orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Велнес и спа

Finlandia 4*

Early Booking Discount понуда од Finlandia 4*

ХОТЕЛ “FINLANDIA ***ПАМПОРОВО     

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН ВО ЕВРА

1

01.12-26.12

12.01-23.01

23.02-10.04

03.01-11.01

24.01-22.02

27.12-02.01

DBL STANDARD

1adl

40

46

90

1adl+1chd 3-12.99

41

47

91

1adl+2chd 3-12.99

55

64

115

1adl+3chd 3-12.99

63

74

138

2adl

54

62

91

2adl+1chd 3-12.99

62

73

115

2adl+2 chd 3-12.99

71

83

138

3 adl

73

85

123

3adl+1chd 3-12.99

81

95

147

4adl

92

107

156

DBL LUX

1adl

48

55

101

1adl+1chd 3-12.99

49

56

102

1adl+2chd 3-12.99

66

75

128

2adl

65

74

102

2adl+1chd 3-12.99

75

85

128

3 adl

88

99

138

ONE BEDROOM APARTMENT

1adl

74

85

112

1adl+1chd 3-12.99

80

91

119

1adl+2chd 3-12.99

87

98

126

1adl+3chd 3-12.99

94

105

132

2adl

86

97

125

2adl+1chd 3-12.99

92

104

131

2adl+2 chd 3-12.99

99

110

138

3 adl

98

109

137

3adl+1chd 3-12.99

105

116

143

4adl

110

121

149

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ на резервација

Под 10 дена 1 ноќевање

Под 10 дена 1 ноќевање

После 01.12.2019 100%

No show

2 ноќевања

2 ноќевања

100%

Соби: САТ ТВ,мини бар, балкон

Опис:ресторан,СПА центар, солариум,џакузи,ноќен клуб,конференциска сала, билијард, фитнес, затворен базен

Попусти и доплати: Доплата за Новогодишна вечера 55 Еур за возрасни и 30 Еур за деца

Локација: 800 метри од ски лифтовите, 2 км. oд центарот на Пампорово

Цената вклучува:користење на затворен базен,фитнес,WI-FI,паркинг и трансфер до ски лифтовите

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2019 20% ПОПУСТ ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ПОСЛЕ 03.01.2020

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.20110 % ПОПУСТ ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ПОСЛЕ 03.01.2020

6=5,7=6 ,10=9,11=9 и 14=12 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 26.12.2019 ОД 1201 ДО 23 .01 И ОД 23.02 ДО 10.04.2020

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД

 

Регуларна понуда од Finlandia 4*

ХОТЕЛ “FINLANDIA ***ПАМПОРОВО     

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН ВО ЕВРА

1

01.12-26.12

12.01-23.01

23.02-10.04

03.01-11.01

24.01-22.02

27.12-02.01

DBL STANDARD

1adl

40

46

90

1adl+1chd 3-12.99

41

47

91

1adl+2chd 3-12.99

55

64

115

1adl+3chd 3-12.99

63

74

138

2adl

54

62

91

2adl+1chd 3-12.99

62

73

115

2adl+2 chd 3-12.99

71

83

138

3 adl

73

85

123

3adl+1chd 3-12.99

81

95

147

4adl

92

107

156

DBL LUX

1adl

48

55

101

1adl+1chd 3-12.99

49

56

102

1adl+2chd 3-12.99

66

75

128

2adl

65

74

102

2adl+1chd 3-12.99

75

85

128

3 adl

88

99

138

ONE BEDROOM APARTMENT

1adl

74

85

112

1adl+1chd 3-12.99

80

91

119

1adl+2chd 3-12.99

87

98

126

1adl+3chd 3-12.99

94

105

132

2adl

86

97

125

2adl+1chd 3-12.99

92

104

131

2adl+2 chd 3-12.99

99

110

138

3 adl

98

109

137

3adl+1chd 3-12.99

105

116

143

4adl

110

121

149

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ на резервација

Под 10 дена 1 ноќевање

Под 10 дена 1 ноќевање

После 01.12.2019 100%

No show

2 ноќевања

2 ноќевања

100%

Соби: САТ ТВ,мини бар, балкон

Опис:ресторан,СПА центар, солариум,џакузи,ноќен клуб,конференциска сала, билијард, фитнес, затворен базен

Попусти и доплати: Доплата за Новогодишна вечера 55 Еур за возрасни и 30 Еур за деца

Локација: 800 метри од ски лифтовите, 2 км. oд центарот на Пампорово

Цената вклучува:користење на затворен базен,фитнес,WI-FI,паркинг и трансфер до ски лифтовите

6=5,7=6 ,10=9,11=9 и 14=12 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 26.12.2019 ОД 1201 ДО 23 .01 И ОД 23.02 ДО 10.04.2020

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД