orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Велнес и спа

Villas Malina 3*

Early Booking Discount понуда од Villas Malina 3*

VILLAS MALINA 3* PAMPOROVO

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

1

16.12-28.12

02.01-17.01

29.12-01.01

18.01-05.03

06.03-31.03

VILLA

ADL

64

148

68

52

1ADL+1CHD 5-12.99

65

149

69

53

1ADL+2CHD 5-12.99

75

159

80

62

1ADL+3CHD 5-12.99

86

160

91

71

1ADL+4CHD 5-12.99

87

161

92

72

ADL

65

149

69

53

2ADL+1CHD 5-12.99

75

159

80

62

2ADL+2CHD 5-12.99

86

160

91

71

2ADL+3CHD 5-12.99

87

161

92

72

ADL

101

159

110

84

3ADL+1CHD 5-12.99

102

160

111

85

3ADL+2CHD 5-12.99

103

161

112

86

ADL

102

160

111

85

4ADL+1CHD 5-12.99

103

161

112

86

5 ADL

123

192

134

102

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

VILLA

ADL

75

159

79

64

1ADL+1CHD 5-12.99

76

160

80

65

1ADL+2CHD 5-12.99

88

177

93

75

1ADL+3CHD 5-12.99

100

118

106

87

1ADL+4CHD 5-12.99

101

119

107

88

ADL

76

160

80

65

2ADL+1CHD 5-12.99

88

177

93

75

2ADL+2CHD 5-12.99

100

118

106

87

2ADL+3CHD 5-12.99

101

119

107

88

ADL

123

177

132

106

3ADL+1CHD 5-12.99

124

178

133

107

3ADL+2CHD 5-12.99

125

179

134

108

ADL

124

178

133

107

4ADL+1CHD 5-12.99

125

179

134

108

5 ADL

150

214

160

128

Минимум престој

-

3

-

-

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Откажување резрвација

Под дена 1 ноќевање

Под 25 дена 100%

Под 57 дена 1 ноќевање

Под дена 1 ноќевање

No show

2 ноќевања

100%

2 ноќевања

2 ноќевања

Локација : 150 метри од ски лифтовите

Доплати:Доплата за Новогодишна вечера 75 ЕУР за возрасни и 40 ЕУР за деца на база ноќевање со појадок и 70 ЕУР за

Возрасни и 35 ЕУР за деца на база полупансион

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 20.10.2019 20% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 05.11.2019 15% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 20.11.2019 10% ПОПУСТ

7=6 ,14=12 ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ВО ПЕРИОД ОД 02.01 ДО 17.01.2020 И ОД 03.02 ДО 31.03.2020

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД

 

Регуларна понуда од Villas Malina 3*

VILLAS MALINA 3* PAMPOROVO

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

1

16.12-28.12

02.01-17.01

29.12-01.01

18.01-05.03

06.03-31.03

VILLA

ADL

64

148

68

52

1ADL+1CHD 5-12.99

65

149

69

53

1ADL+2CHD 5-12.99

75

159

80

62

1ADL+3CHD 5-12.99

86

160

91

71

1ADL+4CHD 5-12.99

87

161

92

72

ADL

65

149

69

53

2ADL+1CHD 5-12.99

75

159

80

62

2ADL+2CHD 5-12.99

86

160

91

71

2ADL+3CHD 5-12.99

87

161

92

72

ADL

101

159

110

84

3ADL+1CHD 5-12.99

102

160

111

85

3ADL+2CHD 5-12.99

103

161

112

86

ADL

102

160

111

85

4ADL+1CHD 5-12.99

103

161

112

86

5 ADL

123

192

134

102

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

VILLA

ADL

75

159

79

64

1ADL+1CHD 5-12.99

76

160

80

65

1ADL+2CHD 5-12.99

88

177

93

75

1ADL+3CHD 5-12.99

100

118

106

87

1ADL+4CHD 5-12.99

101

119

107

88

ADL

76

160

80

65

2ADL+1CHD 5-12.99

88

177

93

75

2ADL+2CHD 5-12.99

100

118

106

87

2ADL+3CHD 5-12.99

101

119

107

88

ADL

123

177

132

106

3ADL+1CHD 5-12.99

124

178

133

107

3ADL+2CHD 5-12.99

125

179

134

108

ADL

124

178

133

107

4ADL+1CHD 5-12.99

125

179

134

108

5 ADL

150

214

160

128

Минимум престој

-

3

-

-

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Откажување резрвација

Под дена 1 ноќевање

Под 25 дена 100%

Под 57 дена 1 ноќевање

Под дена 1 ноќевање

No show

2 ноќевања

100%

2 ноќевања

2 ноќевања

Локација : 150 метри од ски лифтовите

Доплати:Доплата за Новогодишна вечера 75 ЕУР за возрасни и 40 ЕУР за деца на база ноќевање со појадок и 70 ЕУР за

Возрасни и 35 ЕУР за деца на база полупансион

7=6 ,14=12 ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ВО ПЕРИОД ОД 02.01 ДО 17.01.2020 И ОД 03.02 ДО 31.03.2020

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД