orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Зима 2019/2020

Stara Planina 4*

Early Booking Discount понуда од Stara Planina 4*

HOTEL STARA PLANINA****

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2019 10% ПОПУСТ (само за означените периоди *)

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2019 5% ПОПУСТ (само за означените периоди *)

Тип на соба

Мин. лица

Макс. Лица

 

01.DEC

21.DEC*

 

 

21.DEC

28.DEC*

 

28.DEC

04.JAN

04.JAN

11.JAN

11.JAN

01.FEB*

01.FEB

15.FEB

15.FEB 22.FEB

22.FEB

07.MAR*

07.MAR

01.APR*

Број на ноќевања

7

7

7

7

7

7

7

7

7

СМЕНИ САБОТА

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Двокреветна соба

1

2 adl

483

504

742

574

504

574

504

504

483

Двокреветна соба + софа

2

3adl или 2+2 chd

539

560

791

609

560

609

560

560

539

Супериор двокреветна соба+софа

2

3adl или 2+2 chd

630

665

903

721

665

721

665

665

630

Јуниор Апартман

3

3adl или 2+2 chd

562

614

831

649

614

649

614

614

562

Фамили Апартман

4

4 adl или

4adl + 4 chd

511

541

774

583

541

583

541

541

511

 

 

 

Можен пократок престој

Можен пократок престој

 

 

Можен пократок престој

 

Можен пократок престој

Можен пократок престој

Можен пократок престој

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ ЗА 7 НОЌЕВАЊА НА БАЗА ALL INCLUSIVE LIGHT

ЗА ДЕЦА ДО 9.99 ГОДИНИ БЕСПЛАТНА СКИ ОПРЕМА , СКИ КАРТА И СКИ ШКОЛО ЗА МИНИМУМ ПРЕСТОЈ ОД 7 НОЌЕВАЊА

 

 

 

 

РЕЗРВАЦИИ СО ПОПУСТ ЗА РАНО РЕЗЕРВИРАЊЕ:

 Попустот не е пресметан во цена и се однесува исклучиво за период од 01.12 до 28.12.2019 од 11.01 до 01.02.2020 и од 18.02 до 01.04.2020

КРАТОК ПРЕСТОЈ:

Минимм престој за период од 28.12 до 04.01.2020 , 01.02 до 08.02.2020 и од 08.02 до 15.02.2020 е 7 ноќевања . Од 21.12 до 20.12.2019 , 11.01 до 01.02.2020 и од 15.02 до 07.03.2020 5 ноќевања. Од 01.12 до 21.12.2020 и од 07.03 до 01.04.2020 3 ноќевања

АПАРТМАНИ :

 Во јуниор апартман минимум 3 лица кои што плаќаат полна цена а во фамилијарните апартмани минимум 4 лица

 

 

ПОПУСТИ ЗА ДЕЦА :

 деца до 3 години во придружба на двајца возрасни бесплатно, деца од 3 до 6 години во придружба на двајца впзрасни 70% попуст , деца од 6 до 15 години во придружба на двајца возрасни 50% попуст , трето лице или дете постаро од 15 години 10% попуст. Еден возрасен и едно дете ( полна цена), 1 возрасен и дете до

3 години ( цена за еднокреветна соба )

 

ДОПЛАТИ:

● доплата за еднокреветна соба е 30 ЕУР дневно, , домашни миленичиња 9 ЕУР дневно ( максимум до 7 кг. и исклучиво во супериор соба или јуниор апп ) , доплата во апартман за поголем број на лица од предвиденото ( 15 ЕУР за лице на ден ) освен за деца под 3 години. Доплата за пократок престој 10% во зависност од расположливост на места исклучиво за период од 28.12 до 11.01.2020 и од 01.02 до 15.02.2020

 

 

 

 

 

 

ЦЕНАТА ВКЛУЧУВА:

сместување на база All Inclusive light појадок , ручек и вечера со вклучени домашни пијалоци за време на оброците ) , користење на СПА центар, анимација за деца од до 12 години,

интернет , ски гардероба, школо за пливање за деца од 4 до 10 години секојдневно во утринските часови,за престој од минимум 7 ноќевања целодневна ски карта , ски опрема и ски школа

ЦЕНАТА НЕ ВКЛУЧУВА:

● туристичка такса 1 ЕУР за лице на ден, деца од 7 до 15 години 0.5 ЕУР на ден, хотелско осигурување 0.10 ЕУР за лице на ден ( се плаќа во агенција )

