orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Зима 2019/2020

Early Booking Discount понуда од Putnik 4*

HOTEL PUTNIK **** Копаоник

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2019 10% ПОПУСТ ЗА МИН. 7 НОЌЕВАЊА

НЕДЕЛНИ ЦЕНИ

МАКС. БР. НА ЛИЦА

22.DEC

29.DEC

29.DEC

05.JAN

05.JAN

01.MAR

01.MAR

08.MAR

08.MAR

15.MAR

15.MAR

22.MAR

22.MAR

05.APR

ТИП НА СОБА

МИН. НОЌИ

7

7

7

7

7

7

7

HOTEL

1/2, 1/3, 1/4 STANDARD

2-4

525

609

497

513

497

469

469

1/2, 1/3, 1/4 FAMILY

2-4

APARTMAN

2-4

581

670

546

566

546

518

518

SUPERIOR VILA

1/2, 1/3, 1/4 STANDARD

2-4

686

795

651

671

651

616

616

1/2, 1/3, 1/4 FAMILY

2-4

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ ЗА ПАКЕТ ОД 7 НОЌЕВАЊА НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

ДНЕВНИ ЦЕНИ

МАКС. БР. НА ЛИЦА

01.DEC

21.DEC

22.DEC

28.DEC

29.DEC

01.JAN

02.JAN

29.FEB

01.MAR

04.MAR

05.MAR

14.MAR

15.MAR

05.APR

TIP SOBE

МИН. НОЌИ

3

3

3

3

3

3

3

HOTEL

1/2, 1/3, 1/4 STANDARD

2-4

71

75

99

71

75

71

67

1/2, 1/3, 1/4 FAMILY

2-4

APARTMAN

2-4

78

83

109

78

83

78

74

SUPERIOR VILA

1/2, 1/3, 1/4 STANDARD

2-4

93

98

129

93

98

93

88

1/2, 1/3, 1/4 FAMILY

2-4

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

ЗАБЕЛЕШКА:

·       Свечената Новогодишна вечера како и Божиќните вечери на 25.12.2019 и 07.01.2020 се вклучени во цена

·       За престој на база ноќевање со појадок цената се намалува за 10%

ДЕТСКА НЕДЕЛА

За престој од 19.01 до 02.02.2020 и 15.03 до 04.04.2020 бесплатен престој за деца до 12 години . Попустот важи за најмалку едно возрасно лице и едно дете

УСЛОВИ ЗА ДЕЦА:

Деца до 3 години бесплатно. Деца од 3 до 12 години 30% попуст на посебно легло и 50% попуст ако користат заедничко легло

ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО:

Полупансион , користење на СПА центар ( затворен базен, џакузи, финска сауна, руска бања,солена соба,амам, тепидариум

ДОПЛАТИ:

Туристичка такса и осигурување : 1 ЕУР за возрасни и 0.5 ЕУР за деца од 7 до 15 год. Деца до 7 години не плаќаат такса. Осигурување 0.2 ЕУР дневно за возрасни и деца над две години

( таксата и осигурувањето се плаќаат во агенција ). Доплата за Комплет Пансион 10 ЕУР за лице на ден . Доплата за еднокреветна соба 50%

 

Регуларна понуда од Putnik 4*

HOTEL PUTNIK **** Копаоник

НЕДЕЛНИ ЦЕНИ

МАКС. БР. НА ЛИЦА

22.DEC

29.DEC

29.DEC

05.JAN

05.JAN

01.MAR

01.MAR

08.MAR

08.MAR

15.MAR

15.MAR

22.MAR

22.MAR

05.APR

ТИП НА СОБА

МИН. НОЌИ

7

7

7

7

7

7

7

HOTEL

1/2, 1/3, 1/4 STANDARD

2-4

525

609

497

513

497

469

469

1/2, 1/3, 1/4 FAMILY

2-4

APARTMAN

2-4

581

670

546

566

546

518

518

SUPERIOR VILA

1/2, 1/3, 1/4 STANDARD

2-4

686

795

651

671

651

616

616

1/2, 1/3, 1/4 FAMILY

2-4

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ ЗА ПАКЕТ ОД 7 НОЌЕВАЊА НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

ДНЕВНИ ЦЕНИ

МАКС. БР. НА ЛИЦА

01.DEC

21.DEC

22.DEC

28.DEC

29.DEC

01.JAN

02.JAN

29.FEB

01.MAR

04.MAR

05.MAR

14.MAR

15.MAR

05.APR

TIP SOBE

МИН. НОЌИ

3

3

3

3

3

3

3

HOTEL

1/2, 1/3, 1/4 STANDARD

2-4

71

75

99

71

75

71

67

1/2, 1/3, 1/4 FAMILY

2-4

APARTMAN

2-4

78

83

109

78

83

78

74

SUPERIOR VILA

1/2, 1/3, 1/4 STANDARD

2-4

93

98

129

93

98

93

88

1/2, 1/3, 1/4 FAMILY

2-4

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

ЗАБЕЛЕШКА:

·       Свечената Новогодишна вечера како и Божиќните вечери на 25.12.2019 и 07.01.2020 се вклучени во цена

·       За престој на база ноќевање со појадок цената се намалува за 10%

ДЕТСКА НЕДЕЛА

За престој од 19.01 до 02.02.2020 и 15.03 до 04.04.2020 бесплатен престој за деца до 12 години . Попустот важи за најмалку едно возрасно лице и едно дете

УСЛОВИ ЗА ДЕЦА:

Деца до 3 години бесплатно. Деца од 3 до 12 години 30% попуст на посебно легло и 50% попуст ако користат заедничко легло

ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО:

Полупансион , користење на СПА центар ( затворен базен, џакузи, финска сауна, руска бања,солена соба,амам, тепидариум

ДОПЛАТИ:

Туристичка такса и осигурување : 1 ЕУР за возрасни и 0.5 ЕУР за деца од 7 до 15 год. Деца до 7 години не плаќаат такса. Осигурување 0.2 ЕУР дневно за возрасни и деца над две години

( таксата и осигурувањето се плаќаат во агенција ). Доплата за Комплет Пансион 10 ЕУР за лице на ден . Доплата за еднокреветна соба 50%