион ( појадок и вечера )

·       Пратечка програма за бебиња ( грејач за шишиња,масичка за пресоблекување,кадичка,бебешко креветче со предходна најава) , бебешки столчиња

·       Непграничено користење на содржините на СПА центарот (џакузи, амам,финска сауна,инфра сауна,фитнес)

·       Интернет

·       Хотелско осигурување

·       Ски гардероба

ЦЕНАТА НЕ ВКЛУЧУВА

·       Туристичка такса 1 ЕУР за лице на ден, 0.5 ЕУР за деца од 7 до 15 години, деца до 7 години не плаќаат такса

УСЛОВИ ЗА Family Hotel Angella****:

·       Дете од 0 до 7 години во придружба на двајца возрасни гратис во 1/2 соба без дополнително легло

·       Дете од 7-12 години во придружба на двајца возрасни на дополнително легло 50% попуст

·       Дете од 2-12 години во придружба на еден возрасен 50% попуст

·       Две деца од 2-7 години во придружба на еден возрасен , 1-во дете бесплатно, 2-ро дете 50% попуст во 1/2 соба

·       Две деца од 7-12 години во придружба на еден возрасен имаат по 50% попуст во 1/2+1 соба ( секое дете користи легло )

·       Две деца од 2-12 години во придружба на двајца возрасни на засебни легла имаат по 50% попуст во 1/2 +2 соба или 1/2 +2 апартман

·       Второ лице на дополнително легло во 1/1 соб 20% попуст

·       Трето или Четврто лице на дополнителни легла 20% попуст во 1/2+1,1/2+2 или 1/2+2 апартман

·       Минимален број на лица за пресметка во четворокреветна соба е 3

·       Минимален број на лица за пресметка во LUX APARTMAN е 3

·       Доплата за еднокреветна соба е 40% на цената за лице во двокреветна соба