 

Регуларна понуда од Stara Planina 4*

 

HOTEL STARA PLANINA****

Тип на соба

Мин. лица

Макс. Лица

 

01.DEC

21.DEC*

 

 

21.DEC

28.DEC*

 

28.DEC

04.JAN

04.JAN

11.JAN

11.JAN

01.FEB*

01.FEB

15.FEB

15.FEB 22.FEB

22.FEB

07.MAR*

07.MAR

01.APR*

Број на ноќевања

7

7

7

7

7

7

7

7

7

СМЕНИ САБОТА

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Двокреветна соба

1

2 adl

483

504

742

574

504

574

504

504

483

Двокреветна соба + софа

2

3adl или 2+2 chd

539

560

791

609

560

609

560

560

539

Супериор двокреветна соба+софа

2

3adl или 2+2 chd

630

665

903

721

665

721

665

665

630

Јуниор Апартман

3

3adl или 2+2 chd

562

614

831

649

614

649

614

614

562

Фамили Апартман

4

4 adl или

4adl + 4 chd

511

541

774

583

541

583

541

541

511

 

 

 

Можен пократок престој

Можен пократок престој

 

 

Можен пократок престој

 

Можен пократок престој

Можен пократок престој

Можен пократок престој

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ ЗА 7 НОЌЕВАЊА НА БАЗА ALL INCLUSIVE LIGHT

ЗА ДЕЦА ДО 9.99 ГОДИНИ БЕСПЛАТНА СКИ ОПРЕМА , СКИ КАРТА И СКИ ШКОЛО ЗА МИНИМУМ ПРЕСТОЈ ОД 7 НОЌЕВАЊА

 

 

 

 

РЕЗРВАЦИИ СО ПОПУСТ ЗА РАНО РЕЗЕРВИРАЊЕ:

 Попустот не е пресметан во цена и се однесува исклучиво за период од 01.12 до 28.12.2019 од 11.01 до 01.02.2020 и од 18.02 до 01.04.2020

КРАТОК ПРЕСТОЈ:

Минимм престој за период од 28.12 до 04.01.2020 , 01.02 до 08.02.2020 и од 08.02 до 15.02.2020 е 7 ноќевања . Од 21.12 до 20.12.2019 , 11.01 до 01.02.2020 и од 15.02 до 07.03.2020 5 ноќевања. Од 01.12 до 21.12.2020 и од 07.03 до 01.04.2020 3 ноќевања

АПАРТМАНИ :

 Во јуниор апартман минимум 3 лица кои што плаќаат полна цена а во фамилијарните апартмани минимум 4 лица

 

 

ПОПУСТИ ЗА ДЕЦА :

 деца до 3 години во придружба на двајца возрасни бесплатно, деца од 3 до 6 години во придружба на двајца впзрасни 70% попуст , деца од 6 до 15 години во придружба на двајца возрасни 50% попуст , трето лице или дете постаро од 15 години 10% попуст. Еден возрасен и едно дете ( полна цена), 1 возрасен и дете до

3 години ( цена за еднокреветна соба )

 

ДОПЛАТИ:

● доплата за еднокреветна соба е 30 ЕУР дневно, , домашни миленичиња 9 ЕУР дневно ( максимум до 7 кг. и исклучиво во супериор соба или јуниор апп ) , доплата во апартман за поголем број на лица од предвиденото ( 15 ЕУР за лице на ден ) освен за деца под 3 години. Доплата за пократок престој 10% во зависност од расположливост на места исклучиво за период од 28.12 до 11.01.2020 и од 01.02 до 15.02.2020

 

 

 

 

 

 

ЦЕНАТА ВКЛУЧУВА:

сместување на база All Inclusive light појадок , ручек и вечера со вклучени домашни пијалоци за време на оброците ) , користење на СПА центар, анимација за деца од до 12 години,

интернет , ски гардероба, школо за пливање за деца од 4 до 10 години секојдневно во утринските часови,за престој од минимум 7 ноќевања целодневна ски карта , ски опрема и ски школа

ЦЕНАТА НЕ ВКЛУЧУВА:

● туристичка такса 1 ЕУР за лице на ден, деца од 7 до 15 години 0.5 ЕУР на ден, хотелско осигурување 0.10 ЕУР за лице на ден ( се плаќа во агенција )